Bildirim
2011 mazda 3 1.6 otomatik impressive hâlâ alınır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
7 yıl kullanmıştım aynı aracı. Donanım,sorunsuzluk çok iyi,lakin ederinden fazla isteniyor. 750 bine 2012 200 binde 1.16,2012-13 focus,14-15 peugeot 308,14-15 astra gibi araçlar alabiliyorken mazda max 620-630 bin olmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben de aynı aracı almayı düşünüyorum. neredeyse karar kıldım diyebilirim. aracın gidişi nasil hocam uzun yolda yüksek devirlerle gitmek zorunda kalıyor muydunuz. motorun yetersiz kaldigi noktalar oluyor muydu.? alacagim arac lpg li eski kasalardaki gibi lpg de subap eritme sorunu var mi. siz lpgli mi kullandiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karazihnn -- 20 Temmuz 2025; 11:50:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2020 model Skoda scala modeli önerebilirim bir araştır istersen tek pakettir 1.6 premium arada kalmış mükemmel bir arabadır bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç alt devirlerde gitmiyordu kesinlikle,Şehir içi arabayı ben itiyor gibiydim. uzun yolda yüksek devirde kullanıyordum. Araç o şekilde gidiyordu.LPG de subap sorunu yaşadım, o zamanlar için bir maaşın yarısı masraf olmuştu.
Onun dışında hiç masrafı olmadı,çok tarz araba,donanım müthişti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.6 e-HDI C4 veya 308 bakabilirsiniz. Eski bir Mazda 3 Skyactiv-D kullanıcısı olarak 2011 model atmosferik araca bu paraları vermem açıkcası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 20 Temmuz 2025; 14:36:2 > -
720’ye scala bulursan bana da söyle 3 tane alacağım
Konu sahibi ne diyor siz ne diyorsunuz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birader hayırdır?
720 bandında diyor okumam var? 2011 170k km arabaya bu kadar para vereceğine başka öneride bulunuyorum.
öneri istemiş. sen 3 mü alırsın 5 mi artık.
Skoda Scala 1.6 TDI Premium Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
En Beğenilen Yanıtlar

7 yıl kullanmıştım aynı aracı. Donanım,sorunsuzluk çok iyi,lakin ederinden fazla isteniyor. 750 bine 2012 200 binde 1.16,2012-13 focus,14-15 peugeot 308,14-15 astra gibi araçlar alabiliyorken mazda max 620-630 bin olmalı
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X