1 ayda 150bin (sayısal)

-
-
girersin de günde 18 saat çalışabilecen mi
-
18 az. 23 olmazsa yetiştiremezsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günde 15+ saat caliş girersin ama o saatleri gormek cok cok zor hocam hele bu yaz aylarinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu zamana kadar ortalama 5-6 saat çalışsan rahat 80-100k olurdu hocam ben 15 hatta 18 saat çalışabileceğine inanmıyorum 15 saat çalışsan 4 saat uyusan ki bu çok az bir süre diğer ihtiyaçlar için ve oturup biraz nefes almak için 4 saat kalıyor bünye dayanmaz buna. Tabi yapan yapar helal olsun demek düşer ama bana sürdürülebilir bir şey gibi gelmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir dersek calismican mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapamazsın
-
bu hayat bir mücadeleden ibarettir sayın kardeşim. Bazılarımız cesurdur sözünün adamıdır hayalinin peşinden koşar pes etmez ve mücadelesini kazanır. Sana şunu demek istiyorum bugünden itibaren hayatını bir nebze umursuyorsan mücadele etmeye başlarsın. belki 50-60 bin de yaparsın belki 1 milyonda ama asla kaybetmezsin. Çünkü artık sen mücadele adamısın hayatına mücadele diye bir kavramı koymuş bir insansın ayakların yere sağlam basan bir insansın. Allah yolunu açık etsin kardeşim. Allah'a emanet ol.
-
60 tyt 40 ayt falandı geçen yıl. 70 35e denk geliyo falan desek zorlasan yaparsın.
-
neden ki 65 tyt yi 80 yapsam 5 ayt yi 35 yapsam geliyor. 15 tyt 30 ayt arttırmam gerek 1 ayda hemde bütün konular eksik :D
-
madem öyle neden yapabilir miyim diye soruyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marlon Br.neden ki 65 tyt yi 80 yapsam 5 ayt yi 35 yapsam geliyor. 15 tyt 30 ayt arttırmam gerek 1 ayda hemde bütün konular eksik :D
niye soruyorsun o zaman :D
o hesapla 65 tyt 100 olsun kanka sen niye 80 ile yetiniyorsun :D
-
Sana tavsiye artik tyt ye vakit ayırma tamamen ayt odaklan buyuk ihtimal ile cembera katı cisim analitik bilmiyirsundur hem bunlari ogrendikce tyt ne de etki eder
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bu hayat bir mücadeleden ibarettir sayın kardeşim. Bazılarımız cesurdur sözünün adamıdır hayalinin peşinden koşar pes etmez ve mücadelesini kazanır. Sana şunu demek istiyorum bugünden itibaren hayatını bir nebze umursuyorsan mücadele etmeye başlarsın. belki 50-60 bin de yaparsın belki 1 milyonda ama asla kaybetmezsin. Çünkü artık sen mücadele adamısın hayatına mücadele diye bir kavramı koymuş bir insansın ayakların yere sağlam basan bir insansın. Allah yolunu açık etsin kardeşim. Allah'a emanet ol. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X