Şimdi Ara

1.3 urban egea satıp 1.6 dream otomatik corolla almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. 1.3 dizel urban sedan bir aracım var şu anki piyasa değeri yaklaşık 125.000 tl. Aracımdan memnun olmadığım şeyler ufak tefek trim sesleri ve arka süspansiyon konforsuzluğu. Acaba bunu satıp üzerine 70 bin kadar kredi çekip otomatik dream corolla almak mantıklı mı?( şu an 185 görünüyor fiyatı ama kasıma kadar 200ü bulabilir) ilk kez sıfır araç almış olacağım. Sizce corolla için borçlanmaya değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence değmez arada müthiş fark yok

Egeadan , passata filan gecseydiniz olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Passat için bunu satıp bi corolla parası daha eklemem gerek hocam öyle bir imkan yok ne yazık ki. Corolla otomatik daha güvenli ve bağımsız süspansiyonlu. Üstelik en azından sorunsuzluk algısı var. 70 bin gibi bi farka bunları satın almak mantıklı geliyor bazen ama kararsız kaldım.

• otomatik ihtiyacınız varsa egea nın 1.6 e-torg benzinli ve 1.6 dizel otomatiği corolla kadar sorunsuz ihtiyacınızı karşılar şu piyasada arabada satılmaz

• mantıklı olabilir otomatik ihtiyaçsa corolla şu fiyatıyla çok rekabetçi.
  • Size Corolla vision otomatik aracı tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum istediğiniz gibi arka süspansiyonlar bağımsız konforlu bir araç cvt vites sorunsuz ve LPG ile 1.3 egea gibi yakitiniz olur dream paket hem 23 bin lira pahalı hem jantı çoğu kişiye göre güzel değil ama vision alıp flame paket jantı ve uygun fiyata çok güzel bir ekran yakabilir yada ikinci elde emek verilmiş olanını tercih edebilirsiniz 👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda bir arkadaş 1.6 etorg egea demiş. Sıfırı şu an üretilse bu araca yönelecektim hb olanında süspansiyon daha iyi ama şu an bu aracın temiz hblerine 150 üzeri fiyat çekiyorlar. Sıfır corolla daha mantıklı sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

İkinci el istemiyorum hocam. Vision paket en boşu diye istemedim. Dreamdan neler eksik hocam?
    Arada 23 bin lira fark var
    Eksik olup uyguna tamamlayabilenler
    Çelik jant (daha güzeli flame paket jantı) multimedya sis farı deri direksiyon
    Eksik olup tamamlanması zor olanlar
    Katlanır ayna elektronik el freni auto hold çift yönlü klima

Ayrıca bütün araçlarda 7 hava yastığı hı sabitleme ön ve arka kol dayama arka klima ızgarası otomatik kısa far sensörü stanndarttir boş paket derken vosvoslardaki bosline gibi değil yani adamların en boş araçlarında hız sabitleme yok

• rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Attığın taş ürküteceğin kuşa değecekse yap tabi.

Örneğin ben 2016 model 86.000 kmdeki aracimi verip 2018 model 18.000 de baska arac aldim.

Km yüksek olsun istemiyordum.

Nispeten daha geniş bir arac istiyordum.

Beyaz arac istiyordum. (Diğeri siyahtı, siyah araci olanlar cilesini bilir.😁)

...
    ...
    gibi..

Corollayi gidip test ederdim yerinizde olsam. İcine bindigimde cok farkli hissediyor olsam, 70.000 kredi de beni yormayacaksa değiştirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 2 Eylül 2020; 18:0:4 >
  • Aslında çok da elzem farklar yokmuş dediğiniz gibi. Yalnız ben 10 hava yastığı var zannediyordum dreamden üstünde öyle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Aslında çok da elzem farklar yokmuş dediğiniz gibi. Yalnız ben 10 hava yastığı var zannediyordum dreamden üstünde öyle değil mi?
    Bütün paketlerde standart hocam on iki yanlar arka yanlar ve diz 7 adet

• rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Imkaniniz varsa flame x-pack donanimli alin. Donanim olarak cok seviyeler atlarsiniz, uzun sure binersiniz bence.

• Kozsar K kullanıcısına yanıt
    Çok zorlamam gerek hocam. Ki şimdi sıraya bile yazmıyorlar. Ekimde sıraya yazarız kasımda araç gelir dediler fiyat baya yükselir gibi geliyor o tarihlerde. Flame x in dreamdan artıları neler peki?

• Witwickyyy kullanıcısına yanıt
    Mantıklı ama şu an coronadan dolayı tanımadığım birinin arabasına bile binmek istemiyorum. Bulunduğum ilde vaka artışı fena

• Corolla ahım şahım bir araç değil , en fulu 160 bini geçmemeli

Sunroof
    Lastik ve jantlar 17 inc
    Anahtarsiz giris ve calistirma
    Acc
    Serit takip
    Yaya ve bisiklet algilama ve acil frenleme (kaza onleme)

• Eğer manuel kullanmak senin için problem değilse sakın değiştirme. Eski egea lounge dizel otomatik yeni corolla kullanıcısı olarak yazıyorum. Ama otomatik şart artık canıma yetti dersen o zaman geç tabi ki. Konfor olarak çok fark var. Kalite sessizlik daha iyi. En bozuk yollarda lokum gibi gidiyor. Ama az yakan araçtan üstüne tonla para verip çok yakan araca geçmek mantıklı değil. LPG takman lazım vs. Ben 27 fark verdim sıfır aldım geçen sene. Acikvasi neden aldım dersen egea piyasası çok kötü idi. Corolla uçtu gitti ikinci elde egea hep aynı hep aynı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.