Şimdi Ara

1.6 motor hangi SUV aracını tercih edelim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
6.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 motor hangi SUV aracını tercih edelim?

3 araç var aklımda

1) hyundai ix35 (1.6 benzinli)
    2.) kia sportage (1.6 benzinli)
    3.) nissan qashqai (1.5 dizel)

içlerinde yakıtta en cimri olanın qashqai olduğunu biliyorum...qashqaiyi bir kenara bırakırsak (60 küsür milyar bir reno motoruna vermek ne kadar mantıklı bu beni düşündürüyor açıkcası)

sizce hangisi yakıtta (şehir içi kullanımda) beni üzmez? hyundai ix35 mi kia sportage mi?
    fabrika verilerine değil bizzat siz kullanan kişilerin reel yakıt tüketim değerlerine göre karar verip birini alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bistroman -- 18 Mayıs 2011; 16:09:03 >

• buda soru mu?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake LaMotta -- 4 Temmuz 2013; 11:27:13 >
  • tip güzel

peki kullananlar ne diyor acaba? bu aracın şehir içi tüketimi mi daha az yoksa hyundai ix35'lerin tüketimi mi?
  • yakıt önemli dizel al derim.
  • bunların dizelleri 2000 motor ve daha fazla yaktığı söyleniyor 1.6 motorlara göre hocam...dizel nasıl al dersin?

1.6 dizelleri varda ben mi bilmiyorum kia ve hyundai ix35'lerin?!!
  • 2000 CC altı 4x4 olanını bulmak zor SUV'ların. 1600CC ve altı Otomatik olanını arıyorsanız da sadece Daihatsu Terios ve Mini Countryman ve Suzuki Jimny'de var. Suzuki Jimny'de de bagaj neredeyse hiç yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabayı yükseltip SUV etiketi yapıştırmak moda oldu.
  • Kia, Kia, Kia!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bistroman

3 araç var aklımda

1) hyundai ix35 (1.6 benzinli)
    2.) kia sportage (1.6 benzinli)
    3.) nissan qashqai (1.5 dizel)

içlerinde yakıtta en cimri olanın qashqai olduğunu biliyorum...qashqaiyi bir kenara bırakırsak (60 küsür milyar bir reno motoruna vermek ne kadar mantıklı bu beni düşündürüyor açıkcası)

sizce hangisi yakıtta (şehir içi kullanımda) beni üzmez? hyundai ix35 mi kia sportage mi?
    fabrika verilerine değil bizzat siz kullanan kişilerin reel yakıt tüketim değerlerine göre karar verip birini alacam.

1.5 dizel motora o para verilir mi verilmez mi ayrı bir konu ama renault motoru diye küçümsemenizi pek anlayamadım. Yakında 1.6 160hp dci motorları mercedes c serisinde görünce belki renault motorları hakkındaki fikriniz değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 18 Mayıs 2011; 17:33:20 >

• Merhaba,
    Geçen sene yani Ekim 2010 da dizel Cerato yu satıp 1.6 GDI Sportage almıştık. Açıkçası dizelden sonra bende soğuk duş etkisi yapmıştı. Neyse bazı beklenmedik ekonomik sebeplerden dolayı Ocak 2011 de sattık ve işimizi görsün diye 1.2 8v Palio aldık. Özellikle şehir içinde tüketim değerleri hemen hemen aynı diyebilirim. Ama bu araçlarda asıl önemli olan şehir dışındaki tüketim bence. Çünkü otobanda hani çıkayım şöyle 140-150 gideyim derseniz sizi üzecektir. Onun dışında vites değişim göstergesine göre hareket ederseniz ve sakin kullanırsanız herhangi bir 1.2-16 arası benzinli araçdan çok da fazla yakmıyor. Daha ayrınlı bilgi burada varhttp://forum.donanimhaber.com/m_42257295/tm.htm

