Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emread

quote:

Orjinalden alıntı: Jaazz

Merhaba Arkadaşlar,

Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum; Civic, Focus, Golf ve A3 arasında kalmıştım; A3 ten diğerlerine göre üst sınıf ve içinin darlığı ve fiyat farkı sebebiyle vazgeçtim, Focus'un şuan ki kasasını beğeniyorum ama yeni kasa geliyor ve internette gördüğüm kadarıyla çok kötü bir tipi var yenisinin, Civic ile Golf arasında ise DSG şanzıman ve TSI motor sebebiyle Golf ten yana daha ağır basmaya başladı düşüncelerim. Size birkaç soru sormak istiyorum;

1- Golf 1.4 TSI comfortline' ın koruma çıtaları ve kapı kolları siyah renk mi? gövde rengi olmayan resimler gördüm de...

2- Strepto arkadaşımızın yazdığı civic ve jetta karşılaştırmalarını okudum, bahsettiğiniz Jetta da bulunan örn. aynaların birini ayarlayınca diğerinin otomatik ayarlanması, geri vitese takınca sağ aynanın kaldırımı göstermek için otomotaik aşağı inmesi gibi özellikler Golf Comfortline da da var mı?

3- Tour modelinin Comfortline dan eksikleri yağmur sensörü, far sensörü ve kararan dikiz aynası genel olarak, bunların dışında ciddi bir fark göremiyorum varsa söyler misiniz? hatta Tour modelinde kapı kolları ve çıtalar gövde rengi, koltuk döşemeleri sportif (renk seçeneği var mı acaba bilen var mı?), jantlar 16 " comfortline da 15 ", yani daha şık, büyük ve sportif jantları var, ve 3 milyar da arada fiyat farkı var.

Kullanan arkadaşlardan bu detaylar hakkında bilgi vermelerini rica ediyorum, son kararımı vermemde çok yardımcı olacak, hatta resimleriniz varsa iç ve dış görünüm çok memnun olurum.

Herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim...

hocam tour güzel bir donanım tavsiye ederim ama koltukların kumaşı plastik bence tek eksigi bu yoksa
    jantları felan cok güzel. cpmtfotlineda olan diger özellikleri fazla arıyacagınızı sanmıyorum

comfortline donaımda geri vitese takınca sag ayna aşgı iniyo dogrudur.
    ama benim jetta comfortlineda yukarı kalkıyooooo gerçekten sanırım bir yeri ters takılmış.

Hocam, Jetta'da bu özelliğin olduğunu biliyoruz da aynı özelliklerin Golf te olduğunu söyleyen çıkmadı henüz, acaba farklılıklar var mı diye şüphelendim, Golf kullanan arkadaşlar teyit ederse memnun olurum.

Teşekkürler.

• aynı özellikler golf gt ve comfortline modellerindede mevcut.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emread

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum; Civic, Focus, Golf ve A3 arasında kalmıştım; A3 ten diğerlerine göre üst sınıf ve içinin darlığı ve fiyat farkı sebebiyle vazgeçtim, Focus'un şuan ki kasasını beğeniyorum ama yeni kasa geliyor ve internette gördüğüm kadarıyla çok kötü bir tipi var yenisinin, Civic ile Golf arasında ise DSG şanzıman ve TSI motor sebebiyle Golf ten yana daha ağır basmaya başladı düşüncelerim. Size birkaç soru sormak istiyorum;

1- Golf 1.4 TSI comfortline' ın koruma çıtaları ve kapı kolları siyah renk mi? gövde rengi olmayan resimler gördüm de...

2- Strepto arkadaşımızın yazdığı civic ve jetta karşılaştırmalarını okudum, bahsettiğiniz Jetta da bulunan örn. aynaların birini ayarlayınca diğerinin otomatik ayarlanması, geri vitese takınca sağ aynanın kaldırımı göstermek için otomotaik aşağı inmesi gibi özellikler Golf Comfortline da da var mı?

