Şimdi Ara

1 ayda oluşan kas kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün spor salonunda ölçüm yaptırdım ve kas kütlemin (su+kas) 81.9 dan 79.0 kiloya düştüğünü gördüm sizce bunun yüzde kaçı sudur ve böyle çıkmasının sebebi nedir?

-beslenmede sorun yok 110-120g protein alabiliyorum gün içinde
    -su antreman olmadığı günler sanırım 1.5 litre kadar içiyorum antreman günleri 3 litreye kadar çıkıyor.
    -ağırlık çalıştıktan sonra spinning derslerine giriyorum (50dk).antremanın hemen sonrasında protein tozu tüketmeme rağmen sizce genede kayıp yaşamış olabilir miyim?
    -az uyku uyuyorum
    -benim düşündüğüm neden şu şekilde: ölçüm yaptıracağımdan 1 saat öncesine kadar su içmemem gerekiyor ancak bu sefer bu süreyi biraz uzun tuttum 4-5 saat kadar böyle olunca vücutta su kütlesi azalıp makinede azalmış
    gözükme ihtimali var mıdır?

cevaplar için teşekkürler şimdiden

• aldığın kalori-yaktığın kalori önemli.Nerden biliyorsun su+kas olduğunu neden yağ değil?
  • Kestane Korkusu kullanıcısına yanıt
    yağ oranı apayrı bir yerde yazıyıor oda 16kg iken 16.1 kg olmuş bildiğim varki konuşuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkogensHjärta

yağ oranı apayrı bir yerde yazıyıor oda 16kg iken 16.1 kg olmuş bildiğim varki konuşuyorum

yağ kaybetmeden kilo verdiysen kas kaybetmen çok zor değil mi?Sanmıyorum kas kaybı olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkogensHjärta

Boyun kaç ? 2 metreden fazla değilsen 8-9 kilo yağ yaksan fitness model olursun.
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Boyum 1.86 hocam.Bi fikriniz varsa sorunum hakkında dile getirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinelerdeki oranlar genelde gerçekçi değildir çünkü. 1 saat su içmeme olayı gibi, çok basit değişkenler sonucu çok etkileyebiliyor. Tuvaletten sonra ölçülürsen mesela çok daha farklı sonuçlar alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4-5 saat su içmeyip bide ölçümden hemen önce idrara çıkmıştım sanırım o yüzden öyle oldu teşekkürler bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestane Korkusu kullanıcısına yanıt
    su bence cok az ıcıyorsun sen bunu 5 litreye cıkart.
    kasın uykuyla alakası var yada yeterınce agırlıga gıremıyorsun ...ölçümden ziyade sen değişiklik hissediyon mu oda onemlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.