Şimdi Ara

1 ayda 6 kilo vermek??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• akşam 6'dan sonra yemeyeceksin. kola-ice tea gibi şekerli içeceklerden kurtulacaksın.
    ben kahvaltı yapmıyor, öğleyin yiyorum. 5-6 saat içtiğim kahveyle hızlı tutuyorum metabolizmayı.
    hafta içi bir sabah 30 km kadar tempolu, hafta sonu da 100 km kadar yokuşlu parkurda yol bisikleti sürüyorum.
    bisiklet sürerken güçten düşmemek için 3 gün diyeti bozup enerji alıcı yemem gerekiyor.

buna rağmen 4 kilo verdim bu ay. bütün yıl aldığım 7 kilonun bir kısmını verdim. kalanını da önümüzdeki ay veririm.
  • 1 ayda 10 kilo vermiş biri olarak çok rahat bir şekilde verilebilir...
    Aslında kilo vermek kolaydır yani bir insan çok rahat bir şekilde düzenli ve dengeli beslenirse kilo verir...Ama önemli olan kilo vermek değil,verdiğin kiloyu koruyabilmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

akşam 6'dan sonra yemeyeceksin. kola-ice tea gibi şekerli içeceklerden kurtulacaksın.
    ben kahvaltı yapmıyor, öğleyin yiyorum. 5-6 saat içtiğim kahveyle hızlı tutuyorum metabolizmayı.
    hafta içi bir sabah 30 km kadar tempolu, hafta sonu da 100 km kadar yokuşlu parkurda yol bisikleti sürüyorum.
    bisiklet sürerken güçten düşmemek için 3 gün diyeti bozup enerji alıcı yemem gerekiyor.

buna rağmen 4 kilo verdim bu ay. bütün yıl aldığım 7 kilonun bir kısmını verdim. kalanını da önümüzdeki ay veririm.

süpersin. peki günde sadece 2 öğün mü beslendin? ara öğün falan ne yedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

1 ayda 10 kilo vermiş biri olarak çok rahat bir şekilde verilebilir...
    Aslında kilo vermek kolaydır yani bir insan çok rahat bir şekilde düzenli ve dengeli beslenirse kilo verir...Ama önemli olan kilo vermek değil,verdiğin kiloyu koruyabilmektir.

teşekkür ederim. dediğin gibi irade çok önemli ve kiloyu korumak asıl olay.
  • Hayirdir napican 6 kiloyu?
  • Black Mesa kullanıcısına yanıt
    evet 2 öğün yiyorum, öğlen sağlam yerim. akşam da atıştırmalık. meyve vs.
    gerçi bisiklet sürdüğüm sabahlar mecbur yiyorum.

sabah sıcak sütle yulaf ezmesi de yenebilir, bende çok gaz yaptığı için yemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sabah sıcak sütle yulaf ezmesi de yenebilir, bende çok gaz yaptığı için yemiyorum.

sağolasın dostum
  • quote:

Hocam sen calismiyormusun hangi ara bisiklet suruyorsun ? Yoksa ogrencimisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matias12

quote:

Hocam sen calismiyormusun hangi ara bisiklet suruyorsun ? Yoksa ogrencimisin

çalışıyorum. çalışan adam bisiklet süremez mi? sabah 4:45'te kalkıp 1 saat sürebiliyorum hafta içleri.
  • 9 kilo verdim 1 ayda. 2 kerede diyeti ağır bozdum.
  • 1 ayda verilen kilonun hiç bir önemi yok önemli olan 2.ayda verdiğin kilodur bu yaptığın diyetin en önemli noktası.
  • Kastan değil yağdan vermek için:

Sabah sadece su içip spor yap, sabah aç karnına kilo vermek kolay olur. Kahvaltıyı spordan sonra yaparsın.

Ekmek, makarna vs yeme şekerli şeyleri komple yeme.

