Şimdi Ara

1.4 sahin ie alinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hatasiz-2000-model-hidrolik-direksiyon-533494552/detay

Ornek ilandaki gibi Uygun fiyatlara 12 bin tl ye 2000-2001 model alinabiliyor. Bu 1.4 tofaslar az yakiyormus tuketimleri r9 broadway kadar oluyormus dogru mu ? Bu paralara alinabilecek en mantikli hidrolik direksiyonlu sanirim sahin var. Broadwayler 16-17 den asagi yok. Bir arkadasa bakiyorum alternatif olarak bu butceyle alinabilecek yuksek model baska arac bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

1.4 Şahin Alınır Mı?

1.4 Şahin, ekonomik fiyatı ve yakıt tasarruflu motoru nedeniyle popüler bir araç modeli olsa da, bazı nedenlerden dolayı tercih edilmemektedir.

1.4 Şahin Neden Tutulmuyor?

1.4 Şahin'in tutulmamasının başlıca nedenlerinden biri, performansının düşük olmasıdır. 1.4 litrelik motoru 75 beygir gücüne sahiptir ve bu da özellikle yokuşlarda ve yüklü haldeyken performansını sınırlar.

Ek olarak, 1.4 Şahin'in iç mekanı dar ve konforsuzdur. Arka koltuklar sıkışıktır ve bagaj alanı sınırlıdır. Ayrıca, aracın malzeme kalitesi düşüktür ve zamanla sesler çıkarmaya başlayabilir.

1.4 Şahin ile 1.6 Arasındaki Fark

1.4 Şahin ile 1.6 Şahin arasındaki en belirgin fark, motor gücüdür. 1.6 Şahin 90 beygir gücüne sahip 1.6 litrelik bir motora sahiptir ve bu da daha iyi performans sağlar. Ayrıca, 1.6 Şahin'in iç mekanı daha geniş ve konforludur.

Enjeksiyonlu Şahin Alınır Mı?

Karbüratörlü modellere göre enjeksiyonlu Şahin modelleri daha az yakıt tüketir ve daha iyi performans gösterir. Ancak, enjeksiyonlu modeller karbüratörlü modellere göre daha pahalıdır.

Şahin 1.4 İle...

• Düşük performanslı bir sürüş deneyimi sunar.
    • Dar ve konforsuz bir iç mekana sahiptir.
    • Enjeksiyonlu modelleri daha az yakıt tüketir ve daha iyi performans gösterir.

Sonuç

Eğer performans ve konfor sizin için önemliyse, 1.4 Şahin yerine 1.6 Şahin'i tercih etmeniz önerilir. Ancak bütçeniz kısıtlıysa ve yakıt tasarrufu önceliğinizse, 1.4 Şahin ekonomik bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yakıt tüketimi konusu hikaye 1.6 kadar yakıyor ama gitmiyor düz yolda zorlanmaz belki ama rampada guç düşüklüğünü hisseder ayrıca hiç bir kuş r9 kadar az yakmaz.

• Çok yakar az kaçar

Tipo , Palio 1.4 ie tercih ederim

• 5-6 yıl kadar 98 modeline bindik. 2005in temmuzunda İstanbuldan Gaziantepe kadar sorunsuz geldik. Gerçi o zamanlar 7 yaşında arabaydı.

Eski 1.6 hava filtresi küçük olan motorlar kadar gidiyor diyebiliriz.

Az yakması tahmin ettiğiniz gibi mümkün değil normal şahinler kadar yakıyor. Şehir içi, düzlükte yetiyor max 165km görmüştük. En sevmediği şey rampalar, zaten tork yok, arkadan itişle birleşince. İyice ölüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,6 zaten gitmiyo 1,4 hiç alınmaz,enjektörlüler zaten lpgde bazen sapıtıyo,karbüratörlüde 40-50 kuruştan aşağı yakmıyor,tam baş belası
  • Onu alacağına palio tavsiye ederim ona binilmez hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • broadway kadar az yakan tofaş görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lada Samara 1.5 alinir mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Brodvey spring kadar az yakması imkansız binmesek inanırız

Ayrıca uno tipoda r9 kadar az yakamaz.

Böyle eski araçlarda enjeksiyon olmasın hele hele tek nokta

Yok beyin yok kelebek rölanti motoru falan filan bozulunca yakar adamı karbüratör den devam edin.

• Ulan sanki dünyada başka araba yok. Adam şahinin alternatifini brodway, brodwayin alternatifini şahin olarak görüyor. 12 bin tl gibi bi parayı şu arabalara gömmeye hangi vicdan el verir? 4 teker bi direksiyon(ama lütfen hidrolikmiş önemli bi özellik) la otomatik cam bile yok ! Kısır döngüyü kendi içinde sen gibiler büyüttü. Ondan sonra da dersin brodwayler 16-17 den aşağı yok diye. Brodway e o parayı verenleri zaten Allaha havale ediyorum. La az açın gozlerinizi, piyasayı bi araştırın. Bi dünya alternatif var bu paralara. Sakın bana örnek göster demeyin, açın araştırın. Dünyada şahin yada sadece brodway yok.

• enjeksiyonlu tofaşlar tutulmuyor diye biliyorum.
  • Yürüyen tabut bu. Almayı düşünmek için insanın canına susamış olması lazım!

• lada samara enjeksiyonlu 2000 üstü hem uçar hem yakıtı koklar,lpgde 7lt yakıt tüketiyor.
  • O paralara skoda felicia tavsiye ederim arabaya bindim dersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.