Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: plantamax

ya dostum ne şansız adamsın ya inan gerçekten kendi aracıma olmuş gibi üzüldüm okuyunca sana yemin ederim

cok teşşekürler şansızımdır valla hemde cok
    ama kardeş araba cok güzel motor şahane beni tek uyuz eden gereksiz saçma sapan sorunlar
    5 sene golf kullandım bu amörtisörlern en ufak ses gelmedi aracın konforu aşrı bozuluyo
    sesleri duysanız kapı gıcırtısı gibi sinirmi bozuyo aracı gösterdim adam ufak kasıslerden geçti
    ben bşy duymadım dedi bende tam sen duymuosun ama ben duyuoyrum dedim oda bir daha olursa yanises artarsa gelin degiştirelim dedi bende iyi tamam dedim kapıdan ses geliyodu tirime sokalım dediler bende
    aracı sökücekler bu sefer sesler artar diye korktum yaptırmadım.
    diger sorunlar
    geri vitese takınca sag ayna aşıgıya degil yukarıya kalkıyo yapılmıcak bşy degil

motor aşırı soguk havalarda ısınınca kadar tekleme ve 2-3dak. dogru düzgün gaz yemiyo. soguk hava dedigim -5 -6

hararet göstergenın tahminen sensörü bozuldu gene yapılmıcak bşy degil ama niye benim başıma geliyo

bunun dışında cok komik bşy farkettim kolumuzu koydugumuz orta fan çıkışı plastik birleşim yeri ayrık

bunalrı neden yazıyorum bir önceki aracımda vw di onu sorunsuz kullandum şimdi bunlar başıma gelince
    biraz uyuz oldum sizinde başınıza gelse sinir olursunz plastik kalitesinden fazlasıyla ödün vermişler eski golfümdeki gibi degil.

ama bu araç deli araç tokatlıyo bunu yazmak istiyorum öle böle degil hemde hiç beklenmedik araçları tokatmamıştır bunları yazmayı sevmem ama bu motor şahane

hatta bu akşam marka vermiyim 3.0 litre makyajlı dizel bir cip aklınıza ilk gelicek olan tokat manyagı oldu

bu aracı seviyorum herşeyine ragmen çözülmicek sorunlar degil.

• emread kardeş takma fazla dedigin gibi tokatla geç 3.0d olur , 2,0 tfsi olur çok farketmesin sana aracın tipi modeli geçer gidersin , o tür sorunların fazla oldugunu serviste söyle bence yenisiyle değişsinler daha önce oldu degişiklik

Orjinalden alıntı: taylans68

diyorumki sabah aracı çalıştırdıktan sonra kasislerden felan geçerken sanki amartisörledrde yagsızlık var gibi sesler geliyor . Daha sonra kesiliyor sebebi soguk havalarmı aynı sorum varmı başkalarındada

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

quote:

Her ne kadar doğru düzgün net bir fotoğrafını koyamasa da,

saol be doktor

vaybeee lukunku sende ban yermiydin..

Ne yaparsın bu dünyada adalet olmadığı gibi DH'de de yok, belli değil mi?

Sen tam 3 tane nick değiştirdin, her girdiğin topic'i karıştırdın, Caddy topic'inde seviye dışı -sözümona- espriler yaptın, sana bi şey yapmadılar, ama ben bir defa fake nick aldım, hemen banladılar...

Yüce Rabbim'in adaletine sığınıyorum...

bak lukunku beni anlamıyorsun veya anlamakta zorluk çekiyorsun benim eski nickim anf125 di yöneticlere pm yoluyla nickimi değiştirmek istiyorum dedim ve onlarda değiştirdiler bir tane fake nick aldım 7 gün ban yedim normal hakaretten 4 gün yediydim zaten fake nickdende 7 gün yedim senin gbi gidip de ortalığı karıştırmadım ona buna suç araçlara da laf atmadım club0721 aldığım fake nickde sen hangisini demek istedin 3 nickle..
    benimle Yaşadıklarını Unut,Yaşamadıklarını Düşün!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

saol be doktor

Sen tam 3 tane nick değiştirdin, her girdiğin topic'i karıştırdın, Caddy topic'inde seviye dışı -sözümona- espriler yaptın, sana bi şey yapmadılar, ama ben bir defa fake nick aldım, hemen banladılar...

bak lukunku beni anlamıyorsun veya anlamakta zorluk çekiyorsun benim eski nickim anf125 di yöneticlere pm yoluyla nickimi değiştirmek istiyorum dedim ve onlarda değiştirdiler bir tane fake nick aldım 7 gün ban yedim normal hakaretten 4 gün yediydim zaten fake nickdende 7 gün yedim senin gbi gidip de ortalığı karıştırmadım ona buna suç araçlara da laf atmadım club0721 aldığım fake nickde sen hangisini demek istedin 3 nickle..

Sen git , büyü de gel...
    Sana verilecek en güzel cevap susmaktır...
    Muhatabım değilsin...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

saol be doktor

Sen git , büyü de gel...
    Sana verilecek en güzel cevap susmaktır...
    Muhatabım değilsin...

vay lukunku vay demek susmayı tercih ettin en iyisini yaptın

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

karışmak bana düşmez... ama ayıp etmişsin lukunku

normaldir..
  • Denedim bn TSI Cok Mukkemel bi arac 1.6 yanında halt yemiş Turbo devreye girdigi zmn adetha delirio araba
  • Geçen sene Golf 1.4 TSI 140hp DSG şanzımanlı modelini test etme imkanı bulduk. Yokuş yukarı gazı biraz kökleyince araba resmen uçtu gitti. Kendimi bir an BMW'de hissettim sanki. Olumsuz tek şey yanımızdaki görevli bayan biraz korktu sadece :D Neyse ki sağa sağlim VW bayiye döndük. Sonuç olarak VW yüksek devirli iyi bir motor yaratmış. TSI motor uzun ömürlü olur mu bilinmez. Fakat gerçek şu ki TSI güçlü ve performanslı bir motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 15 Şubat 2008; 1:04:00 >
  • Jetta TSI ile ilgili yazıları keyifle okudum, benim bütçem tsi 122hp manuele uygun, bir de 140 hp ve 170 hp lik versiyonlara göre yakıt tüketimi daha düşük, sormak istediklerim;

