< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1.7m 1.8m ne alınabilir?

-
-
Hocam aracınız eski değil ve severek kullanıyorsanız bence değiştirip macera aramaya gerek yok. Bir süre daha biriktirip kendi arabanız da eskiyince sıfır bir araç alırsınız bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Arca Otomativ'de VW T-Roc 150hp Style donanım paketi 1.8m dediler bana 2 gün önce. Ellerinde 2 renk olduğunu belirttiler. Diğer bayilerde de elbet böyle seçenekler vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madrix -- 7 Şubat 2025; 11:33:52 > -
audi a3 35tfsi sedan
-
Hocam bulunabilir mi o fiyatlara
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracım dizel ve kilometresi yükselmeden satmak istedim çünkü kilometre arttıkça değerdi de düşecek bir de şu an şehir içi günlük maksimum 5 km yol yapıyorum önceki zamanlarda iş yerime gidip gelmem günlük 40 km falan yol yapmama sebep oluyordu. En başta değişim isteme sebebim fazla yol yapmadığım için dizel gereksiz geliyor artık.
Donanım ne hocam
2021-2022 model düşük km advance paketleri gelir o fiyata.
advance pakette cam tavan vs. güzel özellikler var.
hem model yılı yükseltirsin hem premium'a geçmiş olursun
-
Aracınız güzel bir araç, bende de 2016 model 1.4 turbosu mevcuttu. Ben o dönemlerde satıp F20 ye geçmiştim, bayağı mutlu olmuştum. Alacağınız araç düz c sınıfı bir araç olursa herhangi bir iyileşme ya da pişman olma durumu olmaz. Bu yüzden premium c ya da d sınıfı araca geçmenizi öneririm, çok büyük bir fark olmayacaktır ancak logo insanı mutlu ediyor yalan değil.
Bu arada premium sınıf araçları yürütmesi orta sınıftan bir tık daha zordur. Pazartesi günü 2023 model A3 advanced aracımı sattım, en son bakımı 6 ay önce olmuştu ve fiyatı 16.000 tl idi.
Elektrikli araç düşünebilirsiniz ayrıca.
-
Hocam benim de aklımda Audi a3 ve formentor var bakalım nasip
Bmw 1 serisi de düşünebilirsiniz hocam. A3’e göre daha kaliteli bir araç bence
Hocam hangi paket motor kombinasyonu almalıyız ?
Ben 2023 118i M Sport kullandım. İki ay kadar önce sattım. Sport line ile m sport arasında sadece görünüş farkı var donanımları aynı.
Bütçenizin yettiği ölçüde yeni model olsun. Benzinli sport line bence çok güzel olur
Hayır değil . Böyle saçma bir düşünceye nerden vardiniz!
BMW 1 serisi tutmadı zaten yeniden makyajlandı her şeyi değişti aracın.
1 serisi en BMW olmayan BMW . Konu sahibi alırsa çok pişman olabilir.
Bu tavrınızla size hayatta başarılar
Formentorun piyasası iyi değil
A3un de eskisi gibi değil
Piyasası iyi araba: qasqhai Tiguan Corolla Civic
Hocam formentor bilmiyorum kullanan varsa keşke bizi aydınlatsa çok merak ediyorum
Peugeot 408 hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Sizce alınır mı 1.7m ye düşük sıfır gibi gt paketler var sahibindende
Sıfırı daha ucuz bile olabilir. Sıfır araç alım satım takas forumunu takip etmenizi tavsiye ederim.
Bu arada %80 ötvli içten yanmalı araç yerine %10ötv li elektrikli araç neden düşünmüyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- 2015 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- ilk araba ne olmalı
- dacia logan 7 kişilik
- toyota corolla efsane kasa tutulan modeli
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- mercedes mi bmw mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X