Şimdi Ara

Max 1.2m-1.350m aile için araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aile için sedan,hatchback,suv fark etmez temiz araba arıyoruz.

Otomatik olacak.

Benzin ilk tercih ama dizelde olabilir.

Yıl 2020 üzeri tercihimdir.

1.0tsi alınır mı? alınırsa hangi marka model alınır?

Şu ana kadar gözüme çarpan önerilen modelleri yazacağım

• Ford-focus sedan yada hatchback 1.5 ecoblue titanyum paket focusta titanyum harici boş paket geliyor bana o yüzden titanyum tercihim

• Ford-puma 1.0ecoboost veya hybird ancak fordun 1.0 motoru hakkında hiçbir bilgim yok

• Renault-megane 1.5 dizel düşük km bulmak zor ve fiyatları pahalı duruyor o yüzden 1.3tce icon paket güzel görünüyor icon ve touch paket arasında sizce icon extraları değer mi o paraya

• Skoda-octavia premium 1.0 e-tec 1.5 e-tec bütçeyi aşıyor

• Skoda-scala premium 1.0 tsi scala emsallerine göre fiyatı uygun kaldığını düşünüyorum

• Skoda-kamiq premium 1.0tsi kamiq 2023 model 100k km de premium 1.3m gözüme çarptı ve hoşuma gitti

• Toyota-corolla 2023 üzeri düşünüyorum yeni nesil motor çünkü 1.5 benzinde 123beygir 2022 ve aşağısı ancak 2023 ve üzeri 125 beygir 1.8hybird ise 2022 ve aşağısı 122 beygir 2023 ve üzeri 140 beygir oluyor ancak corolla bütçeyi aşıyor gibi

Volkswagen golf de düşünüyorum ancak model fiyat olarak pahalı geliyor bana o yüzden tercih etmeyi düşünmüyorum

• Volkswagen taigo bütçeyi zorlanıp alınmalı mı şuan baya popüler ve çok satılıyor sanırım

-Genel olarak aklıma gelenler bu şekilde en çok önerilenlerde megane var hem parça kolaylığı hemde tutulan sorunsuz bir araba oluşu aynı şekilde ford da

-Ayrı olarak ailenin ilk arabası olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Ford puma aldım , memnunum, tasarımı güzel, 10bin km'de. Bir yıl kullanacağım, begenmezsem zaten ford oldukça kolay elden çıkabiliyor, değerini de koruyor, tavsiye ederim.

• Bu arada 1.0 motorlardan korkmayın, çoğu turbolu oluyor , bastınmı 1.4 atmosferiklerin yanında uçar gidersin. Ama tabi bu benzin tüketimini artıracağı için ideal sakin bir sürüş ile guzel bir opsiyon 1.0 lar.

Şahsen ben de 1.5 motorlu turbolu havalı arabaları almak isterdim ama 100bin kmdeki araç ben sürdükten sonra 150,200de iken kaçtan satarım kafamda soru işaretleri oldu, 10k kmli puma aldık.

• kda34 K kullanıcısına yanıt

Ford puma hybird 125hp yeni nesil mi aldınız yoksa direk 1.0 ecoboost mu paketiniz hangisi tavsiye eder misiniz

• Alieds kullanıcısına yanıt
    1. Yok biz ecoboost 1.0 aldık. Hybrid değil, yeni puma tasarım, ekran vb. detaylarda oldukça güzelleşmiş.Biraz bütçe meselesi. Ben bu konularda biraz daha aracın ham özelliklerine bakıyorum, mesela satacağım zaman 10binde 2023 model aldığım araç 30bin kmye gelse de yine yeni sıfıra yakın araç olarak pazarda piyasa yapıyor. Turbolu araç alacaksanız herhangi bir marka modelin düşük kmli olanını almak sağlıklı olur. Ben şahsen İstanbul'da 1.5 turbolu motor alıp gazlayacak bir ortam göremiyorum , uzun yolda rahat olur ona okeyim. Ama gidip de 100-150bin km bandına o paraları vermeyin derim. Son olarak, şanzıman farkları kullanımı etkiliyor, cvt,dct tork konvertörlü birer araç bayide deneme sürüşü veya biyerlerden odunc alma kiralama gibi opsiyonları değerlendirebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1-1.4m arası araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.