Şimdi Ara

1.6 mpi 6 ileri düz style benzinli 84bin Tlye alınır mı. ELANTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar clio 4 arabam var ailemiz genişledi. C sınıfında en makul ve f/p bu araba geldi. Sıfır düşünüyoruz.
    Sizce alınır mı bu paraları hak ediyor mu diğer C sınıfları arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 17 Mayıs 2019; 13:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O fiyata en iyi seçim olur.

Konfor, güvenlik, iç hacim, bagaj hacmi, sürüş hepsi güzel. Toyota corolla, civic çok satılıyor ama onlardan çok bir eksiği yok bence. Gayet alınabilir bir model. Kasım ayında test ettim, beğenmiştim.

Saçma şekilde tek donanım getirmeleri kötü. 1.6 style, style plus, elite gibi versiyonları da getirip satsalar çok daha fazla tutulur. Style biraz boş.
    Evet araç elantra. Yazmayı unutmuşum ama anladiniz valla süper.
    Renault düşünmüyorum yoksa fluence gayet geniş doğru.

Evet civic yada corolla düşündüm ama onlar 100 bandında bu elantra 84e alınabilir gibi geldi sonuçta kaliteden yoksun değil.

Cevaplar için teşekkür ederim.
    Bi test edip karar vereceğim artık.
    Ankara’da elantra baz donanım bir taksiye bindim biraz muhabbet etme imkanım oldu. Sıfırdan LPG li ve oldukça memnun olduğunu söyledi ve en ufak sorun çıkarmamış 120 bine kadar.

Ayrıca dikkat ettim c sınıfında çokça rastladığım trim sesleri elantrada hiç Yoktu. Bence alınabilir çok güzel bir araç.
    Alın geçin mis gibi geniş, yakışıklı araç

Fiyatı da gayet makul

15-16 binim cebimde kalsın derseniz boş paket Egea da bakılabilir, onun için de fiyat alın derim. Fark beni pek zorlamaz derseniz elantra daha iyi seçim.

Bu iki araç dışında c segmentte alınacak pek araba kalmadı, tonla para istiyorlar...
  • 60 bandında 110 hp dci fluence bakabilirsiniz genişlik olarak işinizi görür daha kaliteli arıyorsanız focus astra bulunabilir ama en az 20.000 daha vermeniz gerekecek.
  • Araç elantra mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata en iyi seçim olur.

Konfor, güvenlik, iç hacim, bagaj hacmi, sürüş hepsi güzel. Toyota corolla, civic çok satılıyor ama onlardan çok bir eksiği yok bence. Gayet alınabilir bir model. Kasım ayında test ettim, beğenmiştim.

Saçma şekilde tek donanım getirmeleri kötü. 1.6 style, style plus, elite gibi versiyonları da getirip satsalar çok daha fazla tutulur. Style biraz boş.
  • Evet araç elantra. Yazmayı unutmuşum ama anladiniz valla süper.
    Renault düşünmüyorum yoksa fluence gayet geniş doğru.

Evet civic yada corolla düşündüm ama onlar 100 bandında bu elantra 84e alınabilir gibi geldi sonuçta kaliteden yoksun değil.

Cevaplar için teşekkür ederim.
    Bi test edip karar vereceğim artık.

• Elantra gayet güzel bir araç. Alternatif olarak kardeşi cerato da düşünülebilir

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    Ankara’da elantra baz donanım bir taksiye bindim biraz muhabbet etme imkanım oldu. Sıfırdan LPG li ve oldukça memnun olduğunu söyledi ve en ufak sorun çıkarmamış 120 bine kadar.

Ayrıca dikkat ettim c sınıfında çokça rastladığım trim sesleri elantrada hiç Yoktu. Bence alınabilir çok güzel bir araç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Zaten bir arabayı taksi yapmışlarsa hiç düşünme dedi bu gün bir arkadaş. Bu yorumu görünce o aklıma geldi. Sağol değerli yorumlariniz için. Muhtemelen alacağım ama önce clioyu satmam lazım biran evvel.

35binde. Hiç hasar kaydı boya değişen vs yok tüm bakımları serviste yapıldı 2015 model. 55bine gider mi sizcee

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Kia hiç düşünmemiştim. Sma hyundai daha çekici geliyor

• Sınıfının genel konuda en iyi araçlarından biri.Fiyatıda makul.Almamak için hiç bir sebep yok.
  • Farın adeti 5bin olan aracı taksicilerin alması garip geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ie36

Farın adeti 5bin olan aracı taksicilerin alması garip geldi
    yan sanayisi çıktı onun
    Sübap sorunu devam etmekte Euro5 - 6 hyundai motorlarında.
    Sürekli bobin bozması cabası. yan sanayi bobini 110 lira ama 1 sene gitmiyor. orj bobin olmuş 280 tl.
    taksiciler yavaştan blue ve elantradan bıkıyorlar.
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    aracınız hangi şehirde
  • Elantra iyidir.

• Alın geçin mis gibi geniş, yakışıklı araç

Fiyatı da gayet makul

15-16 binim cebimde kalsın derseniz boş paket Egea da bakılabilir, onun için de fiyat alın derim. Fark beni pek zorlamaz derseniz elantra daha iyi seçim.

Bu iki araç dışında c segmentte alınacak pek araba kalmadı, tonla para istiyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 17 Mayıs 2019; 1:47:46 >
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    İzmirde

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Egea pek bi kalitesiz gibi geldi elantra yanında. Aslında onu düşünüyordum 62bine en boş paketi ama vazgeçtim kaliteli bir şey olsun istedim

• En alt donanımda hız sabitleme var mı yok?

sahibinden.com'da baktığım modellerin bazılarında var, bazılarında yok
  • Arkadaşımda var 2016 Lpg li. Yakıtından çok memnun. Beni de cezmetmedi değil ama bi iki bayiyi aradım kalmadı diyorlar🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.