Şimdi Ara

1 DOLAR = 4.35 TÜRK LİRASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saatten sonra herkes arabasına gözü gibi baksın.

• Bu hangi seviye fedöcülük?

Mazot a 7, benzin e tamı tamına 5(beş) kuruş indirim gelmişken, bir tane buna uygun konu göremedim.Ama dolar çok çok hafif bir kippirdandi mi hemen konular vs.Ayiptir yuah.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Bu hangi seviye fedöcülük?

Mazot a 7, benzin e tamı tamına 5(beş) kuruş indirim gelmişken, bir tane buna uygun konu göremedim.Ama dolar çok çok hafif bir kippirdandi mi hemen konular vs.Ayiptir yuah.
    Bu, seçim yaklaştıkça milletten oy ütmek için yapılan dümenin farkında olmaktır.

Dolar artacak, petrol artacak, zam yapılmak üzereyken EPDK müdahale edip zammı indirime (o da çok az zaten) dönüşütürecek.

Biz de bunun yaklaşan seçimlerde oy ütmek için olduğunu anlamayacağız ve koşarak konu açacağız öyle mi ?

Edit: Yazarken "acaba ironi mi yapıyor bu ?" diye aklımdan da geçti aslında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 9 Mayıs 2018; 13:6:7 >
  • Yakındır 200 binden aşağı sıfır araç bulamayacağımız günler, ülkeden bazı markalar çekilinceye kadar devam ötv biraz daha artmalı geçen dedi ya Başbakan ötv ye zam yapmadık yapın. Millet işsiz kalsın firmalar batsın

• quote:

Bu indirimin seçim yatırımı olduğunun, seçimden sonra misliyle geri alınacağının farkında olamayacak kadar aymazlık içinde olmandan şahsen ben utandım, umarım aynaya bakıp sen de bir gün utanırsın.
  • quote:

Dostum Türk insanı yılda 1 kitap bile okumuyor. İroni yapıyorsan Parantez içinde İroni yazman lazım yoksa anlayan çıkmıyor ne yazık ki. Sağcısı da solcusu da okumuyor.

Ben ironi yapınca ( ! ) bunu koyuyordum bu da anlaşılmıyor. ( İroni Dikkat İroni ) yazıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Mayıs 2018; 12:29:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toplumun büyük kesimi şöyle düşünüyordur ,bizim paramız daha büyük dolar yerlerde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kelimelerden ironi olduğunu anlayamayacak olan varsa kendini camdan atabilir hiç sıkıntı yok. :)

• Elinizdeki paranında arabanında kıymetini bilin öyle bi döneme giriyoz

• dolar seçimden sonra düşecek o aylarda dolar stoğu yapmalı, 2019 da 6 ları görebiliriz,, nedeni işsizlik, işsizlik nedir hazır tüketmek demektir, çinlilier üretecek dünya tüketecek, çünkü zengin sınıfta sallanıyor,, tek tük girişimciler çıkar ama çok değiller elon musk tesla çıkışı gibi örnekler var, abd ak parti hükümetleri zamanında ortadoğuyu hallaş pamuğu gibi dağıttı dahada dağıtacak, iran savaşı kapıda,, dolar daha değerlenir,, usa ekonomisi çok iyi o yüzden savaş peşinde dolanmak bu adamlara koymaz,, olan bizlere olacak,, zaten akparti kaybetse iran savaşı olmazdı,, yazılanlar tamamen billim kurgu flimlşerinden esinlenmiştir ytd,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kelimelerden ironi olduğunu anlayamayacak olan varsa kendini camdan atabilir hiç sıkıntı yok. :)
    Valla ironiyse sana boşuna cevap yazmışım ama hiç de ironi gibi durmuyordu. Belki seni tanıyanlar ve takip edenler senin ironi yaptığını anlamıştır ama ben seni tanımıyorum ve forumda bunu ciddi olarak yazabilecek çapta çok eleman var.
  • mart'ta 68'e aldığım arabanın fiyatı şu sıralar 80 bin liralarda geziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exuberant42

Yakındır 200 binden aşağı sıfır araç bulamayacağımız günler, ülkeden bazı markalar çekilinceye kadar devam ötv biraz daha artmalı geçen dedi ya Başbakan ötv ye zam yapmadık yapın. Millet işsiz kalsın firmalar batsın
    Ülke araba konusunda Küba gibi olacak yakında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

mart'ta 68'e aldığım arabanın fiyatı şu sıralar 80 bin liralarda geziyor
    ☹️☹️☹️☹️

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.