Şimdi Ara

1.3' TEN NELER BEKLENiYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı arkadaşlar sürekli astra dizelin performansının çok çok kötü olduğundan,arabanın gitmediğinden,çekmediğinden bahsetmekte.3 yıldır kullanıyorum ve performansı bana yetiyor.varsın yeşil yandığında ağır kalksın nolur ki ,ok gibi fırlamak isteyen gider 1.6 alır mis gibi fırlar.kısacası 1.3 ten ne bekleniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öğretmen07 -- 29 Ocak 2013; 22:07:30 >

• 1.6 dizel rakipleri ile benzer fiyata satılması ile eleştiriliyor bildiğim kadarıyla. 1.4 d corolla'da aynı sebepten eleştiriliyor.

ayrıca "1.3 dizelden ne bekleniyor" sorusu çok anlam teşkil etmiyor kanımca. arabaya 1.1 55hp dizel koysalardı "1.1 dizelden ne bekleniyor" sorusu gelecekti bu kez. burda önemli olan 1.3 hacimli dizelin kullanılmış olması ve rakiplerine kıyasla pek bir tüketim avantajı sağlamadan otomobilin kullanımını keyifsizleştirmesi. performans beklemeyen ve aracını daha çok şehir içi düzlüklerde kullanan tüketiciye yeterli gelecektir tabiki. belli amaçlara göre üretiliyor araçlar neticede.
  • astranın performansının rakiplerine göre düşük olduğu doğru.zaten performans bekleyen astra almamalıdır.astranın başka artıları var.
  • 1.6 olsa ne olur hocam ya sanki 300 beygirmi olcak? Eğer çok kötü geliyorsa chipletirsin aracı 1.6 performansı alabilirsin.Aracı sürekli zorlamazsan kolay kolay bişeyde olmaz.
  • Parasının hakkını...
  • Manuel bir aracın 0-100'ü 14.6 sn olması çok çok kötü hem de ASTRA J gibi sportif bir dizayna shaip araç için, active Selecet falan olsa 17 sn de tamamlayacak demekki , güç kaybı hatsafhada 105 PS DCİ'ler yılan gibi (10-11-12 sn )
  • astradan performans isteyen 1.4 140 alır zaten. yakıtını düşünende 1.3 alır. alanda katlanacak artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-4-2 DE SNEİJDER'E YER YOK!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o güzelim kasaya şu muameleyi yaptırmaması bekleniyor

• 1.6 dizel vardı da biz mı almadık.
    Konun amacı tam olarak kavrayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

o güzelim kasaya şu muameleyi yaptırmaması bekleniyor

net bir cevap olmuş
  • Valla bu forumda herkes 0-100'cü, deli gibi beygir olmazsa arabalar gitmiyor, çekmiyor, beygirler aksırıyor tıksırıyor. Ama otoyolda otoyolda 160-170 yaptım de hemen 120 ama sınır bıdı bıdı
  • Ramiz bey konuya bekleniyor.
  • Şöyle bir şey geçmişti daha demin. Ekonomi yüzünden kimse 0-100 kalkışı yapamıyor her gün. Arada bir yapıyoruz. Onun dışında ekonomi kasarken 25 saniyeyi bile buluyor 100km'ye çıkmamız. Sizin 30 saniye sürer ki Astra H kasa kullanmış biri olarak büyük bir eksi değil. Şansıma ki ondan da 1.4 HDI 207'ye geçtim yani aşağı yukarı aynı performansları. "Ulan keşke bir anda uzasa" demedim. "Keşke 50 kilometre daha gitsem" diyorum ve o yüzden bunu seçtim. (Aması var tabi ki) Kasası hafif araçlar için 1.3 gibi yada bg olarak 70-75 arası motorlar uygun oluyor. Punto Evo mesela 1.3 Multijet var onun kasa hafif uçuyor resmen. Ama Astra ondan kat ve kat ağır. En az arasında 200-300 kilo fark vardır. Aktarma problemi denen mahalle baskısı gibi olan problem de var ama Opel'de bence yok, performansı törpülüyor. Kısaca ben C sınıfı bir araca 1.3 turbo-dizel motor yakıştıramıyorum.

• o paraya 15 sn 0-100 ü olan araba alınmaz sorun burada 35 bin tl olsun o zaman laf etmem.
  • Valla burda ekonomi yapmak için millet kılı kırk yarıyor. Zaten bu sıkışık trafikte nerede performanslı kullanacaksın. Uzun yolda belki sollamalarda sıkıntı yaratabilir. Ama şöyle bir şey var, fiyatını ben de hak etmediğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

o paraya 15 sn 0-100 ü olan araba alınmaz sorun burada 35 bin tl olsun o zaman laf etmem.

Opel inde 1.7 lik 130 beygir dizel bir motoru mevcut.Tüketim değerleride gayet iyi.Fakat ülkemizdeki saçma vergi politikası yüzünden rakipleriyle rekabet edemez diye getirtilmiyor.Opel in kasıtlı yaptığı birşey değil yani.Dışarda çatır çatır satılıyor 130 luğu
  • Yazılımı yüklediniz mi gayette iyi gidiyor..

• 1.4 140PS Turbo akar
  • Başka firmalar aynı paraya 1.6 dizel veriyor. Neden aynı paraya daha düşük motor hacimli araç alayım ki? Sonuçta yakıt tüketimi anlamında da arada fazla fark olduğu söylenemez.
  • Sehir ici 25 kurus yakiyor bu yeterli bir sebep

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.