Şimdi Ara

1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
9.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu durumda ttnet daha çok para kazanmak niyetinde değil öyle mi! İnterneti paylaşamasınlar da daha çok kazanayım derdinde olan ttnet dir.Yıllarca milleti 3 mbps ye mahkum eden de.O zaman avrupadaki şirketlerin hiçbiri aboneyi düşünmüyor ve hepsi paragöz ki akn de hız sınırı da yok!
  • Hız düşmesi olayının türknet ile alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü şuan ttnet kullanıyorum fakat 4 ay öncesine kadar 12-13 mbit hız alırken şuan 8 mbiti zor görüyorum zor!

4 aydır neredeyse her hafta aryorum arıza kaydı oluşturuyorum ne gelen var ne giden!

Adamlar kafasına göre iş yapıyor. 16 mbit interneti bana satana kadar 40 kere altyapı destekliyor yalanı uydurdular ama 1 sene veremediler.

Yani türknet değil yine ttnetin iş güzarlığı, artık şimdi neyin peşindeyse hız düşürme oyunları oynuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcan03 -- 22 Ekim 2017; 18:36:44 >
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Ttnet'te türknet'te para kazanma niyetinde. Ttnet bunu yaparken tüm ihtimalleri göz önüne alıp ona göre tavır belirlerken, türknet kurnaz mahalle esnafı mantığıyla olaya yaklaşıyor. kısa vadede kasayı doldursa da uzun vadede bu mantıkla devam ederse batması olası.

Ama keşke alım gücü kişi başı gelir yüksek olsa da insanlar altetnatif yollara başvurmadan rahatça internet kullanabilse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarak anlaşılmıyor bari bir kaç resim ekliyeyim, farklı zaman dilimleri ve sonuçlar.

1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

Buyrun bu da 2 dk önceki sonuç yani birileri bu memnuniyeti külahıma anlatsın şu an download hızı 1 mbps nin altında.
    1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dickinson -- 22 Ekim 2017; 21:7:37 >

• Rezaletin vesikası sözde 40mbit vdsl kimse bana turk.neti savunmasın sakın 60 tlye bukadar akn kalktı hızlar böyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @FLOyD -- 22 Ekim 2017; 21:15:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşa sonuna kadar katılıyorum, sözde kota yok sözde 35 mbps hız var ama özelliklede akşamları bağlantı yerlerde sürünüyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 22 Ekim 2017; 22:22:46 >
  • Turk net gayet iyi bi firma.. Mustetilerine sacma sapan dayatmalari yok en azindan

ttnet kullanirken dsl disconnected diye bi hata aliyodum ttnet hicbi sorun yok diye dayatiyolardi

gecmisinize baktigimizda baglanti kopma olmamistir, sabit olarak internete baglandiginizi goruyoruz falan diyolardi

hatta bi ara dns degistirin, sorun dns ten kaynakli diye maytap gecercesine cevap geldi :D

turknete gectim sorun hala devam ediyodu, teknik ekip geldi eve

Kablolari bi cihaza takti, benim eve gelen kablolari inceledi ve binanin kutucuguna bakti, sorunu kutucukta buldu

1 2 duzeltme yapti ve simdilik idare eder ama mutlaka elektrikci cagirin, bastan asagi bakim yapsin.dedi

onun ustune olmazsa yenilenen kutucuktan, eve gelen internet kablosun degistirin dedi

Elemandan sonra 2 gun hic sorun olmadi, elekktrikci cagirdim temizledi, bazi seyleri degistirdi falan sikintieiz ve kesintisiz kullaniyorum

ttnet e lanet olsun, ilk once ise aldiklari elemanlari duzgun secsin

turk netede tskkr ediyorum hem ucuz, hem performansli hem de ilgililer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neredeyse iki hafta olacak nakil talebimizi yapamadılar. Geçen sene böyle değildi. 2.günde bitmişti herşey. Bir de çağrı merkezinden müşteri temsilcisine ulaşamıyoruz. Canlı kanlı konuşacağımız kimse yok. Nasıl ulaşacağız müşteri temsilcisine?

• Turknet teknik ekibinin eve geldiğine emin misiniz?
    Firmanın teknik desteğine ulaşmak mümkün değilken olmayan teknik ekibin evinize kadar gelip sorunu çözmesi muazzam bir şey olmalı :)
  • Aynı sorunları birebir bende yaşadım. Adsl den vdsl ye geçiş yaptım güya ama hızım 2-3 mgbit arasında geziyordu. Sürekli arıyorum niye bu kadar düşük? Bana dedikleri şey iç hattınızda bir sorun var modeminiz arızalı vs. Olayı araştırınca modemin arayüzünden bana gönderilen sinyalin türü diye bişey varmış. Bana gönderdikleri sinyal vdsl değil adsl ama faturamda vdsl tarifesi yazıyor. Bunlar böyle adi bir firma

En sonunda kapattım ve Superonline geçtim kafa rahat

• ben de 1.5 yıldır türknetteyim ve çok memnunum. şans olayı sanırım bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dickinson

