Bildirim
1.6 TDCİ MOTOR KULLANAN CİTROEN VE PEUGEOT SAHİPLERİ.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
peugeottada var.. ilk 6 ayda ama. sonrası 15.000 yada 12 ayda bir..
quote:
Orjinalden alıntı: emekli1955
arkadaşlar sizden bir şey öğrenmek istiyorum. yeni focus tdci trend sahibiyim.bizde hiç yol yapmasan bile 6 ayda yağ değiştirme zorunluluğu var . acaba aynı motoru kullanan sizlerde aynı mecburiyet varmı?
-
acaba sadece yağ mı değişiyor, yoksa tüm periyodik bakımlar mı 6 ayda 1?? -
pejo sahibiyim .Benide 6 ay sonrası için çağırdilar,genel bir bakımmı yağmı değişecek bilmiyorum -
ford da ister 1 km ister 15 bin km olsun 6 ay bakımı var
6 ayda 1,5 depo mazot parası yaklaşık -
Benim bildiğim kadarıyla Ford'da ilk bakım 6 ay/15000km, sonraki bakımlar 12 ay/15000 km olması lazım. -
biraz önce izmir duğlesteydim. yetkili ağustos 2005 ten önce alanlar sürekli 6 ay yağ değişimine gideceklermiş, ama ağustostan sonrakiler 12 ayda bir. böyle saçmalık olurmu dedim mantıklı bir açıklama bekledim ne yapalım otosan böyle istiyor onlara sorun dedi.
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
Benim bildiğim kadarıyla Ford'da ilk bakım 6 ay/15000km, sonraki bakımlar 12 ay/15000 km olması lazım.
-
Evet var ..... -
quote:
biraz önce izmir duğlesteydim. yetkili ağustos 2005 ten önce alanlar sürekli 6 ay yağ değişimine gideceklermiş, ama ağustostan sonrakiler 12 ayda bir. böyle saçmalık olurmu dedim mantıklı bir açıklama bekledim ne yapalım otosan böyle istiyor onlara sorun dedi.
Ben böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum, sonuçta motor yağının değişim periyodunu belirleyen motor yağı değil midir? O zaman yeni gelen araçlarla aynı motor yağını kullanırsın değiştirme aralığı da aynı olur. Kesinlikle bir informasyon eksikliği vardır, servistekiler yanlış anlamışlardır. İlk 6 ay bakımı bunlar hep o şekilde zannetmiştir. -
istersen servise sorabilirsin...
quote:
Orjinalden alıntı: TRCaPiTaL
quote:
Ben böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum, sonuçta motor yağının değişim periyodunu belirleyen motor yağı değil midir? O zaman yeni gelen araçlarla aynı motor yağını kullanırsın değiştirme aralığı da aynı olur. Kesinlikle bir informasyon eksikliği vardır, servistekiler yanlış anlamışlardır. İlk 6 ay bakımı bunlar hep o şekilde zannetmiştir.
-
quote:
arkadaşlar sizden bir şey öğrenmek istiyorum. yeni focus tdci trend sahibiyim.bizde hiç yol yapmasan bile 6 ayda yağ değiştirme zorunluluğu var . acaba aynı motoru kullanan sizlerde aynı mecburiyet varmı?
evet evet bende duydum,
motor hacmi aynı olmasada teknolojisi aynı olan,
arkadaşımın 1.4 tdci ford fusion'u için de her 6 ayda bir yağ için gel demişler.
araba evde yatsa bile yine gidilecekmiş.
belki servisten kaynaklanan bir yanlış anlatımdır ama eğer değilse ve gerçekten böyle bir şey varsa sebebini bilen bir arkadaş anlatabilir mi?
-
ford böyle şeyleri sever
maalesef yaptıkları işin ne kadar mantıksız olduğunu bile kabul etmezler
-
daha çok servis daha çok para demek
gerisi kılıf yok yağ eskidi yok bunlar çok teknolojik araçlar yok dışarıda değiştirmeyin aynıyağı biz 2.5 kat fazla fiyata satalım utanmasalar her ay 1lt yağı kartelden boşaltıp yeni 1 lt yağ koyalım diyecekler....
yoksa tüyo mu verdik umarım bunu okumazlar çünkü o derece utanmazlar -
demekki arkadaşlar buradan çıkan sonuç şu,
ALIRSIN FORRRTTTT
OLURSUN MOORRRTTT -
ford fusion almayı düşünüyordum,böyle bir durum
gerçekten varsa biraz daha düşünmek lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: adanamersin
ford fusion almayı düşünüyordum,böyle bir durum
gerçekten varsa biraz daha düşünmek lazım.
bir sürü marka var
düşünmeye bile gerek yok
ford alınırsa ya focus yada transit alınır
fusionun zaten bi özelliği yok
fiestanın biraz genişi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X