Yemek yendikten 4-6 saat sonra birşey yemezsen leptin denen bir hormon salgılanır. Leptin yağ yakma hormonudur. Ben kahvaltı + ara öğün + akşam yemeği yiyorum. Akşam 7 den sonra yemek yemiyorum

Düzenli uyku ve güneş ışığı(d vitamini) da kilo vermeye yardımcı olur.

Sporu ise her gün 45 dk yada haftada 4-5 gün 1 saat yapmak lazım. Fazlası kortizon hormonu salgılatıyor ve bu zararlı. Ben kastan değil yağdan kaybetmek için bir gün kardiyoloji bir gün kas çalışıyorum.

Sağlıklı yağları yeterince tüketmekten kaçınma, vücudun yağ yakımını hızlandırır.
  • unutmuşum
  • P90X i denemeni tavsiye ederim. Ayda 6 kilodan bile fazla verirsin. Hem de sağlıklı bir şekilde. Sadece yediklerine dikkat ederek olmaz egzersiz de yapmalısın. Sonuçları gerçekten muhteşem oluyor. Bu 3 aylık bir süreç. Eğer sonuç alamazsan paranı iade ediyor (ki bugüne kadar sonuç alamayan olmadı). Normalde egzersiz yaptığında vücut alışık olmadığı için sporunun ilk zamanlarında çok kilo kaybedersin. Fakat vücut o hareketlere alıştığı zaman hep gram gram vermeye başlarsın. Yani bir süre sonra kilonu korursun vermen çok zorlaşır. P90X te "Muscle confuison" yöntemi kullanılıyor. Kaslarının harekete alışması engelleniyor. 3 hafta boyunca zorlanmadan yaptığın bir hareketi 4.hafta yapmakta zorlanıyorsun. Bu sayede devamlı bir kilo kaybı yaşanıyor. ve de hem zyıflayıp hem kas yapamamak diye bir şey yok. Zayıflayıp aynı zamanda kaslarını da ortaya çıkarabiliyorsun. Haftanın 6 günü her gün birer saat çalışmayla gayet fit bir görünüm elde edeceğine garanti verebilirim. Pes etmezsen tabii. Çünkü bu çok kolay bir program değil fakat motivasyonunu yüksek tutarsan %100 işe yarayacak bir program. 1.ayın dolmadan bile değişimi fark edebilirsin ki 3.ayda ne hale geliyorsun sen de düşün. İnternetten bir bak derim. Diyetle falan uğraşma. Yediklerin çok çok az kıssan yeter. p90X in sitesine bir göz at. İnan bana pişman olmayacaksın.

• İmkansız degil ama kilona baglı. Ben 80 kiloyken 65lere kadar dustum ama ilk haftalarda 1.5 kilo verirken sonralari yarim kiloya kadar dustu haftalik kilo verisim. Ama yine de hizli oldugu icin geri aldim kilomu. En azindan bikac ay zayif olarak dolasabildim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerden sonra plato evresimi ne var senin için geçerli değil tabide o evreye girince veremiyorsun işte öyle kolay değil. Sana gelince dostum kışın vermek zor ama günde 2 öğün ye biri kesinlikle kahvaltı olsun diğer öğünüde 6-7den önce ye. Acıkırsan yoğurt veya bir tane elma portakal yiyebilirsin. Kahvaltıda 1 yumurta yersen Tolga tutar ekmek 2 dilimi geçmesin günde ben yazın bu şekilde ha bide 2-2.5 litre su mutlaka iç. Yazın bu şekilde q ayda 6.5 kilo verdim tabi bide salona gidiyordum .
  • Bu kadar kasmadan 70 den 65 düştüm yarım ayda ama çok sağlıksız verdim ben.
    Gün aşırı sabahlıyordum. yani 2 günde toplam 2 öğün yiyordum. Birazda fazla uyuyordum.
    Sabahlamayıda zayıflamak için değilde derslerim o günler 7 de baslıyordu.
    2 saat yol sürüyor haliyle 4.5de kalkmam gerekiyordu. Bende uyumuyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.