Şimdi Ara

1,5 YILLIK TURK.NET MACERASI VE FİNAL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
9.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akk kaldırılmadan önce hızım 75 mbitti akk kaldırıldı hiçbir şey söylemeden hızım 50ye düşmüş altyapım kaldırmıyormuş komediye gel şuan mesela ara sıra yazarım altyapı iyileştirilmesi yapılıyor mu yok diyorlar komedi ya şu Türkiye’de hayat yok sokayım böyle ülkeyede insanlarınada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer sorunları yaşadım ve ben de konu açtım bu VDSL saçmalığıyla alakalı.

@TurknetDestek nickli arkadaş pm attı ilgileniyorum falan dedi ama nerede...

Neyle ilgileniyorsun ? Ne yapacaksın ? Sorunuma çaremi bulacaksın vs.. Sadece ilgileniyorum dedi şaka gibi :@
  • Sinyali aldığınız saha dolabında boş vdsl portu olmayabilir o nedenle komşunuz alıyorken size hattınız desteklemiyor demişlerdir. Port olmadığı için 1 yıldan fazla bekleyen insanlar var aman diyeyim 😄

• Bir diğer konuda da yeni abonelik sorunu vardı arkadaşın. Basvurmasina rağmen kaç gün olmuş baglanmamis.

Turknet fanboy larının ( aslında fanboy demek fanboylara hakaret) savunması çok ilginç.

Şunu diyor, bağlantının gecikmesinin suçlusu TTnet saha çalışanları. Gelip bağlamıyorlar...

E adam para vermiş Turknete geçmiş gelip bağlansın.

Ilginç farklı bir kafa yapıları var.

• kimseye aldanmayin TÜRKNET den şaşmayın ttnet sabote ediyor olsa bile #Turknettamdestek

• Kardesim Boyle uzun uzadiya yazmissin eyvallah.

BENIM GIBI SORUNSUZ KULLANANLARDA VAR BENDE ADSL DEN VDSL E GECIS YAPTIM 4 GUN ICERISINDE GECISIM TAMAMLANDI VE 2 AYDIR SORUNSUZ KULLANIYORUM.

HATTA MEMNUNIYETIN ZIRVESINDEYIM

UYGUN FIYATA VDSL ILE TANISTIM TURKNET SAYESINDE 76 MBPS KULLSNIYORUM PING 21 DEN YUKARI HIC YUKSELMIYOR HIZ DA 50 DEN ASAGI DUSMUYOR BU BILE TURKIYE SARTLARINDA DEVRIM NITELIGINDE

TAAHHUT YOK KOTA YOK.

BUNLARIN IKISI BIRARADA BASKA HICBIR ISS DE YOK..

TEŞEKKÜRLER TÜRKNET.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 22 Ekim 2017; 13:47:5 >
  • Aynı sorunu vodafona da yaşıyorum. Tüm firmalar aynı. 2 aydır 1.5 mbg (Tüm gün) internet kullanıyorum. 1 aydır da internetim yoktu yeni geldi ne bir muhattab bulabiliyorum ne bir yardım alabiliyorum. Teknik servis denen bir şeyleri yok zaten müşteri temsilcisinden başka arayabileceğin bir yer yok oradaki garibanın da suçu yok onada kızamıyorsun. İnternetim gelmesine rağman hala 1-2megabit arsında hızı var ve bir çözüm sunmuyorlar. Hattınızda sorun vardır diyorlar. Modemde sorun vardırd iyorlar. Onlar yüzünden sağlam modem dururken gidip modem aldım. Yani sadece türknete ait bir sorun değil bu bence bütün birmalara karşı tüketiciler olarak ciddi yaptırımlar uygulamalıyız sesimizi çıkartmadıkça faturayı kesip sorunlarımızla ilgilenmemeye devam edecekler.
  • valla ben memnunum ttnetten geçtim internet hızımda arttı yanlız 2 kötü yanı var müşteri temsilcisine bağlanamıyorsun resmen işkence ve ödemeyi biraz geciktirdiğin an 25 tl açma kapama bedelini geçiriyorlar
  • Ben sorunsuz kullanıyorum, hatta benim aboneligim 50mbit ama 70mbit kullanıyorum .

Akn döneminde akn hesabı yanlış oluyordu, o sorun da artık yok.

• Son paragraf hariç yazdığınız her şeye katılıyorum.

• Sorunsuz kullanan arkadaşlar hala memnun olan arkadaşlar umarım bu şekilde kullanmaya devam edersiniz, bu konuyu açarken derdim turk.net aleyhinde propaganda falan yapmak değildi bunu zaten en başında da yazdım, bunları bunları yaşadım bu konularda dikkatli olun ona göre gardınızı alın diye...