3- Tour modelinin Comfortline dan eksikleri yağmur sensörü, far sensörü ve kararan dikiz aynası genel olarak, bunların dışında ciddi bir fark göremiyorum varsa söyler misiniz? hatta Tour modelinde kapı kolları ve çıtalar gövde rengi, koltuk döşemeleri sportif (renk seçeneği var mı acaba bilen var mı?), jantlar 16 " comfortline da 15 ", yani daha şık, büyük ve sportif jantları var, ve 3 milyar da arada fiyat farkı var.

Kullanan arkadaşlardan bu detaylar hakkında bilgi vermelerini rica ediyorum, son kararımı vermemde çok yardımcı olacak, hatta resimleriniz varsa iç ve dış görünüm çok memnun olurum.

Herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim...

hocam tour güzel bir donanım tavsiye ederim ama koltukların kumaşı plastik bence tek eksigi bu yoksa
    jantları felan cok güzel. cpmtfotlineda olan diger özellikleri fazla arıyacagınızı sanmıyorum

comfortline donaımda geri vitese takınca sag ayna aşgı iniyo dogrudur.
    ama benim jetta comfortlineda yukarı kalkıyooooo gerçekten sanırım bir yeri ters takılmış.

Hocam, Jetta'da bu özelliğin olduğunu biliyoruz da aynı özelliklerin Golf te olduğunu söyleyen çıkmadı henüz, acaba farklılıklar var mı diye şüphelendim, Golf kullanan arkadaşlar teyit ederse memnun olurum.

Teşekkürler.

Audi A5 Coupe 3.0 TDI S Line 7 Speed
    B7 Audi A4 3.0 TDI Quattro Tiptronic 6 Speed

• arkadaşlar yılın kampanyasını yapmadımı ya daha vw

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • arkadaşlar bunlarda klasörümdeki bazı net ve güzel fotolar sizlerle paylaşmak istedim..

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

• yavaş yavaş arkadaşlar ama bu kadar az dimmiii o zaman devamm ya kusura bakmayın foto bırakamıyorum hata oluyo ama devam edecem

1.4 TSİ KULLANAN VARMI
  • http://www.youtube.com/watch?v=rbRjhGTyeGg

arkadaşlar 90km sabit hızda jetta tsi 170hp tüketim değerleri, yer ümraniye kavşağından sonra libadiye kavşağına gelmeden yani düz bir yol, cruise control ile...
    http://www.youtube.com/watch?v=rbRjhGTyeGg

[DH]

VOLKSWAGEN
  • arkadaşlar ben bu videoyu otomobil genel bölümünde paylaşmak istiyorum ama o kadar çok bahsettimki millet sıkıldı tepki almaya başladım, içinizden birisi bu videoyu koyup topik açarsa sevinirim

[DH]

VOLKSWAGEN
  • doktorum video çok güzel hiç bişey yakmıyo ya arça sakin kullanımda valla helal olsun vw ye bu arada inanmıyan kişler farklı oto kullanan kişiler görürler artık çok güzel olmuş uzun çekseydin daha iyi olurdu fotodaki jetta biraz kirli ama idare etcez artık

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

2005 Renault Clio Symbol 1.4 8V-75 HP - A.C/Authantique
    İstanbul - 1975
  • yeni topik açmadım aşağıdaki topikte paylaştım acaba yeni topik açsamıydım? aslında bunu herkesin görmesini istiyordum..
    http://forum.donanimhaber.com/m_19400838/mpage_3/key_//tm.htm#19635486

[DH]

VOLKSWAGEN
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19400838/mpage_3/key_//tm.htm#19635571

buraya taşıdılar :-(
    quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

yeni topik açmadım aşağıdaki topikte paylaştım acaba yeni topik açsamıydım? aslında bunu herkesin görmesini istiyordum..
    http://forum.donanimhaber.com/m_19400838/mpage_3/key_//tm.htm#19635486

[DH]

VOLKSWAGEN

• arkadaşlar gerçekten çok şaşırtıcı bir durum bu yakması ama vw yapmak istedigi devrimi en ii şekilde uygulamış bu motora ya 4-5 gibi degerler alıyo ya kafayı yememek elde deil ya alcam arkadaş bunu ya

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

1.4 TSİ KULLANAN VARMI
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.