• 1.6 benzinli SUV'cukların hepsi yakıtta sizi üzer. Bu nedenle yakıt önemliyse dizel bakın (Qashqai, 3008). Bu sınıfta ASX de var ve bence diğerlerinden daha cazip .
  • asx quashqai veya 3008 gibi heybetli ve yüksek durmuyor otomobil gibi asx..

hyundai 1.6 benzinli kullananlar bu forumda benzinli normal bir araçtan fazla yakmıyor diyorlar ama...hyundai satıştan 2 adet müşteri telefonu rica ettim...ve ix35 kullanıcılarına sordum....
    kia sportage ile ix35'lerin motoru aynı ve aynı değerde benzin tüketirler dedi..ozaman ikisi de cok yakıyor bu araçların..
  • 1,6 benzinli qashqai öneririm veya kia sportage da çok güzel ve dolu.Ancak nissan benzinli araçlarda ciddi indirim yapıyor bir fiyat almakta fayda var.1,5 Dizeliyle arasında 7bintl fark oluyor genelde.
    Benzinlisi nissan motorlu,dizeli reno dci.

ekleme:Sportage az geliyor galiba ülkemize,araç bulmak zor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 19 Mayıs 2011; 20:35:37 >
  • yakıtı bilmem ama sportage
  • KIA SPORTAGE

inşallah uzun sürmez, 7 ay bekleyen ve gün sayan var, bu da beni korkuttu. Eşimin LPG'li Grande Punto'sunu da sattık, şimdi ailedeki 2. otomobilin (eşime ait olan aile aracının) PRATİK olan esas araç olduğunu ve benim bindiğim koca devenin tamamen gereksiz olduğunu şıp diye anladım, parası hazır ama araç yok henüz, önce kesin Metalik Gümüş dedik ama bakalım, beyaz ya da siyah gelirse ne yapacağız?

Beyaz mı, Siyah mı, Süre mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 19 Mayıs 2011; 20:58:21 >

• hocam yeni konun hayırlı uğurlu olsun

merak ediyorum,benzinli,4x4 olmayan,suv diye söylenen ama aslında crossover denilen segmente ait olan bu araçları neden düşünüyorsunuz?sadece yerden yüksek olmasımı?
  • motorları aynı ix35 ve sportgage 'n. tip görecelidir ama bence 1.6 benznli büyük bir arac almak mantıksız. o paralara sedan harika araçlar alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

KIA SPORTAGE

inşallah uzun sürmez, 7 ay bekleyen ve gün sayan var, bu da beni korkuttu. Eşimin LPG'li Grande Punto'sunu da sattık, şimdi ailedeki 2. otomobilin (eşime ait olan aile aracının) PRATİK olan esas araç olduğunu ve benim bindiğim koca devenin tamamen gereksiz olduğunu şıp diye anladım, parası hazır ama araç yok henüz, önce kesin Metalik Gümüş dedik ama bakalım, beyaz ya da siyah gelirse ne yapacağız?

Beyaz mı, Siyah mı, Süre mi?

Taner abi hayırlı olsun lpgli mi alacaksınız spo'yu da?beyaz öneririm ama gümüş de gerçekten iyi duruyor.siyah hiç gitmiyor bana kalsa...

Bu paralara sedan harika araçlar alınamıyor bence...anca benzinli yerine dizel sedan c segmenti ortalama bir araç alınabiliyor.

• Teşekkürler arkadaşlar,

2011 KIA SPORTAGE 1.6 GDI bana değil, 2006 FIAT GRANDE PUNTO 1.4 ACTIVE aracını geçen hafta sattığım eşime alınacak. Ben 2008 VW PASSAT 1.4 TSI'ye binmeye devam edeceğim ama satarsam 49.000 TL'ye gidip 2011 OPEL INSIGNIA 1.6 TURBO 180 HP COSMO 19" Jant + Xenon + Navigasyon alacağım.

Bu yıl otomobil alma/değiştirme rüzgarı beni de etkiledi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.