Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadan görünümünüde bırakalım ayıp olmasınn

1.4 TSİ KULLANAN VARMI
  • Benim araçta alışamadığım bir durum var... diğer araçlarda bunu yaşamıyordum. araç yokuş yukarı bir yolda gittiği zaman benzin ibresi hemen tam 3 diş aşşağı düşüyor, ya az önceki benzin nereye kayboldu diyor insan ve yol bilgisayarı 60-70 km gösterirken birden 10-20 km diyor buda çok gıcık bir durum sanırım benzin deposundaki sensör tam uç noktada keşke bu sensörü daha iyi ayarlasarmış, aracın içindeki benzini sırf yokuş çıkıyorum diye 3 diş aşşağıda göstermesi bana çok mantıksız geldi. bir türlü alışamadım bu duruma.

bilgisi olan arkadaşlar açıklarsa sevinirim. yoksa depoya ağırlık atacam bu gidişle

• Harika valla, arabanın arkadan görünümü, yandan görünümü ve önden görünümü çok güzel ve oturaklı. Gri'de yakışıyor arabaya. Siyah'da yakışıyor.
    Çarşamba günü öğlen Erel Oto'nun önünden geçerken uğradım. İçerde gri renk Jetta TSI sahibini bekliyordu. Araç teslim bölümüne aldılar arabayı şahaneydi. Bir tane gümüş renk TSI'da dışarıda kapının önünde kamyon üzerinde bekliyordu. Bir tane de koyu gri renk Jetta (düz 1.6) alındı ve gitti. Yani diyeceğim şudur, TSI patlamadı ama, Jetta ve özellikle TSI satışları patladı.
    Birde unutmadan teşhir bölümünde TSI 122 HP Golf/Midline vardı.

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • araba gerçekten güzel ama ... o yakıt değerleri sadece uzun yolda ve sabit hızda ...hafif eğimli veya düz yolda daha da altına inebiliyor ... ben 3.7 lere kadar da iniyorum .. fakat şehir içinde ve araçta 5 kişi varken ekonomik değer meğer kalmıyor... sonra hani bu çok az 4.7 yakmıyormuydu demesin kimse...
  • bu konuda sana katılıyorum, uzun yolda sabitle 90a dizeller gibi git, ama şehir içinde diğer 1.6 atmosferiklerle değerler yaklaşık aynı, zan altında kalmak istemem, yüksek hızlarda ise yine ekonomik bu konudada garanti veririm... şu hız denemesini yaptığım zaman sıfırlamıştım ortalamayı ortalama çok açık..
     1.4 TSİ KULLANAN VARMI

quote:

Orjinalden alıntı: telenor

araba gerçekten güzel ama ... o yakıt değerleri sadece uzun yolda ve sabit hızda ...hafif eğimli veya düz yolda daha da altına inebiliyor ... ben 3.7 lere kadar da iniyorum .. fakat şehir içinde ve araçta 5 kişi varken ekonomik değer meğer kalmıyor... sonra hani bu çok az 4.7 yakmıyormuydu demesin kimse...

[DH]

VOLKSWAGEN

• E zaten sürekli yüksek hızda gitsen dizel bile fazla yakar. Bana göre bu arabanın sakin kullanımda 90-100 km hız ile az yakması, şehir içinde dur kalk trafiğinde biraz fazla yakması, maximum hızda da bu değerlerde yakması normal.

İstanbul - 1975
  • ya arkadaşlar arabayı da sürekli rampada kullanacak deiliz her araba rampada ve düz yolda farklı yakıyo ama jetta 1.4 170 lık duz yolda çok az degerler veriyoo doktorun çektigi degerler çok güsel ama bide uzun süreli çekse daha güsel görcez bekliyoruz ama uzun çekim videonu doktorumm

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

[DH]

VOLKSWAGEN
  • arkadaşlar forumun başladığından beri doktor geldi doktor gidiyor ilerde bir yanlış anlamaya mahalli vermemek için tıp doktoru olmadığımı belirtmek istiyorum, başka forumlarda bahsettim, buradada söyliyim, ben farmakoloji uzmanıyım, temel mesleğimde eczacılık ve eczanem var, birde işletme mastırım var, 10 yılı aşkın bir sürede yerli ve yabancı firmaların değişik pozisyonlarında çalıştım, siz yine doktor demeye devam edebilirsiniz ama bilinki bana tıp dilinde farmakolog diyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

ya arkadaşlar arabayı da sürekli rampada kullanacak deiliz her araba rampada ve düz yolda farklı yakıyo ama jetta 1.4 170 lık duz yolda çok az degerler veriyoo doktorun çektigi degerler çok güsel ama bide uzun süreli çekse daha güsel görcez bekliyoruz ama uzun çekim videonu doktorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 16 Aralık 2007; 8:27:35 >

[DH]

VOLKSWAGEN

• Strep, bu forum jettayı ve tsi yi senle tanıdı. Tanımaya da devam edicek gibi görünüyor

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

İstanbul - 1975
  • şöyle güzel bir kar yağsa karlar içinde çekicem jettayı hayalinizde canlandırın

[DH]

VOLKSWAGEN
  • Türkiye'de satılmayan renklerle jettalar...

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

İstanbul - 1975
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

quote:

Orjinalden alıntı: emread

ayrıca öle boş boş bilmeden konuşanlara vw nin kendi web sayfasından alıntıdır.

1.4 litre TSI, 140 hp. ve 170 hp. olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile sunulmakta olup, bu iki motor arasında ortaya çıkan güç farklı yazılım ile sağlanırken motor mekanikleri arasında fark bulunmamaktadır. 170 hp motor sadece Golf GT Sport ile sunulmaktadır.

hocam 170hp biraz daha alçak, güçlendirilmiş şase var ayrıca pistonlarda güçlendirilmiş dediler, çift eksozu unutmamak lazım, birde eksozun altını komple kaplayan ısı kalkanı daha kalınmış

emread' ın dediği gibi mekanik alarak 2 versiyon arasında hiç bir değişiklik yok sistem yazlımı 170lik olan versiyonda değişik birnevi chip tuning yapıolmışta diyebiliriz.
    suspansiyon sistemi sışında Şasi tüm versiyonlarda GTI hariç aynı, bu yüzdende ESP standat olarak kullanılmakta.
    Düz golf ile TSI arasında motor ve ESP değişikliği var.

• Vw e en yakışan renkte bu göze çok hoş geliyor (bana göre)

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI
  • bu arada doktorumsze bi sorum olacak jetta ve golflerde suratlı iken acil frenlemelerde arka stop lambaları kendiliginden otomatikmen yanıyomu yani arkadan gelen aracı uyarıyomu,ben öyle bişey duydum ama ne kadar dogru bilemiyorum arabamız olmadıgı içinde bilemiyoruz siz biliyomusunuz diger arkadaşlarada soruyorum bilen varsa cevaplasın saygılar..

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

• yukarıda ki siyah biraz çekim makinasından dolayı mat durmuş ama bu pırıl pırıl valla

1.4 TSİ KULLANAN VARMI
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.