Şimdi Ara

1.91 boy 96 kiloyla ilkokulda YGS'ye giriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vücut ölçülerim başlıkta belirttiğim gibidir ve habire böyle olmaması için dua etmeme karşın beni ilkokula verdiler. DH ve benzeri forumlarda daha önce 1.80 hatta 1.70'li boylarda olup YGS sınavlarında ilkokul sırasında ikibüklüm olmuş kişilerin yazılarını okudum ve benden 10-20 cm kısa insanlar ilkokul sırasında ikibüklüm olduysa herhalde ben bırak sekiz olmayı sekizyüz seksen sekiz olmuş bir şekilde sınavı çözecem. Şimdi bir kaç sorum olacak:

1) Sınava gireceğim yer Kozyatağı 30 Ağustos ilkokulu. Bu okulda okumuş, sınava girmiş veya başka bir nedenden dolayı bulunmuş kişiler okul sıralarının büyüklüğü hakkında az çok bilgi verebilir mi? Gerçi önceden o okula gideceğim yolu görmek(ev buraya yakın sayılır), ve sıralara oturup deneme amaçlı gidecem ama yine de sorayım dedim.
    2) Sıraya oturup, sığıp sığamadığına baktım ve sıraya sığamadım diyelim ki(zaten ℅99.9 ihtimalle böyle olacak), müdürle veya muaviniyle konuşursam boyuma uygun sıra ayarlama olasılıkları nedir?
    3) Boyuma uygun sıra ayarlatamazsam eğer evden kendi boyuma uygun bir sırayı önceden götürmemin sakıncası olur mu?
    4) Sıra götürmenin sakıncası yoksa kaç gün önceden sıramı götüreyim?
    5) Ola ki sıralar tahmin edeceğiniz üzere minyatür sıra, boyuma uygun sırayı da ayarlatamadım, kendi sıramı da götüremedim. Minyatür ilkokul sırasında 888 olmuş bir şekilde sınavı çözmem netlerimi nasıl etkiler? En son töder denemesinde 127,5 net çıkardım. Matematikte dikkatsizlikten 2 soruyu yanlış çözmeseydim daha fazla da çıkarırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=ODSGp0VzovQ&t=73s Hocam sınıflar sanırım böyle
  • bu dediklerinizin aaaaaaaaaynısı benim içinde geçerli 192 boyum 88 kilomla 1. 2. sınıf cocukların okudugu bir okulda giricem geçen yılda yine ilkokul olmasa da yine küçük sıraları olan bir yerde girmiştim sınav başlandıgı an sıranın küçük oldugunu unutup direk sınava odaklanmıştım. o yüzden pek dert etmiyorum ama yine de bir gidip bakicam görevlilerle falan bir konusmayı denicem
  • 1.91 boy 96 kiloyla ilkokulda YGS'ye giriyorum

Sınava gireceğim ilkokula gittim. Sıralar beklediğimden bayağı büyüktü. Hatta ölçüler lise sırasına yakındı. Dizimin pozisyonu resimdeki gibi oluyor oturduğum zaman. Sıkıntı yok yani. İlkokuluna göre değişiyor tabi ki. İlkokul çıktıysa ama okul düzgün bir muhitteyse sıkıntı yapmayın. O okulda velilerden bağış toplanıyordur, sıralar ona göre alınıyor zaten.

• Siz neyle besleniyorsunuz beya

• orkunkurun O kullanıcısına yanıt
    gizli sekmeyi açık bıraktım sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güçlü asker

Siz neyle besleniyorsunuz beya

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 1.99 120 kiloyla gidicem ilkokula
  • 158

53 kiloyla lise

• Vay arkadaş ne saçma işler ya! Ortaokul ile ilkokul sıraları aynı boyutta mıdır ? Bilenler söylerse sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Girdiğim ilkokullardaki sıraların aynısı okuduğum lisede de vardı.Çok da abartmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.