Şimdi Ara

1 ayda 3 kere trafik cezası yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır hergün gelip geçtiğim yoldan mayıs'ın 12 15 16 sında 3 er tane ceza yemişim.
    70 ile gidilecek yerden 85 81 ve 83 km ile geçmişim 1. ayda 3 kere ceza yiyorum ama 6 aydır aynı hatta daha hızlı gittiğim halde ceza yemişliğim yok nasıl oluıyor?

Devletin PARAYA İHTİYACI MI VAR?

2 tane tutanağın resmi var diğerini resmini cekmemiştim
    NO SS NO GÜVEN DEMEYİN

1 ayda 3 kere trafik cezası yedim

• Üzüldüm kardeş acı acı girmiş resmen..
  • O kameralar gunun bellı saatınde calısıyo dıye duymustum den gelmıssın demekkı.
  • Zaten trafik kuralları, devletin maddi imkansızlıklarından dolayı var dimi.
  • eğer tutanqklar sıra nosu birer birer artıyorsa demekki senden sonra 7000 ne yakın kişide ceza yemiş ayrıca diğer rakamada bakarsan 1000 kişiden fazla kişi var gene o yüzden yanlız depilsin.
  • polise memuru diyorki günde 1000 tane yazabiliyoruz 1000 den sonra yazabilsek onu da yazacaz
    siz düşünün hesabı günde 15 milyarlık ceza yazıyor sırf Bursa
  • Tayooşun Askerleri Görevde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de 60 km hızla ilk defa gectigim bir yerden 290 TL yemiştim ceza. anasını satim biri rica etmişti bırakırmısın diye kırmadım 3 km fazla giderim ne olacak demiştim oldu oalan
    geçmiş olsun kardesim yapacak birşey yok.
  • hocam herhalde günün belirli saatleri açılıyor sistem, öğrenirsen eğer yakalanmazsın.

geçmiş olsun ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 30 Mayıs 2012; 16:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

hocam herhalde günün belirli saatleri açılıyor sistem, öğrenirsen eğer yakalanmazsın.

geçmiş olsun ayrıca.

sürekli açık çünkü 2 ceza makbuzu arasıonda 800 kişi ceza yemiş
    günde 1000 tane kesin basıyor mobese
    artık
    trafik polisini dikmeye gerek yok

Mobese var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

hocam herhalde günün belirli saatleri açılıyor sistem, öğrenirsen eğer yakalanmazsın.

geçmiş olsun ayrıca.

sürekli açık çünkü 2 ceza makbuzu arasıonda 800 kişi ceza yemiş
    günde 1000 tane kesin basıyor mobese
    artık
    trafik polisini dikmeye gerek yok

Mobese var

bu kesilen mobese cezalarının %35 ya da 45'ini belediyeye galıyormuş. yani belediye de işin içinde artık
  • 70 KM hız sınırı varsa azami 70 KM hız ile gideceksin. Hız sınırını aşmıssan cezayı yemişsin. Bunda garip olan ne ? Birde utanmadan geçmiş olsun diyenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeproxy

70 KM hız sınırı varsa azami 70 KM hız ile gideceksin. Hız sınırını aşmıssan cezayı yemişsin. Bunda garip olan ne ? Birde utanmadan geçmiş olsun diyenler var.

hız sınırını geçince ceza yemek tabiki yasal bişi yasa dışı değil ama olay su 6 aydır her gün aynı yerden sabah ve aksam geçiyorum 6 aydır 1 tane bile ceza yazmayıp 3 gün ard arda ceza yazmanın manası nedir*

12 mayıs cezasını dün ödedim 115 tl hadi ders aldık ondan diyelim 15 ve 16 ne oluyor? o zaman sunu derim ben 6 aydır hiç ceza yemediğime göre ki buralardan defalarca 90 ve üzeri hızda geçtim
    polis hiçbir iş yapmamış bana ceza yazmamış haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım o zaman
  • quote:

70 KM hız sınırı varsa azami 70 KM hız ile gideceksin. Hız sınırını aşmıssan cezayı yemişsin. Bunda garip olan ne ? Birde utanmadan geçmiş olsun diyenler var.

