Şimdi Ara

1 AYDA KAÇ KİLO VERİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet okulların açılması 28 Eylül e ertelendi 1 aydan fazla zaman var.En hızlı şekilde nasıl kilo veririm zaten 2 ayda yaklaşık 5 kilo verdim ama kendimi çok yordum sıktım,önerisi olan varsa buyursun yazsın göbek ve göbek çevresi + göğüs yağı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Göğüslerini em,mandal tak

• İdeal olanı 4 kilodur (sporla) 2 ayda kendini çok yorup 5 kilo verdiysen diyetinde bir sıkıntı var.

Kilo vereceğim diye kendini asla aç bırakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tamamen verebilitene bağlı.

• Okullar ertelendi mi cidden

• Evet 28 Eylül tarihinde eğitim ve öğretime başlanacak.

• Karatay + her gün sporla 2 haftada 7.5 verdim, devam ediyorum. Pazartesi çarşamba cuma günleri vücut çalışıyorum, bazen arkasından biraz koşuyorum da, diğer günler yürüyüş/koşu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    11 yıl önce açıldı
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Karatay + her gün sporla 2 haftada 7.5 verdim, devam ediyorum. Pazartesi çarşamba cuma günleri vücut çalışıyorum, bazen arkasından biraz koşuyorum da, diğer günler yürüyüş/koşu.

Diyetini ve yaptığın egzersizi özelden sana zahmet yazar mısın karşim.

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende PM isteyeceğim olmayacak lazım olan arkadaşlar için yazar misin konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: KronCHE

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Karatay + her gün sporla 2 haftada 7.5 verdim, devam ediyorum. Pazartesi çarşamba cuma günleri vücut çalışıyorum, bazen arkasından biraz koşuyorum da, diğer günler yürüyüş/koşu.

Diyetini ve yaptığın egzersizi özelden sana zahmet yazar mısın karşim.

Buradan yazayim, dhde kilo sıkıntısı çeken çok var ama diyet olayına çok detaylı giremeyeceğim, uzun çünkü.

Spor:
    http://www.building-muscle101.com/dumbbell-workout-routine.html
    Evde bu programı uyguluyorum 6 kgluk dambıllarla. Üstteki yazı gereksiz azcık aşağı inersen monday-wednesday-friday diye üç günlük program var. Programlarda yazan hareketleri üzerlerine tıklayarak görebilirsin, hem resimli hem videolu gösteriyor hepsini. 3 sets of 8 reps demek 8 kere arka arkaya yapınca 1 set oluyor, öyle öyle 3 kez yapacaksın demek. İlk bunları yaptığında vücudun ağrır muhtemelen hamsan, o hafta ara ver vücudunun ağrısı geçsin, haftaya bir daha başlarsın. Her günün sonunda ab crunches var, yarım mekik gibi bir şey, onu yaparken dikkat et boynunun hiç ağrımaması gerekiyo, sadece karın kasların ağrıyacak, öyle olmuyorsa yanlış yapıyorsundur.

Diyet:
    Kısaca ekmeğin her türlüsünü tamamen yasak, bir dilim bile yok. Şekerli şeylerin de hepsi yasak bal, reçel dahil. Margarin, ayçiçek yağ gibi doğal olmayan yağlar da yasak, onun dışında baya serbestsin. Her sabah yumurta var, ister tereyağında yap, ister menemen, ister omlet, ister haşla fark etmez. Sayısını sen belirliyorsun, bu diyetin özünde serbest olan şeyleri istediğin kadar, doyana kadar yemek var. Ben 3 tane yiyorum genelde. Onun dışında istediğin kadar beyaz peynir, istediğin kadar zeytin ye, zeytin yağı da serbest üzerine. Şekersiz olduğu sürece çay da içebilirsin. Baya tıka basa yiyorsun doyana kadar kahvaltıda. Bu dediklerimi yediysen öğlene pek acıkmamış olman gerekiyor, çünkü karbonhidrat tüketmeyince açıkmıyor insan insülin yükselmediği için. Başlangıçta sıkıntı çekersen öğlen fındık, fıstık, ceviz, badem, ay çekirdeği yiyebilirsin kavrulmamış. Bunlar serbest olan çerezler. Akşam yemeğinde de herhangi bir et, kendi yağı olabilir, faydalı rahat rahat ye, ama ayçiçek yağında falan pişmesin kesinlikle. Yine istediğin kadar ye, yanında salata, yoğurt vesaire serbest. Dışarıdan alınan tüm içecekler yasak, kola fanta meyve suyu vesaire, ayran serbest bir tek.
    Özet olarak tatlı yok, ekmek yok, pilav, makarna, börek falan filan karbonhidratlı şeyler yok, onun dışında bol bol ye. En önemli hususlarından biri de ara öğün kesinlikle yok, yoksa kilo veremezsin. Abartısız bir şekilde öğünler arasında, mesela öğle yemeği ile akşam yemeği arasında 4-5 gibi, atacağın bir lokma yemek bile yağ yakımını durdurur. Suyu da bol bol içeceksin, en az 2-2.5 litre günde.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaiken

Kardeş bende PM isteyeceğim olmayacak lazım olan arkadaşlar için yazar misin konuya

Şansına onla uğraşıyordum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 21 Ağustos 2015; 2:26:30 >

• Önemli olan yağdan vermek,yoksa 1 haftada 5 kilo da verilir,ama bu 5 kilonun 4,5 kilosu su olur,ve biraz yemek yemeyi arttırdığın anda vücut su toplar.

Bence 3-4 kilo yağ yakabilirsin,düzgün beslenerek,ve hareketsiz yaşamayarak,spor yaparsan çok daha iyi olur.

Abur cubur,gazlı,ve şekerli şeylerden uzak dur.Makarna,pilav fazla yeme.

• sabah kalktığında aç karnına 30-40 dakka kardiyo yap bide yediklerine dikkat et bu kadar.
  • Herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.