Şimdi Ara

1.4 TSİ KULLANAN VARMI (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.024
Cevap
0
Favori
167.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GT serisinde alçaltılmış ve takviye edilmiş.
    TSI 170 lerde muhakkak iyileştirme vardır ama alçaltma olduğunu zannetmiyorum.
    Ayrıca bu testi 95 lede yapmak gerek,normal koşullarda güç nedir görmek lazım.

Orjinalden alıntı: GARIBALDI

GT serisinde alçaltılmış ve takviye edilmiş.
    TSI 170 lerde muhakkak iyileştirme vardır ama alçaltma olduğunu zannetmiyorum.
    Ayrıca bu testi 95 lede yapmak gerek,normal koşullarda güç nedir görmek lazım.

[DH]

VOLKSWAGEN
  • özel otomobil satışları...

1.4 TSİ KULLANAN VARMI

bu ne demek biliyormusunuz ekim ayında reno birinci vw ikinci

yüzde artış olarak vw birinci

[DH]

VOLKSWAGEN
  • Çılgın doktor sana teşekkür ederim,foruma canlılık getirdin.
    TSI konusu sönük ve verimsiz gidiyordu,sayende heyecan geldi.
    Şimdi eldeki malzemeyi dökmeye başlayalım.

DSG ile test sonucu nasıl çıkar acaba?

http://www.youtube.com/watch?v=uGq7eVb0OfE

http://www.youtube.com/watch?v=03Y1iMIqOmA&mode=related&search
    (Bu film cannes'da altın aslan -büyük ödül- almış)

http://www.youtube.com/watch?v=7FGPEXDpAhA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 8 Aralık 2007; 12:27:19 >

Bunlarda eğlencelik reklam filmleri

yaşa be garibaldi harikasın..

[DH]

VOLKSWAGEN

• Sende arkadaşım..

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

quote:

Bunlarda eğlencelik reklam filmleri

yaşa be garibaldi harikasın..

• GT ile gece sürüşü,farklı güzergahlarda farklı açılardan izleyebilirsiniz,başka atraksiyonlarda var.
    http://www.night-driving.com/

http://www.jumpcut.com/groups/detail?subnav=grp_movies&g_id=7719A40EFE7C11DBBC7E000423CEF5F6&viewtype=thumb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ni.ko -- 8 Aralık 2007; 12:53:14 >

• Arkadaşlar bu gün Golf tsı 122 hp 200 tork lu aracı satın aldım. Bana 36700 e maloldu. Metalik renk farkı fiyatın için de. Bayiden aldığım bilgiye göre bu araç yeni girmiş Türkiyeye diğer TSI 140 hp lik motorlulardan farkı yakıt ekonomisiymiş.
    Gerçekten verdikleri tablo da değerler oldukça düşük. Araç midline özelliklerinde. Aracı henüz teslim almadım parası verildi elbette fakat yıl sonuna kadar bayide kalacak. Maalesef bulunduğum bina da garjaımın etrafında çalışma var ve ben bu makineyi alışana kadar dışarıda üşütmek istemiyorum Bu gün arkadaşıma alman sitesinden bir araştırma yaptırdım yazılana göre bu motor seçeneği diğerlerinden daha ekonomik yakıt harcaması ile ünlü olacakmış. ve yeni nesil GOLF lerde kullanılmaya başlanmış. Sanırım 2009 yeni GOLF te bu motor seçeneği kullanılacak.

Yalnız şöyle bir durum var Benim aldığım araç TSI 122 hp ve 200 tork. Fiyatı 37500. Bir üst modeli TSI 140 hp. 220 tork. 38850. burada 1 milyar metalik farkı var aldığım araç fırtına grisi. Normal fiyatı 36500 e geliyor. Sormak istediğim bir üst modeli ile arasın da 2000 ytl gibi bir fark var bu fark normal mi? 140 hp lik almadığım için hata mı ettim.

Bu arada benim aracın yakıt değerlerini aşşağıda veriyorum. TSI 122 hp lik bu modeli ile ilgili sadece yabancı sitelerde haberler var Türkiye de henüz bilinmiyor. Almakla doğru mu yaptım yanlış mı ne dersiniz?

GOLF TSI 1.4 lt 122hp manuel 200 tork. Yakıt değerleri.

