Şimdi Ara

1.4 TSI Passat hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem için 1.4 passat düşünüyoruz. Agresif kullanmıyor fakat ortalıkta bazı laflar var passatın kasası ağır olduğu için 1.4 motor zorlanıyor yoruluyor diyenler var. Araç sahipleri ne diyor bu konuda? Yokuşlarda uzun yolda nasıl performansı? Babam bir süre 2.0TDI kullandı fakat anneme dizel düşünmüyoruz sizce motor nasıl bluemotion mu normal olanı mı alınmalı ? 60.000 civarında ne alınabilir ? Teşekkürler

• Golf7 alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 2010 1.4 TSI passat aracım var. aracı yeni aldım 95.000 km de. ancak bana tuhaf gelen bir durum var. öncelikle aracın klima üflemesini hiç beğenmedim, eski araçlarımda saçlarım bile üflemeden bozulurdu. ayrıca aracın ön camın hemen önünde metal ızgara gibi bir kısım var. klimayı açtığımda üflemeyi yüzüme gelecek şekilde açmama rahmen bu ızgara gibi yerdende üfleme yapıyor ve buda ön cama buğ yapıyor. camın önündeki ızgarayı bir türlü sökemedim ordaki parçanın adınıda bilmiyorum bir çok yerde aradım ama bulamadım.

Diğer bir husus malum önümüz kış dün havaların soğuması ile klimayı ısınmak için sıcak HI kısmına getirdim klimanın sıcak üflemesini beklerken ılık ılık üflüyor bir türlü ısınmak bilmedi. ofiste kullandığım palio bile alev gibi üflüyor.

Passatların genelimi bu şekilde yoksa benim araçta mı bir arıza var.

son olarak klima tuşlarında öncam buğ çömek için MAX yazan bir tuş var, her klimada olduğu gibi, eski araçlarımda bu tuşa bastığımda klima otomatik olarak HI kısmına gelir ve son hız üflemeye başlar. Passatta bu tuşa bastığımda üfleme son hız oluyor ancak klima kendini HI konumuna almıyor, kaç derecede ise yani 22 olarak ayarlıysa 22 de devam ediyor Passat aracı olanlar veya kullanmış olanlar cevap verirse sevinirim.

şimdiden teşekkürler

• Klima konsolunda A/C diye bir tus olacak onu acmalisin onun anlami klimadir

• quote:

Orijinalden alıntı: harbay

Merhaba arkadaşlar. 2010 1.4 TSI passat aracım var. aracı yeni aldım 95.000 km de. ancak bana tuhaf gelen bir durum var. öncelikle aracın klima üflemesini hiç beğenmedim, eski araçlarımda saçlarım bile üflemeden bozulurdu. ayrıca aracın ön camın hemen önünde metal ızgara gibi bir kısım var. klimayı açtığımda üflemeyi yüzüme gelecek şekilde açmama rahmen bu ızgara gibi yerdende üfleme yapıyor ve buda ön cama buğ yapıyor. camın önündeki ızgarayı bir türlü sökemedim ordaki parçanın adınıda bilmiyorum bir çok yerde aradım ama bulamadım.

Diğer bir husus malum önümüz kış dün havaların soğuması ile klimayı ısınmak için sıcak HI kısmına getirdim klimanın sıcak üflemesini beklerken ılık ılık üflüyor bir türlü ısınmak bilmedi. ofiste kullandığım palio bile alev gibi üflüyor.

Passatların genelimi bu şekilde yoksa benim araçta mı bir arıza var.

son olarak klima tuşlarında öncam buğ çömek için MAX yazan bir tuş var, her klimada olduğu gibi, eski araçlarımda bu tuşa bastığımda klima otomatik olarak HI kısmına gelir ve son hız üflemeye başlar. Passatta bu tuşa bastığımda üfleme son hız oluyor ancak klima kendini HI konumuna almıyor, kaç derecede ise yani 22 olarak ayarlıysa 22 de devam ediyor Passat aracı olanlar veya kullanmış olanlar cevap verirse sevinirim.

şimdiden teşekkürler

öncelikle klima bakımlarınızı bir yaptırın derim kanalları bir kontrol ettirin

ayrıca Max tuşu dereceyi artırmaz üflediği havanın şiddetini artırır

Genelde auto olarak iş yapar ama passatlarda max ise kısa zamanda çok hızlı üfleme için genelde cam buğusu ,camda oluşan buz kalıntıları için kullanılır

• takip bizde düşünüyoruz 1.4 tsi passat
  • Sıcak üflemeye çözdük petek tikaliymis. İkitelli de devirdaim ile açtılar ancak usta contayi akünün oraya düşürmüş haberim yok. Bana az daha giriş kısmındaki parçayı bozulmuş diye komple aldiracakti. Elemanin biri sağolsun uyandırdı. Komple aküyu sokturtup buldurdum o contayi şerefsize. Adam contayi almaya üşenip bozuk diye bana parça aldiracakti az daha. Yedirecektim o contayi kansıza. Ama camın önündeki ızgarada üfleme işini çözemedim. Camin önündeki tel ızgara gibi olan kısmın adı parça adı gibi birşey varmı biliyormusun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta 1.4 Tsi Hakkında Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada 1.4 tsi passat gerçekten çok güzel bir arabaymis. Gidiş yoltutus performans yakıt ekonomisi bana göre çok başarılı. Bende 1.4 tsi otomatik var. Kesan a çok gidip geliyorum 200 le gidiyorum banamisin demiyor.yokuslarda bayılma vs. Hiçbirsey yok sürekli ivmelenme var. Tavsiye ederim. Tabiki temiz bir araç olanı. Geçen 2010 benimki ile aynı bir araç gördüm aracın haşadi çıkmıştı adam yeni almış ikinci el nasıl almışsa artık allah kolaylık versin.

• harbay H kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende 2012 1.4 tsi 160 hp passat almayı dusunuyorum da bana biraz izlenimlerinden bahsedermisin yakıtı nasıl fazla yakıyorum performansı nasıl birde kaça aldın ben 2012 hatasız boyasiz 70-80 bin km dağ bi passata en fazlam ne kadar vermeliyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.