Şimdi Ara

1.4 TSI 122 HP motorlar için % 100 LPG ile çalışan VIALLE LPdi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
12
Favori
271.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fotografya

    10 bin olan o sıvı sistem mi ne herhalde. başka tipte takılıyormuşta sorun yaşayan çok gibi yazanlara göre. yaşamayan da var tabi.

    sadece benzinde kulanınca fabrika verisi 7.3 lt ama sanırım 8 lt yakıyordur. ben normalde çok km yapmıyorum yılda maksimum 9-12 km arası yapıyorum. normalde sıfır egea, 2. el focus, toyota filan düşünüyorum. passat dün girdi aklıma :)
    Valla 1.4 TSI'ı benzinde kullanmak sağlam bişey ister gerçekten iyi yakıyor o hataya bir defa düştüm,aracın servosunu değiştirmiştim servis tüpü deaktif etmiş oradan çıktım şehirdışına cıkmıştım gözüm birden benzin ibresine ilişti bastıkça düşüyordu normalde yılda 1 kere benzin alan biriyim ama bir süre sonra benzin ışığı yanınca aslında tüpte olmadığını farketmiştim o günden sonra arabaya her bindiğimde mutlaka bakarım :)

    Ben Prins LPG kullanıp Passat'da sorun yaşayan tek bir kişi ne duydum ne okudum hocam sorun yaşayan dediklerin atiker landrenzo brc tarzı dandik markalı takanlar.Bazen Passat grubundan denk geliyor adam almış Atiker Goldlu Passat 2.çalıştırmaya anca çalışıyor tekliyor felan %50 benzin harcıyor karma olarak ee ne anladım ben tasarruftan.O şekilde dandik bişey alacaksanız hiç almayın bile.

    Benzinli alacaksanızda almayın çok yakar.Temiz dizel alın geçin.
    _____________________________


    ...

    Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz.
    BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay

    Doctor of Medical Dentistry..




  • dizelde düşünülebilir de çok km yapmayınca pek mantıklı gelmiyor. fazla uzun yol yolculuğu yapmıyorum. bakımları yüksek filan diyorlar. ya da lpg li olandan bakmak lazım.
    _____________________________
  • Hani tsi motor az yakiyordu
    Lpg bombaydi tehlikeliydi fakir işiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.