Şimdi Ara

1.6 stella Seat ibiza Hakkında Yardım Talebi:)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
12.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11 12 bin lira civarında bir araç arayışındayım, ve feci bir şekilde 1.6 stella 2000-2001 model seat ibiza ları gözüme kestirmiş durumdayım. Ancak Çevremden (Çoğuda bilmediği için) olumsuz tepkiler alıyorum parçası zor bulunur, satmazsın ileride vs diye. Ama ben yinede ısrarlıyım almak istiyorum Ama öncelike burada kullananların yorumlarını almak istiyorum.

Yorumlarınız gerçekten benim için çok değerli,

Teşekkürler
     1.6 stella Seat ibiza Hakkında Yardım Talebi:)

• bende 3 ay önce 2000 model seat cordoba stella aldım 12000 tl aldıktan sonra arac bana dar gelmeye başladı satma kararı verdim bir hafta en az 10 kişi aradı 12500 tl satıyordum vaz gectim sonucta bu paraya temiz bir arac bulmam zor diye satmaktan vaz gectim ibizayı bilemem ama cordoba tutuluyor aldığın arac temizse problem olmaz satarken parca fiyatlarına gelince stellalar 75 beygirlik olduğundan parcaları daha uygun

triger 80

ön balata 45

far 75

ayna 110

gecen ustanın yanına gittim75 ilk polo hb motor yapıyormuş parcaların toplam fiyatı 580 tutmuş
  • ben 2000 ibiza stella 1.6 coupe kullanıcısıyım. 9 yıldır araç bende. araç 170.000 km hiç bir parça sorunu vs yaşamadım. wolkwagen polo nun alm motoru var.
    heryerde parçası var öyleki orjinali boşver yarı fiyatına çin malları bile var. araç 75 bg ama çok iyi gidiyor 75 bg olduğuna bende inanmıyorum. şehir içinde 340 tl yakıyor biraz fazla ama bence değer. istanbul için müthiş çünkü kimsenin giremediği yere giriyorum. küçük araç ama içide bence çok ferah. almak isteyenlere kesinlkle öneririm. polo ile arasında 2-3 bin tl fark oluyor. motor şase aynı ama içine binince 2000 model araba gibi değil. digital ekranlar falan ciddi havalı. bunlar poloda yok birde seatların km çok daha az. bir tanıdığımda 2001 modeli var. km 380.000 de motoru hala sorunsuz. bence kazasız belasız bir ibiza her zaman alınır.
  • tabiki alınır daha sundan 3 yıl önce bir ibizam vardı maddi sıkıntıdan dolayı sattım cok pişman oldum bugun aynısından stella tüplü aldım 2000 model ve gayet memnunum kmde 180 kr klima acık gidiorum :). parça sıkıntısımı böle bişi yok parçaları fiat palio gets gibi bu civarlarda fiyatlarıda fakat palio gets ibiza yan yana gelsin ibiza iki kat daha göz alıcıdır. alan pişman olmaz ikinci ibizam:) gene sıkısıp satarsam gene bu aracı alırım :) öv öv bitiremiyeceksiniz...
  • Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım seat ibiza 1.6stella 2000 mod.arac kullanımı hakkında bir bilgim yok ve digital göstergeleri tam okunmuyo radyo frekans düğmelerine basıyprum işlemiyo yardim ederseniz cok sevinirim(digital göstergeyi söksem yerine double teyp taksam ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamozmasum

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım seat ibiza 1.6stella 2000 mod.arac kullanımı hakkında bir bilgim yok ve digital göstergeleri tam okunmuyo radyo frekans düğmelerine basıyprum işlemiyo yardim ederseniz cok sevinirim(digital göstergeyi söksem yerine double teyp taksam ne önerirsiniz

Bu araçlarda maalesef teyp değişimi yapılamıyor. Orta panel tek parça olduğu için değiştiremezsiniz. Kesip takanı da gördüm ama görüntü çok çirkin oluyor ve klima ünitesi zarar görebiliyor. Orta ekran yazılarının okunmaması 2000-2001 ibizaların kronik sorunu diyebiliriz. Torpidoya veya konsolun altındaki arka cam açma düğmelerinin oraya ekstra teyp koyabilirsiniz. Ben o şekilde kullanmayı tercih ettim, orjinal yeri kesmeyi gözüm almadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.