< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 17 Mayıs 2019; 13:40:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 17 Mayıs 2019; 13:40:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O fiyata en iyi seçim olur.
Konfor, güvenlik, iç hacim, bagaj hacmi, sürüş hepsi güzel. Toyota corolla, civic çok satılıyor ama onlardan çok bir eksiği yok bence. Gayet alınabilir bir model. Kasım ayında test ettim, beğenmiştim. Saçma şekilde tek donanım getirmeleri kötü. 1.6 style, style plus, elite gibi versiyonları da getirip satsalar çok daha fazla tutulur. Style biraz boş. |
Evet araç elantra. Yazmayı unutmuşum ama anladiniz valla süper.
Renault düşünmüyorum yoksa fluence gayet geniş doğru. Evet civic yada corolla düşündüm ama onlar 100 bandında bu elantra 84e alınabilir gibi geldi sonuçta kaliteden yoksun değil. Cevaplar için teşekkür ederim. Bi test edip karar vereceğim artık. |
Ankara’da elantra baz donanım bir taksiye bindim biraz muhabbet etme imkanım oldu. Sıfırdan LPG li ve oldukça memnun olduğunu söyledi ve en ufak sorun çıkarmamış 120 bine kadar.
Ayrıca dikkat ettim c sınıfında çokça rastladığım trim sesleri elantrada hiç Yoktu. Bence alınabilir çok güzel bir araç. |
Farın adeti 5bin olan aracı taksicilerin alması garip geldi
|
Alın geçin mis gibi geniş, yakışıklı araç
Fiyatı da gayet makul 15-16 binim cebimde kalsın derseniz boş paket Egea da bakılabilir, onun için de fiyat alın derim. Fark beni pek zorlamaz derseniz elantra daha iyi seçim. Bu iki araç dışında c segmentte alınacak pek araba kalmadı, tonla para istiyorlar... |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 17 Mayıs 2019; 1:47:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |