< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Slazenger 1 alana 1 bedava

-
-
Cok pahali.800tl dedigi ayakkabi baska yerde 480tl
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim=(((Fiyat*2))/2)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_bozkurt -- 20 Şubat 2023; 11:0:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Fiyatları 2 ile çarpıp kampanya yapmışlar.Malları da pazar malı kalitesinde.Alan ne aldığını bilerek alsın.
-
-
slazenger mı? tövbe estağfurullah tövbe
aldığım bot bir kış geçmeden yırtıldı
-
Zaten kalitesine göre fazla olan fiyatı 2 katına çıkar, 1 alana 1 bedava yap. Bunları yiyen kalmış mıdır acaba?
-
an itibariyle slazenger satis dep.
fiyat 350 tl
carp ikiyle x 2
700tl
biraz daha yuvarla
799tl
heh oldu şimdi
yaz 1 alana 1 bedava
hem stok eritiriz hem de fazladan kazaniriz.
-
internetin hayırlı olsun bro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar yerli üretim sanırım?
Kısa bi araştırdım , slazenger ın ayakkabı bölmünü sports direct in aldığı yazıyor. Bu firma bu kadar dandik üretim yapmaz diye düşünüyorum
Slazenger UK ayrı sanırım. Bizdekiler ile pek ilgisi yok gibi görünüyor.
Kampanya direkt çöp.
Sport direct bir zamanlar ne alışveriş yapardık. Damat vergisi bitirdi.
Hocam bunu nasıl tespit ettiniz. Elinizde mi vardi eski ss
Siteyi açınca fiyatların gayet piyasa üstü olduğunu farkettim, Slazenger sitesinden bir ürüne tıkladım, aynısını google'da arattım, 2sinin SS'ini aldım, sonra düşük fiyatı hesap makinasında 2 ile çarpıp SS'ini aldım :)
-
İngiltere’den ucuz diye 2013’te 7-8 tane tişört almıştım slazenger bir kısmını babama bir kısmını kendime.Gerçekten geçen seneye kadar giyiyorduk yıkanmaktan yıprandı artık ben bi tişörtü bu kadar kullandığımı bilmem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen sports direct den bedava kargo ve vergisiz karrimor marka spor ayakkabı almıştım Hepsiburada da benzeri 4 kat pahalıydı.
Aşırı rahat ve halen taş gibi.. Eskimiyor :)
nerde o eski slazencırlar
Ayakkabı alacaksanız biraz para verip kaliteli ayakkabı alın arkadaşlar. Yoksa ayak sağlığınızdan olursunuz. Under Armour, Skechers, Salomon gibi markaların taban kaliteleri iyidir, tabanları rahattır. Verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız. Amazonda falan mağaza fiyatının yarısına ürünlerini bulabilirsiniz
o eski slazencirlardan eser yok simdi
![]() ![]() ![]() |
Fiyatları 2 ile çarpıp kampanya yapmışlar.Malları da pazar malı kalitesinde.Alan ne aldığını bilerek alsın. |
Cok pahali.800tl dedigi ayakkabi baska yerde 480tl
|
an itibariyle slazenger satis dep. fiyat 350 tl carp ikiyle x 2 700tl biraz daha yuvarla 799tl heh oldu şimdi yaz 1 alana 1 bedava hem stok eritiriz hem de fazladan kazaniriz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X