1 Ekim Dünya Kahve Günü Fırsatları
-
-
Aytemiz petrol istasyonlarında illy marka kahvelerde bir alana bir bedava
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Delonghi Dinamica' da sabah "aromalı" espressomu hazırladım ve 590ml' lik termosa koydum.
Öğlen arası parkta içeceğim...
_____________________________ -
Ahahha. Sizde yokmu bir alana bir bedava.
Parka gelelim bizde içelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mcdonals uygulamada filtre kahve 100 puan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tchibo'da 5 adet 80'li kapsül alana Kahve Makinası hediye ediyor, sabah stoklar bitmişti, şimdi tekrar stok girmişler.
Ben almadım, anlayan birisi makina ve kapsül konusunda bilgi verebilir mi, alınır mı, fırsat mıdır?
_____________________________ Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur... -
kapsül kahve biraz masraflı ama temiz ve pratik. anca böyle kampanyalarla makul oluyor fiyatlar. şu haliyle kapsüllü makine düşenen için iyi fırsat bence.
-
Benim yabtığım "aromalı" espressoların satışı yasak...
Sen nasıl bir kralsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ para bir çok şeyi halleder.halledemediği şeyler için de, uygun pozisyon hazırlar. -
bu yıl neler var bilen yazsın lütfen..
tchiboda çekirdek kahvelerde 2.si %75 indirimli mesela..
- McDonald's uygulamadan kahve alımı sadece 1 puan
- Starbuck mağazalarda (hepsinde mi emin değilim) karton çay bardaklarında kahve tadım ikramı, Pumpkin Spice ürün grubunda (grande, venti boy) 1 alana 1 hediye
- Mikel Coffe Standart Boy Filtre Kahve 50 TL
- Espressolab tüm kahve çeşitlerinde 5 LabCoin hediye
- Gloria Jeans Coffe klasik küçük boy kahveler 1 alana 1 hediye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 30 Eylül 2025; 21:27:37 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
iOS
Android