Şimdi Ara

1.6 tdci 115 bg mondeo nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu model ford mondeo hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela motoru yeter mi, satarken sıkıntı olur mu? Gibi. Bu arabanın titaniumu için 68 bin küsür fiyat aldık nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 25 Ağustos 2011; 1:50:42 >

• on numara araç arkadaşım satarkende piyasası var
  • Motoru az olur konusunda endişe ediyorum sonuçta focus ile aynı motor ve koskocaman kasa var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Bu model ford mondeo hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela motoru yeter mi, satarken sıkıntı olur mu? Gibi. Bu arabanın titaniumu için 68 bin küsür fiyat aldık nasıl sizce?

Bende bu aracı baya araştırdım. Focusla arasında ağırlık olarak 150 kg kadar fark var. Ford club de bu araçtan alan bir kişinin yorumları var isterseniz oradan bakabilirsiniz

Mondeomun Son Hali

2011 1.6 Tdci Mondeo Izlenimim, 6000 km yol deneyimim

• quote:

Orijinalden alıntı: halil altın

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Bu model ford mondeo hakkında bilgi almak istiyorum. Mesela motoru yeter mi, satarken sıkıntı olur mu? Gibi. Bu arabanın titaniumu için 68 bin küsür fiyat aldık nasıl sizce?

Bende bu aracı baya araştırdım. Focusla arasında ağırlık olarak 150 kg kadar fark var. Ford club de bu araçtan alan bir kişinin yorumları var isterseniz oradan bakabilirsiniz

Mondeomun Son Hali

2011 1.6 Tdci Mondeo Izlenimim, 6000 km yol deneyimim

Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.