Şimdi Ara

1.78 Boy İçin 80 Kilo Fazla mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

1.78 Boy İçin 80 Kilo Fazla mı?

1.78 boyundaki bir kadın için ideal kilonun 65-75 kg aralığında olduğu tahmin edilmektedir. Bu rakamlar, vücut kitle indeksi (VKİ) formülüne göre hesaplanmıştır. VKİ'nız, boyunuza göre kilonuzu oranlayan bir ölçüdür. 80 kg'lık bir kadın için VKİ 25,4'tür ve bu obezite sınırına yakındır.

Fazla kilonun sağlık üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Bu etkiler arasında kalp hastalığı, felç, tip 2 diyabet ve bazı kanser türleri riskinin artması yer almaktadır. Fazla kilonuz varsa, kilo vermek için sağlıklı bir diyete ve egzersiz programına başvurabilirsiniz.

Bununla birlikte, kilo verme hedeflerinizi belirlerken gerçekçi olmak önemlidir. 1.74 boyunda bir kadın için ideal kilo aralığı 59-68 kg'dır. Bu aralık, VKİ'sı 20-25 arasında olan kadınları içermektedir. Eğer VKİ'nız bu aralıktaysa, kilo vermeye çalışırken sağlığınızı riske atmamalısınız.

80 kilo ağırlığındaki bir kadının görünümü, vücut yapısına bağlı olarak değişebilir. Bazı kadınlar bu kiloda sağlıklı ve formda görünebilirken, diğerleri fazla kilolu görünebilir. Fazla kilonuz varsa ve görünümünüzden endişe ediyorsanız, bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğer kaslıysan sorun yok bence
  • fazla mesela ben 1.85 im ama 75 kilo olmam lazım gel görki 86 kiloyum kasda var az buçuk ama kurtarmıyo hacı yine göbek var
  • 5 kilo falan fazla bence
  • aslında hafiften göbek var ama öyle çok şişman tarzında değil hafiften karnını çekince body vücutlu gibi gösteriyor ama şu aralar ekmeği tamamen kestim yemiyorum 75 kiloya inene kadar bir şey yağlı yemek yok sadece 3 günde bir makarna yeme lazım ağır makarna hastasıyım

baskülde 16 kilo yağ, 39 kilo kas gösteriyor vücut kitle endeksim 25.4
  • Body yapan birisi için 1.78 boya 80 kilo fazla değil ama spor yapmayan birisiysen bi 5-6 kilo versen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin -- 21 Nisan 2013; 19:04:59 >
  • 1.85 93 kilo

göbek , bel , baldır , kıç hepsi var ama kötü gözükmüyorum yapı itibariyle

ama olmam gereken kilo maksımum 75
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    1.66 boy kısa mı :((
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maşallah ne 1.80 boy kişiler var dh'de
  • Boyum 1.79 kilom ise 90 seninki ideal bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.74 boy 67 kiloyum bende 1.80 olamadık bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Boyum 1.79 kilom ise 90 seninki ideal bence.

bence sen kilo ver dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Boyum 1.79 kilom ise 90 seninki ideal bence.

bence sen kilo ver dostum

Bende 80 inmeye çalışıyorum biraz önce tartıldım 89.3 olmuşum gelişme var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 10 kg fazla
  • 1.78 67 yim bana göre hala fazlam var vermeye çalışıyorum
  • 69-70 kilo olsan yeter
  • yag oranın 8-10 ise süper
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.