Bildirim
1 aydır alkol almıyorum 31 promil alkol çıktı!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
1 aydan fazla hatta, alkol almıyorum 31 promil alkol çıktı. yarım saat önce çevrimede ölçtüler.
Ya 50 nin üzerinde çıksaydı??
1 ay önce 4 lt saf alkol aldıysanız etkisi devam edebilir. ya da alet yanlış ölmüştür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 29 Temmuz 2011; 2:19:40 > -
Başlığı değişmediyse senden önce üfleyen adamdan alkollü salya kalmış olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scanh -- 29 Temmuz 2011; 2:44:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Du Hast
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
1 aydan fazla hatta, alkol almıyorum 31 promil alkol çıktı. yarım saat önce çevrimede ölçtüler.
Ya 50 nin üzerinde çıksaydı??
1 ay önce 4 lt saf alkol aldıysanız etkisi devam edebilir. ya da alet yanlış ölmüştür.
Alkolü sevmem 1.5 ay önce teyze kızının düğününde 3.5 kadeh içmiştim. ayrıca 4 litre saf alkolü alan biri ölür bence.
-
quote:
4 lt saf alkol öldürür.Malesef kullandıkları aletler yanlış ölçüm yapabiliyor.Bu yüzden içkili dahi olsanız kan testi yaptırmayı istiyorum demenizde fayda var.Aynı durumdan müzdarip onlarca insan var.
-
Baya riskli bir durum. Nasıl olmuş anlamak güç. makine bozuksa boşu boşuna can yakacak.
hadi yokken var çıkartmış , ya varken yok çıkartırsa,
birisi cezadanda yırttım 'kafamda güzel' diye birilerinin canına kastederse yine.
küçük bir olay. ama sonuçları küçük olmayabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.
quote:
4 lt saf alkol öldürür.Malesef kullandıkları aletler yanlış ölçüm yapabiliyor.Bu yüzden içkili dahi olsanız kan testi yaptırmayı istiyorum demenizde fayda var.Aynı durumdan müzdarip onlarca insan var.
yokya öldürür mü gerçekten :S
--------
ölçüm yaptırmadan önce ağızlığı değiştirtmeyi unutmayın, o zaman tam çıkar. halen yanlış ölçüyorsa 2. kez denetin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 29 Temmuz 2011; 2:28:42 >
-
2 lt bile yeter. Aslında alkol sadece içkide yok.Yediğimiz meyvelerde hatta kolada bile alkol var.Tabi 31 promil biraz yüksek bir rakam nerdeyse 1 bira.50 yi geçtiğinde kan testi felan isteyin ve hakkınızı arayın.
-
quote:
2 lt bile yeter.Aslında alkol sadece içkide yok.Yediğimiz meyvelerde hatta kolada bile alkol var.Tabi 31 promil biraz yüksek bir rakam nerdeyse 1 bira.50 yi geçtiğinde kan testi felan isteyin ve hakkınızı arayın.
işin geyiğini yapıyorum bende biliyorum saf alkolün öldüreceğini :)
-
ağızlık değişimi ve 2.kez ölçüm yapıldığında bir sorun çıkmaz. çoğu zaman alkol alınmasa bile 2 3 promil çıkıyor bazen -
quote:
quote:
quote:
yokya öldürür mü gerçekten :S
--------
ölçüm yaptırmadan önce ağızlığı değiştirtmeyi unutmayın, o zaman tam çıkar. halen yanlış ölçüyorsa 2. kez denetin.
@ Du Hast espiri ciddiye alınmış fazlasıyla
-
çok üzüm yemişsindir.... -
Üzüm aldık mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: scanh
Başlığı değişmediyse senden önce üfleyen adamdan alkollü salya kalmış olabilir
-
özellikle küçük yerleşim yerlerinde emniyetin elindeki cihazların çoğu eski bu yüzden yanlış ölçüm yapabiliyor. -
Komutanın teki askere emreder. Oğlum şu alkolmetreyi temizle çevirmeye çıkacağız. Asker emredildiği gibi alkolmetreyi pırıl pırıl yapar ve göreve çıkarlar. Çevirmede bütün sürücüler alkollü gözükmektedir. Bir tanesi yalvarır, yeminler eder, kaç sefer hacca gittim ağzıma bile sürmedim sürmem ama nafile, bütün ehliyetleri toplarlar. Bir süre sonra durumdan işkillenen komutan alkolmetreyi kontrol amaçlı kendi de üfler ve o da ne? Kendi de alkollü. Çağırır temizliği yapan askeri, oğlum nasıl temizledin sen bunu? Kolonyayla komutanım.
Olay gerçek ve bahsi geçen rütbeliye açılmış 10'a yakın dava var, hâlâ devam etmekte. Benzeri bir durum başınıza gelmiş olabilir. -
Stajdayken bizim hastanenin acildeki alet sürekli sıfır gösteriyordu. Bir gün kıllandım, izin günümde sakaryada 2 bira attıktan sonra eve geçmeden acile uğrayıp cihaza üflemiştim. 30 küsür bir şey çıkmıştı. Bu sayede aletin doğru çalıştığına emin olmuştum.
*** Cihazların zaten 6 aylık kalibrasyonları yapılıyor ama ben yine de emin olmak istemiştim. -
ne içmişsin be..hakkını vermişsin hani
şaka bir yana bir çok arkadaşında dediği gibi alkolmetre ölçümünde hata olduğunuzu düşündüğünüz anda kan testi isteyin, ayrıca portakal suyu gibi içeceklerde promil seviyesinde artık gösteriyor.. -
ceza yazmak için ayarlarıyla oynanıyor olabilir mi bu aletlerin ? öyle bir imkan var mıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiven1127
ceza yazmak için ayarlarıyla oynanıyor olabilir mi bu aletlerin ? öyle bir imkan var mıdır?
Böyle bir şey olursa hiç şaşırmam. -
4yıldır neredeyse her gün araba kullanıyorum hiç çevirmeye takılmadım aklıma geldi yazıyım dedim alakası yok ama
Benzer içerikler
- direksiyon sınavı zor mu
- fsi motor nasıl
- renault egzoz emisyon kontrol ettiriniz uyarısı silme
- arabanın taksi çıkması olduğu nasıl anlaşılır
- t-roc paket sıralaması
- 2022 model toyota corolla
- aurus araba
- en çok tutulan suv araçlar
- tonale fiyat listesi
- renault austral bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X