Şimdi Ara

1,5M bandinda SUV onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Babamin aracini sattigimiz icin kendisine 1,5M-1,6M TL bandinda bir SUV ariyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir? Sari sitede 1.250 bandinda Corolla Cross’lari bulduk.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Abi sen de Corolla Cross yazmışsın ama ondan âlâ aile arabası mi var :)

O zaman Cupra Formentor diyorum.

Bu arada Tucson 180 beygir, Sportage da 150 beygir turbo benzinli olarak. Yani öyle eskisi gibi atmosferik ağır kanlı değil.

Veya Peugeot 3008 & 5008 'in de 1.6 benzinli motoru 180 beygir olabilir yine

• Tasarım gözünüze çok batmaz ise yeni kasa Sportage veya Tucson olabilir. Donanım, genişlik ve genel kalite anlamında tatmin eder. Tam bağımsız süspansiyonlu, güncel bir kasa. Sıfırı alıp uzun süre rahat edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot 5008 bakabilirsiniz

• Arkadaslar fikirler icin cok tesekkurler fakat bunlar hep aile arabasi. Biraz daha sportif SUV bakiyoruz. Zaten aile arabalari bulunuyor.

• YGA kullanıcısına yanıt

Abi sen de Corolla Cross yazmışsın ama ondan âlâ aile arabası mi var :)

O zaman Cupra Formentor diyorum.

Bu arada Tucson 180 beygir, Sportage da 150 beygir turbo benzinli olarak. Yani öyle eskisi gibi atmosferik ağır kanlı değil.

Veya Peugeot 3008 & 5008 'in de 1.6 benzinli motoru 180 beygir olabilir yine

• 1,5m bandında yapabileceğim ilk öneri Cupra Formentor. Gerek iç dış tasarımı olsun gerek teknolojisi olsun gerçekten muadillerine göre kendisine çeken bir araç. Yol tutuşu segment lideri, şasi çok daha performanslı motorlarla kullanılmak için tasarlandığından virajda ve yüksek hızda güven veriyor.

Eğer sportif SUV de ısrarcı değilseniz üstteki arkadaşın belirttiği gibi Sportage da bakabilirsiniz. Teknoloji konfor ve tasarım olarak Cupra kadar olmasa da gayet tatmin edici ve arabayı uzun süre elinizde tutmayı planlıyorsanız Formentordan çok daha mantıklı bir seçim olacaktır. Sonuçta Cupranın bir VW ürünü olduğunu unutmamak gerek :)

Seçiminiz ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcadongusu -- 21 Ocak 2023; 22:4:29 >
  • Seat tarraco da bakabilirsin . Gayet sportif bir tasarıma sahiptir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.7m civarına suv önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tcadongusu T kullanıcısına yanıt
    Cupra’nin uzun kullanimda sanziman gibi arizalar yasatacagini mi dusunuyorsunuz?

• YGA kullanıcısına yanıt
    Ailecek iki DSG şanzımanlı araç kullandık. Birincisi şu an hala elimizde olan Mk3 Leon, bakım dışı ilk şanzıman masrafını 240 bin km de yaptı. Biz bu aracı sıfır alıp şanzımanına gözümüz gibi bakmıştık. Diğer araç 2018 model Superb. 40 binde aldık, daha 70 bine gelmeden 3 dsg arızası verince sattık (allah bilir o 40bin kmde ne yaptılar arabaya). Uzattığımın farkındayım fakat şunu demeye çalışıyorum:

VW ürünleri hem mekanik olarak hem de elektronik aksam olarak hassastırlar. Bizim övdüğümüz tüketim performans ve konforu yakalamak için aracın her bileşeni düşük toleransla üretilir bundan dolayı bakımı aksatmak, aracı hor kullanmak gibi olaylar aracın ömrünü kısaltır ve kesenize de ızdırap olur. Bakımını aksatmayın, aracınızı usulüne göre kullanın o zaman formentor da büyük arıza yapmadan 250 300bin km gider. Sadece benim kafam bir Sportage veya Tucson kadar rahat olmazdı.

Bu yazıları bu kadar uzatmamın sebebi de şu, 1,5 milyon az para değil. Her aracı iyice tartıp düşünmek lazım.

• Alfa romeo tonale bakabilirsiniz belki

• Mazda Cx5 düşünebilirsiniz.

• Ford kuga
    Mutlaka bakin

• tcadongusu T kullanıcısına yanıt

Cupra ve konfor? Test ettiniz mi? Sınıfın en konforsuzu olabilir. Kütük gibi araba.

• Corolla mı :) o paraya DS7 alırım Corolla cross ne

• Corolla cross mu? Sportage tucosn c5a 3008 gibi gerçek C SUV'lar varken B segment kırması çakma C SUV almak...yazık edersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amaç ne beklenti ne net olursa ona göre yorum yapılır.

SUV 'dan beklenti 4x4 olması mı? Geniş olması mı ? Hızlı olması mı? Sıfır olması mı? Marka algısı mı? Yada teknolojisi mi (ne zaman ilk kez piyasaya çıktığı)

Bunları belirlerseniz yorumlar ve tavsiyeler ona göre olur, arıza işi birazda şan ve kullanım işi.

Bana göre 4x4 , yeni teknoloji ve atiklik önde , bu doğrultuda hibrit Tuscon alırdım. Hacim gerekli olursa da Kodiaq Sportline tercih ederdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.