Karavan çekmek için bir araca ihtiyacım var malum doblonun gücünde bir binek araç veya pick-up için dünyanın parasininvermek gerekiyor.Doblnun hem motor gücü ve Torku yüksek hem de geniş bir araç.Alternstifi olarak pickuplar var ama hem birinci köprüden geçmiyor hem de motor hacimleri yakıt tüketimleri doblodan çok daha fazla. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanpo -- 18 Nisan 2023; 7:5:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.6 Multijet Doblo Karavan Çeker mi

-
-
Bırak karavan çekmeyi dobloyu direkt karavana dönüştürenler bile var.
1.6 mutlijet gaddar motordur bu konuda şüpheniz olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mına bile kor
-
Torku çok yüksek bi motor ve 6 ileri şanzıman aralarıda kısa olduğu için 100 km hıza kadar gayet güçlü bir kombinasyonu var. 750 kg civarı karavanı güle oynaya çeker.
Hoplatır bile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı motorlu bravo ile 1.5 yıla yakın karavan çektim, bana mısın demedi. teoride 750kg altı ama gerçek ağırlığı tahminen 1tona yakın olan karavan o motor için çocuk oyuncağı.
Aynı şekilde 1.3 mj 95bg 500L ile de çektim, o bile sıkıntısız çekti. Tabiki 1.6mj kadar rahat değildi ama asla çekmeme, zayıf kalma gibi bir durum olmadı.
Zaten bu konuyu araştıran arkadaşlara şu tavsiyemdir, sosyal medya gruplarında, forumlarda konuya hakim olan olmayan herkes o araba çekmez bu araba gitmez vs diyor. En sağlıklısı arabanızın ağırlık etiketine bakın. Fabrika belli mühendislik hesaplaması sonrası o aracın çekebileceği ağırlığı, ağırlık etiketine yazıyor. En sağlıklı bilgi bence odur.
-
1.3 90 bg, eski kasa kia sorento çekmiştim. o araç en düşük 1.5 tondu herhalde
-
1 tanesi bağlarsın diğerini de kucağına alıp çeker.
En Beğenilen Yanıtlar

Mına bile kor
|
Bırak karavan çekmeyi dobloyu direkt karavana dönüştürenler bile var.
1.6 mutlijet gaddar motordur bu konuda şüpheniz olmasın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X