Şimdi Ara

1.6 Vision Corolla yerine 1.4 Mirror Egea alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

14 700 KM

95.000 TL

Egea 1.4 Mirror 0 km +Fabrika LPG(Birmot)

0 KM

85 000 TL

Hurda teşviğinde kampanya ile Egea 15 bin düştü fabrikasyon LPG var donanımı daha iyi ama Fiat olduğu için çekiniyorum hurda hazır.

Corolla nın dolusu 130 bin o fiyatada ikinci el risk alıp Passat almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben corolla alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hurda sizden mi bayiiden mi, fiyat çok iyi duruyor egeanın. ikincielleri daha fazla artı olarak lpgde var.
  • Egea -) Sıfır+fiyat avantajı+lpg birmot garantisini bozmayacak+Mirror corolla bazdan bir tık doludur diye düşünüyorım. (Alaşım jant far sensörü vs vs)

Corolla -) Daha güçlü ve sorunsuz motor (egea 1.4 fire yağ yakma olayını bir araştır halen devam ediyor mu)+piyasada egeadan daha iyi bir isim edindi+güvenlik daha iyidir yeni kasasında baz dahil full güvenlik

Ben her zaman sıfırı bir tık ileride görüyorum. Bin içine sinerse egea al geç sinmezse corolla bakarsın. İkinci elde 95 e dizel otomatik araçta bulursun aslında ama km 20-30binden daha fazla olacaktır.

• Aynı segmentte daha ucuza sıfır ve daha donanımlı araç varsa tercih edilir

Sıfır başka

İkisi de sıfır olsa, denk donanımda olsalar ve yine egea 10 bin ucuz olsa bu sefer corolla alınır ama burda corolla seçmek için markaya gönülden bağlı olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Ağustos 2019; 18:18:21 >
  • B segmenti alacağıma 6 aylık ikinci el C segmenti aracı tercih ederim ve Corolla alırım
  • 1.3 multijet egea mirror deseydin kesin egea derdim, ama 1.4 egea benzinli motoru pek iyi yorum okumadım. Bu ikisi arasında kaldı isen Toyota derim. Yada 1.6 e-torq egea mirror düşünürsen gene egea derim.
    Bu arada mirror pakette, toyotaya göre baya artı var, multimedia ekran, android auto, carplay, alaşım jant, krom kaplamalar vs.vs gibi.

Ben sıfır 1.3 egea ile toyota vision arasında kalmıştım, lpg siz benzinli toyota vision, 1.3 urban plus sedan Egea dan 10bin civarı fazla idi.
    Yıllık 20bin km nin üstünde yol yaptığım için dizel egea tercih ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.2 TSI GOLF 7 ALINIR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • egea 1.4 olduğu için toyota diyorum. 1.4 değil de 1.6 ya da 1.6 mjet olsa kesinlikle egea derdim.
  • Ben 2 ay önce 1.4 egea mirror aldım Hocam birmottan araç daha 2.000 km’de dinamik mavi araç çok güzel hiçbir sıkıntısı yok uzunyolada gittim İstanbul git gel 46 litre harcadı ama süratli gittim 130 dan aşağı inmedim arada denemek için 190 a kadar çıktım topçular feribot otobanında araç yolu tutuyor hatta lougne paketten daha iyi tutuyor nedeni ise jantlar geniş ve büyük yerden yüksekte sürüş hissettiriyor ortalama yakıtım 6.1 sakin sürüşte anlık 4-6 litre arası gezinirsiniz arabayı açın ve kurum bağladığımı çok güzel olacaktır bence LPG’ye gerek yok ben bağlatmadım size çok iyi fiyat vermişler bu fiyata iyisi yok nedeni ise 85 e onu alacağına corolla al diyenlere sor bakalım aradaki fiyat farkından haberleri var mı birşey sormak istersen buradayım

• Birde araçta yağ yakma yok üstüne basa basa sordum araçta 0 yağ yakma 2016 model yılı sonuna kadar olan araçlarda olduğunu söyledi
    Arabanın gidişi çok güzel daha doğrusu ne beklediğin önemli şehiriçi çok yeterli. Ve ekonomik cidden az yakıyor 1.4 çekişi güzel her rampayı çıktım bayılma yok ama sen rampaya 70 80 le gelip gaza yüklenirsen bayıldı dersin o zaman turbo alacaksın dediğim otoban için geçerli en yüksek rampalı yollardan sıkıntı dahi yaşamadım çok güzel çekiyor sonuç 85=egea alınır

• 1.4 ile yaktığınız kadar yağda yakarsınız diye bir lâf vardır.
    Zorlayın D segmenti alın ya da Corolla alın.

• Aradaki 10 bin segment, kalite ve motor farkı. Tercih sizin olmalı ben gücünüz yetiyorsa corolla almanızı öneririm.

Egea Fiatın şu zamana dek yaptığı en iyi araç olduğu için eski tofaşçılar egeayı uzay aracı sanıp allayıp pulluyorlar. İyi tetkik etmenizi öneririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.