1.5 yıl garantili Ryzen 5 2400g 850 liraya alınır mı?

-
-
Neden 1500x i satma gereği duyuyorsunuz apu da sizi çeken nedir?
-
Oyun oynamıyorum, ekran kartım boşa dursun istemiyorum. Yukarıda satacağımı belirtmiştim.
-
Harici Ekran kartı almayacaksanız alınır.
-
Çok fazla işiniz yoksa 3000g bile işinizi görecektir. 2400g de iyi denecek bir fiyat.
-
Dostlar fiyatı soruyorum. Fiyat uygun mu yoksa normal mi? Piyasasının altındaysa almayı düşünüyorum yoksa piyasası zaten bu civardaysa alma taraftarı değilim.
Çünkü bir kaç ay sonra zaten 600-700 lira civarına düşecek, çok zarar etmek istemiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berbatineDostlar fiyatı soruyorum. Fiyat uygun mu yoksa normal mi? Piyasasının altındaysa almayı düşünüyorum yoksa piyasası zaten bu civardaysa alma taraftarı değilim.
Çünkü bir kaç ay sonra zaten 600-700 lira civarına düşecek, çok zarar etmek istemiyorum.
Su anda sıfırı 1250-1500 civarında 2. eli de 800-1000 lira arasında fiyat gayet iyi, alıp kullanmayacak mısınız?Alırsınız 2-3 sene kullanırsınız.Sonra ederi ne ise satarsınız.
-
alınmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuzgun1984alınmaz
Ben alırım hocam o fiyata şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X