Şehir içi: 8.2
    şehir dışı: 5.2
    Ortalama : 6.3

GOLF TSI 1.4 lt. 140 hp. 220 tork.
    Şehir içi : 9.5
    Şehirler arası : 5.7
    Ortalama : 7.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 18 Aralık 2007; 22:56:45 >

• proteo yeni aracın hayırlı olsun,
    senin motorda komp. yok. 140'lıkla fark buradan kaynaklanıyor.
    Bu motoru taşıyan araba denemedim,zaten araç yeni geldi,testte okumadım,dolayısıyla motor özelliği konusunda yorum yapamıyacağım.
    Düşük yakıt tüketimi çok iyi,TSI fabrika verilerine yakın tüketim değerleri veriyordu seninkide umarım öyle olur.

Bana kalsa comfort donanımını alırdım dolayısıyla 140 bg olurdu.Midline ile comf. donanımı çok fark ediyor,üstelik aralarındaki fiyat farkıda çok az.
  • Fiyat olarak kendimi zaten aşmış durumdayım donanım olarak benim için bir eksiği yok. Ayrıca bu motor seçeneği forumda da yapılan yorumlara bakılarak doğru bir seçim gibi. 122 hp ve 200 torkluk bir GOLF beni heryerde uçurmaya yeter de artar bile daha fazlası benim için anlamsız.

Yakıt tasarruflu olması da bu motor seçeneğinin ayrı bir artısı olarak düşünüyorum. Forumda TSI motor ile ilgili yorumları okudum ve kendi kendime iyi ki bu motor seçeneğini almışım diyorum. Ayrıca araç bu motor seçeneği ve donanım ile sadece 2 adet gönderilmiş birini ben aldım diğeri benden 1 gün önce hemen alınmış. Yani bu ay içerisin de alabileceğim en iyi modeli ve motor seçeneğini edinmiş oldum sayıyorum kendimi.

quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Fiyat olarak kendimi zaten aşmış durumdayım donanım olarak benim için bir eksiği yok. Ayrıca bu motor seçeneği forumda da yapılan yorumlara bakılarak doğru bir seçim gibi. 122 hp ve 200 torkluk bir GOLF beni heryerde uçurmaya yeter de artar bile daha fazlası benim için anlamsız.

Yakıt tasarruflu olması da bu motor seçeneğinin ayrı bir artısı olarak düşünüyorum. Forumda TSI motor ile ilgili yorumları okudum ve kendi kendime iyi ki bu motor seçeneğini almışım diyorum. Ayrıca araç bu motor seçeneği ve donanım ile sadece 2 adet gönderilmiş birini ben aldım diğeri benden 1 gün önce hemen alınmış. Yani bu ay içerisin de alabileceğim en iyi modeli ve motor seçeneğini edinmiş oldum sayıyorum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streptozotocinus -- 9 Aralık 2007; 15:26:11 >

[DH]

VOLKSWAGEN

• Dostum sen bir hayırlısıyla aracını al ondan sonra sorarsın böyle şeyleri
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

doktorum ölçüm mü yaptırdın sana bi şey sorcam bende yaptıracam aldıktan sonra kaça mal oldu sana bu ölçüm

quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

hayırlı olsun hocam güle güle kullan kazasız belasız çok iyi bir seçim vw olsunda çamurdan olsun benim klasik kutlama mesajımdır şaşırma

quote:

Fiyat olarak kendimi zaten aşmış durumdayım donanım olarak benim için bir eksiği yok. Ayrıca bu motor seçeneği forumda da yapılan yorumlara bakılarak doğru bir seçim gibi. 122 hp ve 200 torkluk bir GOLF beni heryerde uçurmaya yeter de artar bile daha fazlası benim için anlamsız.

• TSİ camiası büyüyor.... hadi bakalım hayırlısı..........

Arkadaşlar bu gün Golf tsı 122 hp 200 tork lu aracı satın aldım. Bana 37500 e maloldu. Metalik renk farkı fiyatın için de. Bayiden aldığım bilgiye göre bu araç yeni girmiş Türkiyeye diğer TSI 140 hp lik motorlulardan farkı yakıt ekonomisiymiş.
    Gerçekten verdikleri tablo da değerler oldukça düşük. Araç midline özelliklerinde. Aracı henüz teslim almadım parası verildi elbette fakat yıl sonuna kadar bayide kalacak. Maalesef bulunduğum bina da garjaımın etrafında çalışma var ve ben bu makineyi alışana kadar dışarıda üşütmek istemiyorum Bu gün arkadaşıma alman sitesinden bir araştırma yaptırdım yazılana göre bu motor seçeneği diğerlerinden daha ekonomik yakıt harcaması ile ünlü olacakmış. ve yeni nesil GOLF lerde kullanılmaya başlanmış. Sanırım 2009 yeni GOLF te bu motor seçeneği kullanılacak.

