Şimdi Ara

1.80 aşağısındaki erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • düşünemiyorum bile, 1.90 adamlar size dev gibi geliyorduk yumruk sallasanız kafaya uzanamazsınız bile. hiç kendimi nasıl korurum bu adamla kavga etsek diye düşünüyor musunuz?

• kısa erkekler kavgada daha fena oluyor

not: 1.83üm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt takımlara çalıştığın zaman boyun önemi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu iyice sözlüğe çevirdiniz

• lan develer sizden gına geldi artık. fitness yapan üstüne boyu uzunsa ben herkesi döverim kafasına giriyor. Kavgayı bilen adam 1,60 bile olsa sizi ikiye katlar sonra bayıltır.

• Boyum 1.85 hocam ama birkaç defa yumruk salladım sadece iyi kavga eden biri beni duman eder boyla alakası yok bu işlerin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorge Masvidal

lan develer sizden gına geldi artık. fitness yapan üstüne boyu uzunsa ben herkesi döverim kafasına giriyor. Kavgayı bilen adam 1,60 bile olsa sizi ikiye katlar sonra bayıltır.

yav he he. 1. 60 70 kilo adam bacağım kadar zaten tekmeyi vurduğum gibi sokağın diğer tarafına atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan adam zaten genetik olarak şanssız birde ringte gibi kuralına göre mi dövüşecek?

zaten sokakta çıplak el kavga maks 15 saniye sürer.

• Jorge Masvidal kullanıcısına yanıt

bi tekmelik canı var ayağımı kaldırsam üst gövdesini toptan yıkıyorum diyorum öyle yapar böyle yapar diyorsun ahahah

• sen o tekmeyi boşa atarsan ne olacak karşındaki put mu? üstelik tekmeni tutarsa yere düşürüp canını okurlar. Sen sanıyonki ben adama bi koyarım adam dibime yaklaşamazda deneyimli adam dibine kadar girer. Kırışmada kısa boy avantaj zaten. İlla suratına vurmaya çalışmaz adam bunun dick punchtan tut throat jabına kadar bi sürü teknik var. Hayatında karıncayı incitmemiş adamı herkes döver zaten ozaman boy avantajı var desen hak veririm.

• quote:

sen o tekmeyi boşa atarsan ne olacak karşındaki put mu? üstelik tekmeni tutarsa yere düşürüp canını okurlar. Sen sanıyonki ben adama bi koyarım adam dibime yaklaşamazda deneyimli adam dibine kadar girer. Kırışmada kısa boy avantaj zaten. İlla suratına vurmaya çalışmaz adam bunun dick punchtan tut throat jabına kadar bi sürü teknik var. Hayatında karıncayı incitmemiş adamı herkes döver zaten ozaman boy avantajı var desen hak veririm.

sen anlamıyorsun sanırım. arada 40kg fark var, boy farkı 30cm. o tekmeyi tutarsa allahına kavuşur bu 1. tekmenin kaçması neredeyse imkansız çünkü ayağım kocaman adam da küçücük bu 2. allah aşkında 1 60 adam 100kg 1.90 adamı nasıl yere alacak bir söyle bu 3. ha eğitimli olur, güçlü olur bir şekilde yere alır da yerde ne yapacak bir söylesene? kilo farkından dolayı güç farkı çok fazla olacak, ben çocuk tutuyormuşum gibi sarar atarım adamı

• Sen herhangi bi kulupte musabaka sporu yaptın mı kank? Karşındaki adam nekadar büyük olursa tekmesini tutmak okadar kolaylaşıyor. Çünkü tekmeyi alçak atsa bile ellerinin hizasından atıyor. Tekmeden ilk kaçıyorsun zaten adamın ayak boşa düşerken tutuyon otomatik olarak güçü kalmıyor. Karşımdaki güreş bilmiyorsa yerde çok rahat kilitlerim, bayılana kadar tutarımda. Boyum 1,75 oyuzden sinirlendim valla kusura bakma   

• quote:

Orijinalden alıntı: @ssembler{

Bu mesaj silindi.

kız olsan sen de verirdin 1.90 kaslı erkeğe

• 1.78’im. 1.85 olmak isterdim ama yine de senden çok daha yakışıklıyımdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen herhangi bi kulupte musabaka sporu yaptın mı kank? Karşındaki adam nekadar büyük olursa tekmesini tutmak okadar kolaylaşıyor. Çünkü tekmeyi alçak atsa bile ellerinin hizasından atıyor. Tekmeden ilk kaçıyorsun zaten adamın ayak boşa düşerken tutuyon otomatik olarak güçü kalmıyor. Karşımdaki güreş bilmiyorsa yerde çok rahat kilitlerim, bayılana kadar tutarımda. Boyum 1,75 oyuzden sinirlendim valla kusura bakma   

sen anlamıyorsun galiba. 1,60 adam 1,90 100kg adamın bacağını tutsa da bir halt yapamaz. adamı tuttuğum gibi kaldırır atarım yere.

sırf küçükler kendilerini tatmin etmek için büyük adamları aptal, kavga bilmez varsayıyor ama durum öyle değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mebasta

1.78’im. 1.85 olmak isterdim ama yine de senden çok daha yakışıklıyımdır

kızın yanında postayı koyduğum zaman napcan ahaha? kız ondan sonra sana bakar mı yakışıklıymış.. lol

• Ya nolcak be benimde sevgilim 175. Boya takılmamda bence yeterli.

• Donanım haberde çok fazla aptal veya troll var. Bu konuyu ve cevapları okuyunca bir kez daha anladım

• Sen 173 değil miydin?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.