Şimdi Ara

1.7m 1.8m ne alınabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam elektrikli araç hakkında hiçbir bilgim yok. Çok yabancıyım çekiniyorum açıkçası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kingb04 kullanıcısına yanıt
    Bikere sürseniz bidaha içten yanmalı sürmek istemezsiniz.

Evden sarj imkanınız var ise değerlendirin derim.

Hyundai ioniq 6 1.650m / 300-350bin sıfır faiz
    Hyundai ioniq 5 1.750m
    Kia ev3
    Togg 1.8m / 500 bin sıfır faiz
    Byd Atto 3 / seal u ev

• Pazarı nasıl hocam. Bir de kullanıyorsanız yürütme maliyeti nasıl oluyor bu araçların

Togg uzun menzil v2 aldım kasım ayında 800bin sıfır faiz ile. Oldukça memnunum. 2024 yılında evde 5000bin kw sınırını geçmediğim için kmde 40-50 kuruşa kullanıyorum. Geçseydim 1 lira civarında olcaktı.

bakımı yok gibi 2 yıl veya 40bin km polen filtresi değişimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 10 Şubat 2025; 0:10:48 >
  • Hocam uzun yol menzili nasıl peki

Kışın 300km yazın 350-400km diyelim. ben 2 saatte bir mola verdiğim için sorun olmuyor. bi yemek veya kahve molasında batarya doluyor.

• Kışın -20 dereceyi bulduğu bir yerde yaşıyorum hocam bu düşük sıcaklıklar bir sıkıntı çıkarır mı sizce ?

çok fena 😁 menzil 200-250kmlere kadar düşmesi dışında sıkıntı çıkmaz. ısıtması vs oldukça güzel. Ankarada -6 derece 1.5-2dkda ön cam buzu çözüyor. 3dk civarında kabin ısınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoorMan -- 10 Şubat 2025; 0:15:38 >
  • Kapalı garaj var da iş yerine gidildiğinde akşam çıkışa kadar araba dışarıda kalıyor işte :)

kapalı garaj ve sarj imkanınız var ise hiç düşünmeyin elektrikli alın. iş çıkışı iklimlerdirmeyi ayarlarsınız siz gelene kadar araç fırın gibi olur.

togg, soguk yerlerde cok fazla menzil kaybediyor. büyük bataryası ile bu eksiği kapatmaya çalışıyor. Isı pompalı bi araç daha verimli olur

• 1.7m 1.8m ne alınabilir?Sask Tech Ideasyoutube
    How long does it take to warm up an electric car in -34 Celsius (-29.2 Fahrenheit) super cold winter weather? NEW: Save CAD $2,600 / USD $2000 on your new Tesla & support the channel by using my referral code: https://ts.la/joshua92100 I made a video showing our typical experience when we go to use our Tesla Model 3. ALSO, see how much battery is lost when our Tesla is left outside, unplugged, overnight in the winter with my other video: https://youtu.be/ei4qiSrPAoI
    https://www.youtube.com/watch?si=n1_Aox6ZbZFb6vbQ&v=lL9zveDz8H0&feature=youtu.be

Baya soğuk havalarda bile konforlu kullanım sunuyorlar. Tabi bunda uzaktan çalıştırmanın avantajı da var. Tesla ve Hyundai soğukta menzil performansı olarak daha iyiler. Şahsen İoniq6 yı tercih ederdim. Kasası çok aerodinamik ve şık duruyor. Ama online olarak bağlantı yoktu diye biliyorum onlarda anahtardan çalıştırıyorun. Telefon ile kontrol önemli ise Tesla Model Y en iyi seçim...

1.7m 1.8m ne alınabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben anlamadım piyasası olan suv isteyip formentorun nesini merak ediyorsunuz

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Sürüş olur konfor olur araç kullanıcı yorumu olur ne bileyim bunlar olur. Formentorun piyasası yok mu hocam

Evet piyasası yok,ve sert bir araç sürüş olarak

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Siz ne önerirsiniz hocam

• @kingb04

Yazmıştım

• hr-v, 408, karoq, qashqai, c5 aircross, kuga, tucson vs vs.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.