Turknet teknik ekibinin eve geldiğine emin misiniz?
    Firmanın teknik desteğine ulaşmak mümkün değilken olmayan teknik ekibin evinize kadar gelip sorunu çözmesi muazzam bir şey olmalı :)

türknetin teknik ekibi eve gelmez çünkü yok. fakat türknet aracılığıyla telekom ekibi eve gelebilir. karşılığında türknet telekoma 60 lira hizmet bedeli öder. geçen sana bana böyle olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dickinson

Turknet teknik ekibinin eve geldiğine emin misiniz?

yok değilim, bu konularda yalan söylemek hobim
    aradığım günden 3 gün sonra geldiler ve herhangi bi ücrette talep etmediler

ttnet ekibi evinize gelir, hiçbi şey yapmadan gider ama 40 lirayı faturaya yansıtır :D
    allah aşkına burda 3-5 dağda, bayırda oturan tipler toplanmışsınız binanıza giren çıkan kablolar tarihi eser değerinde, ağlamayın

ben ttnetten çok çektim.. ne yaptığından haberi olmayan destek hattı, saçı başı dağınık teknik destek ekibi, problemli internetleri vs. vs.
    turknet sağ olsun beni bu ttnet denilen illetten kurtardı.. 10 yılı aşkın süredir ödediğim haksız paralarda haram olsun

• Benimde TTNET'le size benzer maceralarım oldu. TTNET beni tazminatla bile tehdit etti. İptal ettiğim ancak iptal olmamış internetimi faiziyle ikinci kez iptal ettirdikten sonra btk'ya başvurdum. Bu sefer benden alınan ödeme bana aynen geri iade edildi.

Neler yaşamıyoruz ki bu hayatta :)
  • Son 20 günde her türlü sahtekarlıklarını gördüm de ttnet saha ekibini kendi teknik ekibi diyerek size göndermeleri olayın başka bir boyutu :)

Adamların bırakın saha ekibini çağrı merkezi personeli dahi yok, çağrı merkeziyle görüştüğünüzde oradaki personel (hobim isimli bir şirketin personelihttp://www.hobim.com/cagri-merkezi) sadece sizin talebinizi alıyor. Bizzat çağrı merkezi personeli ekibinden alınmış bilgidir. (Ekran değerlerimin kontrolünü yapması istediğim de buradan sadece talep alıyoruz bizim herhangi bir şey yapma ya da teknik bilgilere ulaşma şansımız yok denmiştir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dickinson -- 22 Ekim 2017; 23:20:49 >
  • Turknet mh departmanı berbat bir olusum.Islevsiz bir grup insandan olusuyor resmen.Altyapı konusunda akşamları ben de sıkıntı yaşıyorum ve son dönemde çoklu işlem yaparken gecikmem aşırı artmaya başladı.Normalde indirme+video+oyun 3 lusunde normalde olandan 20 ping fazla alirdim yani 70 ise max 100 olurdu ama su an 70 ise 500 600 oluyor 75mbps internetim var indirme hızında sorun yok ama gecikme ve aksam saatlerinde yavaslama cok fazla.Ama yine de ttnetten iyi

• Biz '' Bu altyapı için akk kaldırılması felaket olur. '' derken sayın teknik birikimi yüksek forum ahalisi tarafından topluca linç ediliyorduk. Buyrun, istisnasız her gün saat 18:00 - 02:00 arası internet felç.
  • 1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL

Bu test kendime ait ve hızla ilgili şikayetim yoktu 3 gün öncesine kadar şuan rezil bi net kullanıyorum bu kadar sık kopma kendini yenileme hiç yaşamadım vodafonedan kurtuldum diye sevinirken daha beterine bulaştım galiba

• Memnun olmayan kadar memnun olan da var. Ben de Turknet'ten memnun olanlardanım. Şimdilik bir sorunum olmadı ama bu ilerde de olmayacağı anlamına gelmez. Zamanında Ttnet ile yaşadıklarımı yazmaya kalksam en baba psikolojik-gerilim ve dram senaristlerini bile ağlatabilirim. TTnet sonrası, Doping'e geçtim. Allah var akn yi aşmadığım sürece sıfır sorunla paşa paşa gidiyordu ay sonuna kadar ama ne zaman akn dolsa bu sefer download 0,7 oluyordu. Evet şaka yapmıyorum. Hatta hız testindeki indirme işlemi bazen sonuçlanamadan kapanıyordu. 0,1 bile olmuyordu. Turknet'e taşımaya karar verdim. 24mbit hızla geçiş işlemi yaptım. Turknet, önce port yok, 16 verebiliriz dedi. Denemeye değer, bir süre beklerim port açılmazsa değiştiririm gerekirse diye düşünüp kabul ettim. 1 ay geçmeden port açıldı ve önce 35mbit ve daha sonrasında 50mbit hıza yükselttim. Şimdi de akn kaldırıldı ve geçen sene bu aldığım hızın ve akn nin daha azına 25 tl daha fazla ücret ödüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzon -- 22 Ekim 2017; 23:34:19 >

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Maalesef doğru. Turknet çoğu yerde telekom altyapısını kullandığı için telekom her türlü manipüle edebilir kiralanan portu veya bozuk port verir. Telekom hükümetin şımarık çocuğu olduğu için kimse de denetlemez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.