https://www.avansas.com/1alana2bedava 24 adeti 22 TL'ye geliyor, adeti 90 kuruşa geliyor. Açık ara en iyi fiyat. Stoklarla limitli kaçırmayın derim. 1 ALANA 2 BEDAVA kampanyasından faydalanabilmek için; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 ALANA 2 BEDAVA - 3 adet Avansas kağıt havlu 22 TL / 1 alana 1 bedava 2 LT Orkide ayçiçek yağ 21.5
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Geçersiz kod diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sadece kağıt havluda geçerli
-
Geçersiz kod diyor -
Hadi be
Niye koymuş oraya o zaman hıyar ağaları
Neyse hocam teşekkürler
pazartesi sabahın köründen vrdiğim sipariş salı teslimattı. hala hazırlanıyor diyor. kendi araçlarıyla getirecekler bide. aldığmı da su. hala getiremediler
-
8 TL de kargo ödüyorsun yani 22 TL olmuyor 30 TL oluyor.
İlk siparise ozel kargo bedava diyor o şekilde aldim. 22liraya 24lu havlu bedava. Teşekkürler haber veren arkadaşa.
Başlığı görünce, (Sakar Şakir) aklıma çuval toz şeker ve veresiye sahnesi geldi.
Paylaşım için teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 tane hediye ürün ekliyor. 3 tane olduğuna emin misiniz ?
-
Teşekkürler faydalandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler
-
Geçersiz kod diyor
mağazada da aynı fiyat mıdır acaba
-
Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Geçersiz kod uyarısı alan arkadaşlar giriş yapsın.Giriş yapmayınca kodları kabul etmiyor.
-
16,70 TL kargo çıkartıyor. Kafayı yemiş.
-
100 TL üzerinde kargo bedava, ilk alışverişe de kargo bedava. Ben 100 TL üzeri alışveriş yaptım.
Uyguna geliyor ancak kalitesi çok kötü. Migros'tan kodla Selpak 8'li alırsanız 16'lısı 20 TL'ye gelir neredeyse aynı fiyat ve 3 katlı.
Tabii bu da gündelik şeylerde kullanmak için iyi fiyata geliyor. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 21 Nisan 2021; 12:2:2 >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu kağıt havluyu kullanacağınıza elinizi üzerinize sürün , zamanında elli adetden fazla almış biri olarak.
|
Benzer içerikler
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- pegasus doğum günü indirimi
- sıcak fırsatlar amazon
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X