hocam para bu havadan gelmiyor ki, elbette geçmiş olacak. seninde! konuyu açanında ceza yemesini istemem,

ha evet ortada işlenen suç var, ceza alınmış ama bazende yol müsaitse mecburen hız sınırını 10-20 aşıyorsun yol aksın diye, 200 ile giderse elbet kötü.

daha ılımlı olmak lazım.
  • quote:

quote:

hocam para bu havadan gelmiyor ki, elbette geçmiş olacak. seninde! konuyu açanında ceza yemesini istemem,

ha evet ortada işlenen suç var, ceza alınmış ama bazende yol müsaitse mecburen hız sınırını 10-20 aşıyorsun yol aksın diye, 200 ile giderse elbet kötü.

daha ılımlı olmak lazım.

Yolda gerekli levha ve uyarılar varsa hala neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum.Bütün kazalar bunlara uyulmamasından kaynaklanır.
    70 ile giderseniz de trafik akar merak etmeyin.İstanbulda otobanda 70 bile yapılamıyor zira.
    Buradaki tek sorun yazılan ilk cezanın hemen eve gelmemesi.Öyle olunca da aynı sebepten combo yemişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

hız sınırını geçince ceza yemek tabiki yasal bişi yasa dışı değil ama olay su 6 aydır her gün aynı yerden sabah ve aksam geçiyorum 6 aydır 1 tane bile ceza yazmayıp 3 gün ard arda ceza yazmanın manası nedir*

12 mayıs cezasını dün ödedim 115 tl hadi ders aldık ondan diyelim 15 ve 16 ne oluyor? o zaman sunu derim ben 6 aydır hiç ceza yemediğime göre ki buralardan defalarca 90 ve üzeri hızda geçtim
    polis hiçbir iş yapmamış bana ceza yazmamış haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım o zaman

Peki güzel kardeşim. 6 aydır sen hız sınırını defalarca bilerek ve isteyerek neden ihlal ettin ? Baktın ceza yazılmıyor hız sınırını aşmaya devam ettin, öyle mi ? Belli ki elektronik denetleme sistemi yokmuş o yolda ve yeni devreye sokmuşlar, cezalar gelmeye başlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

quote:

daha ılımlı olmak lazım.

Yolda gerekli levha ve uyarılar varsa hala neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum.Bütün kazalar bunlara uyulmamasından kaynaklanır.
    70 ile giderseniz de trafik akar merak etmeyin.İstanbulda otobanda 70 bile yapılamıyor zira.
    Buradaki tek sorun yazılan ilk cezanın hemen eve gelmemesi.Öyle olunca da aynı sebepten combo yemişsiniz.

hocam cezalrın yendiği rakamları arkadaş yazmış 81 - 85 arası şeyler bilirsiniz ki %10 limiti aşma hakkı verilmiş 5-6 km farklarla ceza yemiş, o yüzden empati yapınca insan üzülüyor,

şöyle düşün önünde kamyon var solluyorsun sollarken de hız limitini anlık aşıp tekrar düşürüyorsun hızını, o arada da cezayı yapıştırıyorlar gibi.

neyse daha dikkatli olacak arkadaş artık, yapacak bişey yok.

hayırlı forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kont_andre

quote:

quote:

daha ılımlı olmak lazım.

O biraz zor işte.Sınır 70 ama tüm kurallara uymak istesen sana çarparlar.70 zaten %10 sapmayla 77 oluyor.Arkadan son sürat gelen arabadan kaçman gerekir.Trafikte kaçla gidiyorlarsa o hızda gitmek zorundasın.80'le akıyorsa o hızda gitmelisin.Kural mural her zaman işlemiyor.Bu durum dışarıdan anlatılmaz yaşanıp öğrenilecek birşey.

• Plakayı eskit hacı..
  • Siz bu cezaların güvenlik, kazaları önlemek cart curt için yazıldığını sanıyorsanız çok yanılırsınız.Öl, geber devletin umrunda mı sanki? Bariyerlere arabayı vursan onu bile ödetiyorlar.Sana birşey olmamış geçmiş olsun demiyor parayı öde diyor.Devletin bu sıralar paraya çok ihtiyacı var.O kameralar da darphane gibi para basıyor.Gidip en uzaktan, her şartta yakalayan en pahalısını alıyorlar parasını 3-5 günde çıkarıyor zaten.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.