Şimdi Ara

1.5 yıldır ağır depresyondayım... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum sana tek önerim bi dala yönel ve üzerine git evden çıkman lazım.Yüzme demişsin bence çok daha iyi dereceler yapabilirsin.Bunu kendin için düşünme ben de bazen bu tür düşüncelere dalıyorum fakat sorumluluklarımı kendim için yapmıyorum artık başkalarına bunu borçlu olduğumu düşünüyorum.Bunu deneyebilirsin.Ha bir de hiçbir şeyden korkma canın ne istiyorsa onu yap çünkü bazen iyi çıkışlaar yapabilmek için dibe vurmak gerekebilir.
  • Artık hiç bir şeyi umursamıyorum,yani bu umursamamazlıktan kastım insanlara karşı,hiç kimseye aldırmıyorum.Kendi dünyamı çizdim,kimseye pas vermiyorum.Ne derlerse desinler umrumda bile değil.

Buda gelir buda geçer.Ne geçmiyor ki..Hayatta inişler ve çıkışlar muhakkak olacak.Önemli olan yara almadan,ders alarak çıkmak..

Ne bileyim,bir yandan da iyi oldu aslında.Kime göre neye göredir bilemem ama,kendimi yaşıtlarımdan çok çok olgun görüyorum.Yaşıtlarımla 2-3 kelam cümle edilmiyor realde.Herkes direk dalgaya vuruyor konuyu.

Hayat onlar için güllük gülistanlık.Toz pembe.Benim için öyle değil.

Atlatıcam gibi bu durumu.
  • Ateist olsam bende kafayı yerim kardeş.Bir sona sahip olduğunu bilmek çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WINXPERROR kullanıcısına yanıt
    Haklısın bir bakıma,nerden geldim nereye gideceğimi bilememek bile delirtiyor insanı.Zaten 7x24 bu soruları soruyorum hep.Sorguluyorum her şeyi.Daha da çıkmaz oluyor her şey.

En azından dinle insanlar kendilerini avutuyorlar.Onlar gibi olmak isterdim.Hiç bir şeyden habersiz,kabulleniş,kendini kandırmaca..

Evrende dünya bile toz zerreciği kadar bile yokken.Biz o dünyada yaşayan basit ve küçük yaratıklarız..

Ne desem boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

Haklısın bir bakıma,nerden geldim nereye gideceğimi bilememek bile delirtiyor insanı.Zaten 7x24 bu soruları soruyorum hep.Sorguluyorum her şeyi.Daha da çıkmaz oluyor her şey.

En azından dinle insanlar kendilerini avutuyorlar.Onlar gibi olmak isterdim.Hiç bir şeyden habersiz,kabulleniş,kendini kandırmaca..

Evrende dünya bile toz zerreciği kadar bile yokken.Biz o dünyada yaşayan basit ve küçük yaratıklarız..

Ne desem boş.

Kardeş sen islamı forumdaki , TV'deki salaklardan öğrenme.Bikez Kuran oku , düşüncelerin değişir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapalım yani? Banane? Nefes alıyor musun? Tamam, o sana yeter o zaman. Almaya devam et.
  • Hocam ben de ateistim derdimiz ayni heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spica7 kullanıcısına yanıt
    Ateist olsam ayrı dert,inanmaya çalışsam yine aynı dert.İçten inanmadıktan sonra inansam ne olur Tanrı'yı nasıl kandırayım ?

Hadi insanları kandırmak kolay da..

Neyse saçmalıyorum.

İki ucu b*klu değnek misali..

Keşke her şey rüya olsa uyansam veya her şey bitse benim için.
  • Depresyondan dine nasıl gelmiş konu yahu? 2 gün girmemiştim foruma neler neler yazmışlar. Depresyonun dinle falan alakası yok. Bende bir ateistim ve bir sonumun olması beni korkutmak yerine daha da teşvik ediyor. Sürekli dolu dolu yaşama isteği uyandırıyor. Ama malesef herhangi bir din mensubu inandığı dinin yasaklarından uzak durup herhangi birşeyi sorgulama gereği duymadığı için hem hayatı dolu dolu yaşayamayıp hemde çevresindeki inanmayan insanların hayatını zindan ediyor. Örnek vermeme gerek yok sanırım erzurumda sigara içen bir kadına direk saldıran yobazlardan bahsediyorum. Depresyon konusuna geri dönecek olursam evden çıkmayla birşey oluyor olsaydı ben bu halde olmazdım. Nerdeyse hergün dışardayım ama yinede geçmiyor bu hisler yada herneyseler. 2 gündür arkadaşta kalıyorum içki kızlar falan takılıyoruz ama yinede geçmiyor bu yalnızlık hissi. Bilmiyorum ne yapacağım kendimi lanetlenmiş gibi hissediyorum. Ve aklıma gelmişken konudan bağımsız olucak ama kuranı kerim oku demişti üstte birisi tam hatırlamıyorum kim olduğunu. Kuranı kerim okunarak müslüman olunsaydı ben ateist olmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanji QQ -- 22 Haziran 2015; 20:10:27 >

• Herkes kendine göre haklıdır.Kime göre neye göre ? Tartışılır..

Dindar insanlara(bakın yobaz demiyorum yanlış anlaşılmasın)saygı duymak zorundayız.Onlar da bırakalım inandıklarıyla kalsınlar.Kafaları allak bullak olmasın benim gibi.Sorgulamayın abi,mis gibi hayatınızı yaşayın,hiçbir şeyi umursamayın.

Aklıma bunları diyince Mehmet Pişkin geliyor.Adamı idol edinmekten korkuyorum.Kendisine yararı yok fakat,ölürken bile milletin iyiliğini istiyor aynı benim gibi.

Bir bakıma da haklılar ya.Ne yalan söyleyeyim..Dindar bir insanken,Cuma ları kaçırmazken daha huzur doluydu içim.Şimdi elinden şekeri alınmış bir çocuk gibiyim.Boşluktayım.Ne kız,ne sosyal aktiviteler,ne de dışarısı..Hiç biri mutlu etmiyor..

Bu arada millet beni evden çıkmayan asosyal gibi görmüş sanırsam.Sen demesen farkında bile olmayacam.Aksine bende senin gibi hep dışarda gezerim.Antremandan çıkarım arkadaşlarla takılırım,ardından gece dışarı çıkarım.Saat 11-12 suları gelirim.

Neyse,hayat gelip geçici.Ölüm için acele etmiyorum artık.İntihar ettim,çok kötü bir şey.İnsan ölmeyince daha da kötü oluyor.Acelem ne zaten ölecem kafasındayım artık.

Kafam dağılsın diye 3 tane dövme yaptırdım ama nafile.Hiçbir şey mutlu etmiyor.Orta yaş sendromu geçiriyorum galiba.

• Iyi hissetmek adli kitabi al ve oku, kisisel gelisim kitabi degil, psikoloji kitabi. Kitaptakileri uygulaman lazim ama.

• Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun ama seni düzeltmeyeceğim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.