Bildirim
1. 90 boyum var kia picanto 1.1 e binebilirmiyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Binersiniz. Ablamda vardı. Benim boyumda 190 cm, ben rahatlıkla kullanabiliyordum. Sizin hemen arkanızda oturan biraz sıkışabilir yalnız. _____________________________ Araba arabadır, bilgisayar bilgisayar. Hiçbir ürün bir insandan üstün ya da önemli değildir. Tapmanın lüzumu yoktur. -
1.92 boy ile Getz kullanıyorum, rahatlıkla kullanabilirsin, ancak araç 5 kişilikse 4 kişiye düşer. yada en iyi ihtimal ancak arkandaki kişinin bacaklar ön-arka koltuklar arasında preslenir şimdiden söylemek gerek :) _____________________________ Ey Türk ulusu! Silkin ve kendine dön! Niçin yanılıyorsun? bütün bunlar kendinden,kendi öz benliğinden uzaklaşıp düşmana dönük yaşadığın için oldu. BİLGE KAĞAN -
-
2 mt boyla bis e binen var.
Yanliz arka koltugu soktürmüştü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
rahat rahat _____________________________ 40 alimi 1 delille yendim, 1 Cahili 40 Delille yenemedim
Chrome için gelişmiş Sahibinden Eklentisi
Opera ve Yandex için gelişmiş Sahibinden Eklentisi -
Tabi tabi cekinme kendi arabanmis gibi rahat ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1.4 olana bak ona daha rahat sığarsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ boş laga luga yapıp sataşacak olanlar hiç alıntılamasın adam olsun can sıkıntını başka yollarla hallet foruma gelip toxiclik yapma adam ol -
sen binmesine binersin de arkana kimse binemez :) benim megane'da bile durum bu :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Picanto geniş arabadır sığarsın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ OTOMOBİL UÇAR GİDER -
Sen binersin ama arkadakiler binemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fiat 500 L 1.3 mj rockstar
Chery kimo 1.3 lusso -
1.94 getz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler