Şimdi Ara

1.80 Boy 56 Kilo -> NE YAPMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 18 yaşımı dolduralı 7 ay oldu. 56-58 kilo arası gidip geliyorum.
    Zayıflığın da katkısıyla kollarım karnım ve bacaklarım biraz şekilli
    Göğüslerim ütü basılmış gibi. Kanat yok zaten.
    Sağ kol çevrem:27
    Sol kol çevrem:26
    Bel çevrem:75
    Göğüs çevrem:80
    Max bench:35kg
    Max Şınav:20 tekrar
    Kendimi yoğun tempoda geliştirmek istiyorum iradem yüksek olduğunu düşünüyorum.
    Okul bitene kadar salona gideceğim sonra yaz okuluna kalmazsam tatile giderim aletsiz çalışırım..
    Hedef: 65 KG Bana yardımcı olursanız sevinirim SS koyabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pounce -- 4 Mayıs 2013; 17:40:47 >

• Ne yapmalı, bol bol karbonhidrat yemeli
    Benchte 35kg derken bar hariç mi 35 ? Zira senin bahsettiğin fizikte olan elemanları görüyorum bara 2.5 ar kilo takıp zorlanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Ne yapmalı, bol bol karbonhidrat yemeli
    Benchte 35kg derken bar hariç mi 35 ? Zira senin bahsettiğin fizikte olan elemanları görüyorum bara 2.5 ar kilo takıp zorlanıyorlar

Barla beraberdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.5'ar takmıştım 5 tekrarda kaldım
    kollarım antrenmanlı olduğundandır tricepslerim iyi
    Basketbolcuyum 3lükten bilek atarım

Her gün bir kıvırcık + bir konserve ton balığı tüketiyorum. Genel beslenmem pilav makarna + et tavuk şeklinde. Arada fasulye mercimek bezelye de tüketirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pounce -- 4 Mayıs 2013; 17:52:49 >
  • 65 kg hedefin ama seni tatmin etmez 65 gelince daha fazlasını istersin.
  • Günlük 80 gr protein, 100 gr doymamış yağ ve 400 gr kompleks karbonhidrat yemeye çalış. Toplam 2820 kalori. Tabi bunları alt sınır kabul et, yağı değil de proteiin ve karbonhidratı artırabilirsin.
  • Daha detaylı önerilere ihtiyacım var
    @Executor06
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

Daha detaylı önerilere ihtiyacım var
    @Executor06

her öğününde 2 tabak pilav-makarna vs bi karbonhidrat bulundur işte. Protein ve yağ alımını da unutma.
  • P90X nedir benim gibilerin işine yarar mı?
  • Hocam ben de 187cm ve 65 kiloyum. Karbonhidrat ve yağ sorun değil de protein alımı nasıl olmalı? Eti pek sevmem :(

• quote:

Orijinalden alıntı: berke012

Hocam ben de 187cm ve 65 kiloyum. Karbonhidrat ve yağ sorun değil de protein alımı nasıl olmalı? Eti pek sevmem :(

Yumurta akı, lor peyniri yiyebilirsin bolca. Ama peynirin fazlası kalsiyum birikmesine neden olabilir. Yumurta akında sıkıntı yok. Günde 2-3 tane sarısını da yiyebilirsin.
    Tabi et sevmem derken yumurtayı da sevmediğini kastetmediysen.
    Ayrıca bulgur, mercimek gibi bitkisel proteinlerden de yiyebilirsin ama bitkisel proteinler aminoasit profili açısından yeterli gelmez. Yanında hayvansal protein (et-süt-yumurta-balık) de tüketirsen iyi olur. Karbonhidrat tercihini makarnadan yana yaparsan makarnada %10-12 protein var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: berke012

Hocam ben de 187cm ve 65 kiloyum. Karbonhidrat ve yağ sorun değil de protein alımı nasıl olmalı? Eti pek sevmem :(

Yumurta akı, lor peyniri yiyebilirsin bolca. Ama peynirin fazlası kalsiyum birikmesine neden olabilir. Yumurta akında sıkıntı yok. Günde 2-3 tane sarısını da yiyebilirsin.
    Tabi et sevmem derken yumurtayı da sevmediğini kastetmediysen.
    Ayrıca bulgur, mercimek gibi bitkisel proteinlerden de yiyebilirsin ama bitkisel proteinler aminoasit profili açısından yeterli gelmez. Yanında hayvansal protein (et-süt-yumurta-balık) de tüketirsen iyi olur. Karbonhidrat tercihini makarnadan yana yaparsan makarnada %10-12 protein var.

Çok teşekkürler :) Aradığım cevap tam olarak buydu.

• Ayrıca büyük boy bir yumurta akında 4.5 gr kadar protein var. Orta boyda 3.5gr diyebiliriz heralde. İhtiyacını sadece yumurtadan karşılayacaksan günde en azından 15-20 tane yumurta akı tüketmen gerekir haberin olsun.
  • Ben 1.80 70 kiloyum. Şuan bile zayıfım. 75 olana kadar deli gibi yiyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizantropia

Ben 1.80 70 kiloyum. Şuan bile zayıfım. 75 olana kadar deli gibi yiyeceğim

:) ben vermeye millet almaya çalışıyor :)
  • boy,kg,ölçülerin benim spora başlamadan önceki herşeyimle bak kardeşim öncelikle bir spor salonuna gidicen ben gitmeden önce aynı senin gibiydim sonra 72 kg çıktım 6 ayda sonrası gelmedi tabi sabahları en az 4 yumurta akı + 1 tanede tam olarak ye hersabah bunu yap faydasını göreceksin evde hiç yemek olmadıgında makarna yap pilavı pişirmeden ham halde yiyebiliyorsan çerez gibi ye ben bunları yaptım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

boy,kg,ölçülerin benim spora başlamadan önceki herşeyimle bak kardeşim öncelikle bir spor salonuna gidicen ben gitmeden önce aynı senin gibiydim sonra 72 kg çıktım 6 ayda sonrası gelmedi tabi sabahları en az 4 yumurta akı + 1 tanede tam olarak ye hersabah bunu yap faydasını göreceksin evde hiç yemek olmadıgında makarna yap pilavı pişirmeden ham halde yiyebiliyorsan çerez gibi ye ben bunları yaptım :D

yumurta bal ve peynirden nefret ediyorum
  • bende kilo almaya çalışıyorum.

yukarda yazmış oldugunuz karbonhidrat ve protein agırlıklı beslenmenin yanında k.hidrat tozu kullanılır mı? o konuda beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

bu arada kilo ile alakalı problemimin sindirimle ilgisi oldugunu düşünüyorum, bagırsaklarımda sorun var sanırım. eger öyleyse k.hidrat tozununda bi anlamı olmaz galiba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.