Eğer okuduysanız forumda başka bir kullanıcı yazdı xxx çalışanıyım turk.net 1 gbit bağlantıya aylık 13.000 tl ödüyor diye şimdi lütfen ilkokul seviyesinde bir matematik hesabı yapalım; imkansız ama bu firmanın hiç yatırım gideri hiç işletme maliyeti olmadığını varsayalım bu 1 gbit lik maliyeti karşılaması için 217 (217x59,90= 12.988 tl) farklı müşteriye ihtiyacı var ki bunu söylerken telekoma ödediği telefon maliyetini 0 varsayıyorum. Bu 217 müşterisine ortalama vereceği için hız 1gb /217= 4,6mbps çıkan değer akşamları gördüğümüz 1-2-3 mbps lik hızları nasıl da güzel açıklıyor değil mi?

Firmanın maliyetine bakarsanız bu 35-50-75-100 mbps lik hızları müşterilerine sürekli ve kesintisiz olarak vermesi demek çok kısa bir sürede batması demek, bakın ben ısrarla şunu söylüyorum AKK kalktı dediklerin gün geldi zira rakipleri 50-75-100gb AKN verirken neden 150-250 gb AKN yi 300-400-500gb yaptık demediler? Eğer bunu deselerdi AKN sonrası hızlara sabitlense bile ben gibi 16 adsl kullanıcısına bile 5mbit hız vermek zorundaydılar ki şimdi 1-2 mbit alıyorum akşamları. Hem AKN yi kaldır ki bu müşteri çekmek için zaten kendi başına çok büyük bir adım hem de arkadaşını getir 1 ay bedava kullan aynı dönem içinde çok sansasyonel iki kampanya bana göre.

Bir tanıdığımın 1 milyoncu mağazası vardı eskiden, işleri nasıl yürüttüğünü şöyle anlatırdı, biz 25 kuruşa aldığımız ürünü de 1 liraya satarız 50 kuruşa aldığımızı da ama bazı ürünler vardır 1,5 liraya alırsın gene 1 liraya satarsın fakat ortalamaya vurduğunda gene para kazanırsın bu işin kuralı budur derdi bunun anadoludaki ticari karşılığına çapalamak denir aynen şu forumda görüldüğü üzere birileri gerçekten 35-50-75 mbps kesintisiz hizmet alıyor ama hizmet alan diğer taraftaki çok büyük kesim ise alması gerekenin çok çok altında bir hizmet alıyor konunun çözümü bu kadar basit.

• 1 haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkarmadı hızım da normal ttnetin altyapısıyla ttnetten güzel hizmet veriyor aynen öyle.
  • Büyükçekmece'nin tam olarak neresinde oturuyordunuz? Orada da 45 mbit hız alabiliyor muydunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Femme Fatale -- 22 Ekim 2017; 15:54:12 >
  • TURKNET, İSS firmaları arasında Çin malıdır. Ucuza hizmet, dandik hizmet felsefesiyle Çinli fabrikalardan hizmet yapar. Müşteri Temsilcileri de Çin'de yaşayan fakir Türkler'dir. diye düşünmeye başladım. Bulaşmayın derim Turksat İnterneti 8 yıldır kullanıyorum, %10 sorun yaşamışımdır. Onları da ciddi yetkili makamlar arayarak halletmişlerdi.
  • Münferit birkaç olayı Türknetin tümü ne bağlamak yanlış

Kotasız adsl veriyor . Turkiyenin bir numarası superonline ile 10 aylık daha sözleşmem var bitsin anında turknetteyim

• Keşke ttnet de türknet gibi müşterisinin daha iyi şartlarda ve daha ucuz internet kullanmasını düşünebilse.Müşteriyi yolunacak kaz gibi görmese.Türknet tt nin altyapısıyla bunları yapabiliyorsa , ttnet hayli hayli yapabilirdi.En azından Türknet deniyor.Ha tutmazsa suç onun mu yoksa o kadar para kazanmasına rağmen hala altyapıyı avrupa standartlarına getiremeyen tt nin mi!
    Keşke herkes başka iss leri kullansa da şu tt kıskacından vatandaş kurtarsa.

Siz belki sorun yaşadınız ama burada benim gibi şu anda sorunsuz kullanan birsürü abone var.Yeni gelecek abonelere de kurban demeniz yersiz.Sonuçta taahhüt yok.Tt de aynı hız düşmesini yaşasaydınız ne yapacaktınız.Bir de 1 yıl daha taahhütünüz olsaydı...
  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Türk telekom isterse tüm abonelerine akn'yi kaldırabilir. Bunu yapmamasındaki en büyük etken müşteri potansiyelini daraltmamak. Akn'yi kaldırdığı anda bir abonelikle 3-4 hane rahatça internet paylaşabilir. Bu da potansiyel müşteteri sayısını azaltır. Ama türknet öyle mi? En az yatırımla, en popülist tavırla 3-5 kuruş daha fazla nasıl kazanırım derdinde. Müşteri memnuniyeti zerre umurlarında değil, bi sorun yaşarsanız işiniz şansa kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    75 tlye 100 mbit akksiz ve statik ip
  • Tamam sorununu anladık. Adsl den vdsl e geçişinde sıkıntı olmuş. Ama son cümlede kullandığın "yea herkes internetini paylaşıyor" sözünün sorununla hiçbir alakası yok.kaldi ki bunların takibini yapmak şirketin işidir.

• Femme Fatale kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mimarobadaydım, 45 civarı alıyordum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.