Bildirim
1.6 tdci 115 bg mondeo nasıldır?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
on numara araç arkadaşım satarkende piyasası var -
Motoru az olur konusunda endişe ediyorum sonuçta focus ile aynı motor ve koskocaman kasa var. -
quote:
Orijinalden alıntı: eldenayriyim
Bu model ford mondeo hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela motoru yeter mi, satarken sıkıntı olur mu? Gibi. Bu arabanın titaniumu için 68 bin küsür fiyat aldık nasıl sizce?
Bende bu aracı baya araştırdım. Focusla arasında ağırlık olarak 150 kg kadar fark var. Ford club de bu araçtan alan bir kişinin yorumları var isterseniz oradan bakabilirsiniz
Mondeomun Son Hali
2011 1.6 Tdci Mondeo Izlenimim, 6000 km yol deneyimim
-
quote:
Orijinalden alıntı: halil altın
quote:
Orijinalden alıntı: eldenayriyim
Bu model ford mondeo hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela motoru yeter mi, satarken sıkıntı olur mu? Gibi. Bu arabanın titaniumu için 68 bin küsür fiyat aldık nasıl sizce?
Bende bu aracı baya araştırdım. Focusla arasında ağırlık olarak 150 kg kadar fark var. Ford club de bu araçtan alan bir kişinin yorumları var isterseniz oradan bakabilirsiniz
Mondeomun Son Hali
2011 1.6 Tdci Mondeo Izlenimim, 6000 km yol deneyimim
Teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X