Yalnız şöyle bir durum var Benim aldığım araç TSI 122 hp ve 200 tork. Fiyatı 37500. Bir üst modeli TSI 140 hp. 220 tork. 38850. burada 1 milyar metalik farkı var aldığım araç fırtına grisi. Normal fiyatı 36500 e geliyor. Sormak istediğim bir üst modeli ile arasın da 2000 ytl gibi bir fark var bu fark normal mi? 140 hp lik almadığım için hata mı ettim.

Bu arada benim aracın yakıt değerlerini aşşağıda veriyorum. TSI 122 hp lik bu modeli ile ilgili sadece yabancı sitelerde haberler var Türkiye de henüz bilinmiyor. Almakla doğru mu yaptım yanlış mı ne dersiniz?

GOLF TSI 1.4 lt 122hp manuel 200 tork. Yakıt değerleri.

Şehir içi: 8.2
    şehir dışı: 5.2
    Ortalama : 6.3

GOLF TSI 1.4 lt. 140 hp. 220 tork.
    Şehir içi : 9.5
    Şehirler arası : 5.7
    Ortalama : 7.1

yakı tüketimi gerçekten çok iyiymiş peki 0-100 ü kaç acaba 10 sn nin altındaysa o zaman harika bir makina olur
    edit:son hızınıda sormayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobest -- 9 Aralık 2007; 19:39:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: therapist70

Kendi sorumu kendim cevaplayayım..Autoshow dergisinin bu haftaki sayısında Jetta TSİ 140 hb DSG'nin test sürüşü var...Testteki yakıt tüketimi 10 lt..Aynı dergi Civic Sedan otomatiği 8.3 lt olarak ölçmüştü..Aradaki fark korkunç..Buna yakın bir veriye başka bir kaynaktan da ulaşırsam TSİ rüyası benim için son bulacak demektir..

kardeş 10 lt tüketimi 6000-6500 devirli kullanımda yakalamak mümkün sadece normal kullanımda senin yakıt tüketimin 7 lt , yi geçmez garantili olarak söylüyorum sana bunu deneyebiliriz

Orjinalden alıntı: taylans68

quote:

Orjinalden alıntı: therapist70

Kendi sorumu kendim cevaplayayım..Autoshow dergisinin bu haftaki sayısında Jetta TSİ 140 hb DSG'nin test sürüşü var...Testteki yakıt tüketimi 10 lt..Aynı dergi Civic Sedan otomatiği 8.3 lt olarak ölçmüştü..Aradaki fark korkunç..Buna yakın bir veriye başka bir kaynaktan da ulaşırsam TSİ rüyası benim için son bulacak demektir..

kardeş 10 lt tüketimi 6000-6500 devirli kullanımda yakalamak mümkün sadece normal kullanımda senin yakıt tüketimin 7 lt , yi geçmez garantili olarak söylüyorum sana bunu deneyebiliriz

kullanımdan kullanıma değişir bu arkadaşım. autoshow dergisinin test verilerine bakılarak araç almayın sakın. üzülürsünüz. honda civic sedanın fabrika verisi bile bu yazan değerden yüksek. naısl oluyor demezler mi adama?

kıyaslama yapıyorsanız araçların teknik verilerine kendi sitelerinden bakmak sağlıklı olacaktır. pratikte bir miktar fark etse de...

• şu benzin meselesinin içinden çıkmanız mümkün değil arkadaşlar, tavukmu yumurtadan, yumurtamı tavuktan...

bütün araçların 90km sabit hızda tüketimlerini gözönüne alın, en güzeli budur..

bende 90 km sabit hızda cruise controlde 4.4 inanılmaz değilmi?

birara videoya çekip koyucam vakit buluyorum kamera olmuyor, kamera oluyor vakit olmuyor

[DH]

VOLKSWAGEN
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.