* 122 hp bu araba için yeterli olur mu? 0-100 km/s hızlanması için 140 hp ile arasında sadece 0,5sn fark gördüm fabrika verisi olarak.
    * dsg şanzıman çok övülmüş, ama 3500 ytl civarı maliyete değer mi gerçekten?
    * midline veya comfortline arasında da 4000 ytl fark var, bu kadar farka değer mi?
    * midline alıp, mesela ekstra ücretle cruise control, esp gibi donanımlar istenebiliyor mu acaba?

şu anda kullandığım araç 2005 model getz 1.3, sıfır almıştım, ve acemiliğimi bir hayli attım, artık şöyle güzeeel, büyük bir arabaya bineyim istiyorum jetta tsi ın tüketim değerlerine bakınca benim düldül boyuna bakmadan ne çok yakıyor dedim içimden

yukarıda sorduklarımı bir galeriden de öğrenebilirim tabii ki ama gördüğüm kadarıyla vw konusunda hayli tecrübeli arkadaşlar var forumda, hızlı bilgi alabilirim diye düşündüm sadece, şimdiden teşekkürler, hayırlı sürüşler..

• DSG güzel ama maliyeti fazla :( VW Jetta 1.4 TSI 140hp Midline modeli malesef yok. Geçen sene VW bayilere de sorduk hiç gelmeyecekmiş. Zaten yanılmıyorsam Midline modeli Almanya'da satılmıyor. Jetta 1.4 TSI 122hp Midline 40.460 YTL bence Golf 1.4 TSI 140 hp Midline + ESP 39.510 YTL en akıllıca seçim olacaktır. Üstelik ESP de var. TSI 140hp de hem turbo hem de kompressör var 122hp de sadece turbo var yanılmıyorsam. Comfortline düşünüyorsanız durum farklı tabi biraz daha kesenin ağzını açmak gerek. Sonuç olarak Golf TSI 140hp Midline modelinde de 3 kollu spor direksyon, Tam otomatik klima, Yol bilgisayarı, Hill Hold, ESP hepsi var daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 19 Şubat 2008; 2:55:06 >
  • golf de güzel tabii ama benim için bagaj hacmi de önemli, artık sedan araba kullanayım istiyorum, ilk fırsatta test etmeye çalışacağım 122 hp ve 140 hp jettayı, 170 hp beni aşar en başta fiyat olarak, bakalım hayırlısı, teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_caddy

Golfte 122 hangi motor secegeginde var kı 1.6 102 HP 1.6 115 HP 1.4 TSI 140 HP 1.4 TSI 170 HP 1.9 TDI 105 HP 2.0 TDI 140 HP Golfun motoru bu kadar.

Arkadaşım baya eskilerde kalmışsın. Uzun zamandır Golf TSI 122 HP satışta. Selamlar.

http://www.vw.com.tr/models/binek/teknik_donanim/golf_teknik_listesi.pdf
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_caddy

YA UYDURMA YERLERDE YAZIO VW BAYİSİNDE OLE Bİ ARABA YOK.

Kardeş herhalde şaka yapıyorsun. Sadece oturduğum mahallede 2 tane 1.4 TSI 122 HP araç var. Biri siyah biri de şimşek gri. Bu düşünceni başka yerlerde dile getirme gülerler sana. Acil aşağıdaki linki incelemeni öneririm.

http://www.vw.com.tr/models/binek/yeni_golf/ bu adresten motorları incele

http://www.vw.com.tr/models/binek/genel_fiyat_listesi/open.htm burada da fiyatları var

• çok klasik bir soru soracam, mesela jetta tsi' a 40-45 bin ytl vermek mantıklı mı? yoksa 110 hp lik dizel bi araba mı almak daha iyi.. (focus, peugeot 308, citroen c4 vb)

masraf açısından yılda 15 - 20 bin km arası (genelde şehir dışı sürüş, dur kalklı sürüş az) yapınca hangisi daha karlı sizce? dizel araba, sadece denemek için sürmüştüm, güçlü gelmişti ama sanki sürüşü sertti biraz, belki de citroen c4 olduğundandır, euro dizel 2.73 civarı olmuş sanırım, dizeller ne kadar mantıklı?

Orjinalden alıntı: gloin34

çok klasik bir soru soracam, mesela jetta tsi' a 40-45 bin ytl vermek mantıklı mı? yoksa 110 hp lik dizel bi araba mı almak daha iyi.. (focus, peugeot 308, citroen c4 vb)

masraf açısından yılda 15 - 20 bin km arası (genelde şehir dışı sürüş, dur kalklı sürüş az) yapınca hangisi daha karlı sizce? dizel araba, sadece denemek için sürmüştüm, güçlü gelmişti ama sanki sürüşü sertti biraz, belki de citroen c4 olduğundandır, euro dizel 2.73 civarı olmuş sanırım, dizeller ne kadar mantıklı?

110 hp olan dizel bir araçtan aradığın performansı bulabiliyorsan 170 hp bir araçtan tabiki 110 hp al fakat aynadan bakıldığında aracın küçülüp giderken bozulmıycaksan tabiki
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.