Şimdi Ara

1.3 Multijet Yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Albea 1.3 Multijet aracıma dumanlı yazılım ve katalizör iptali yaptırdım. 4.500 devirde kesici yaptık ve kesiciye girdiğinde siyah duman atması gerekirken beyaz duman atıyor. Sadece kesicide duman atıyor enjektör ve turbodan değil yazılımla alakalı birşeymiş. Yazılımı yapan firma normal olduğunu herhangi bir sorun yaratmayacağını söylüyor. Konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek biri varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• salvadorsafi S kullanıcısına yanıt
    kesiciye girdiğinde ya fazla mazot veriyor ya da yağ yakıyor hayra alamet değil o beyaz duman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mosasaurus kullanıcısına yanıt
    Yağını sürekli kontrol ediyorum eksilme yok hocam. Yazılımı yapan firma bunun normal olduğunu savunuyor. Öyle merdiven altı biyerde de yaptırmadım böyle olması can sıkıcı. Çiğ mazot kokusu var dumanda ama neden siyah değilde beyaz

• bence yağ ile alakalı o durum,hatta sanki subab duman lastiği gibime geldi benim,duman lastiği kaçırıyorsa emişin kesicideki vermiş olduğu etki ile yanma odasına sızıyor gibime geliyor benim,

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Yağda eksilme yok. Yazılımdan önce böyle bir durum yoktu. Yazılımdan 1 hafta sonra kat iptali yaptırdım. Katı iptal ettikten hemen sonra böyle oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: salvadorsafi

Yağda eksilme yok. Yazılımdan önce böyle bir durum yoktu. Yazılımdan 1 hafta sonra kat iptali yaptırdım. Katı iptal ettikten hemen sonra böyle oldu

yağı zamanla eksiltir,zaten böylesi sorunlar genelde kat iptalden sonra ortaya çıkar,kat sonuçta süzme görevi görüyor iptal edince normal olarak ne var ne yok arkada daha çok belli oluyor,kat varkende bellidir ama pek anlayamışsınız herhalde,

sonuçta yazılımla motorun avans ve basınç değerleri çoğaltılıyor bununda dumana etkisi var ancak,sizdeki siyah duman haricinde beyaz dumanınız var,bu tabii benim varsayımım iyi bir ustada kontrol ettirin,bayır aşağı kompresyonda inerken dumanda yapıyormu bu arada ? belki siz göremezsiniz ama arkanızdan arkadaşınız gelirse belki o fark eder

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Yolda giderken arkamdan arkadaşım izledi. Arabada kesici haricinde duman atma yok. Yazılımdan dolayı yapıyormuş. Zamanlama ayarını yazamamışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 Egea Yazılım Hk.
    3 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Passat 1.6 102 Yazılım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • duman atınca ne oluyor? roket etkisi falanmı yapıyor? 90lardaki sinek ilaçlama arabası gibi dolaşmaya başladı millet.

• izzmarit kullanıcısına yanıt
    Duman atmasını sen istersen atıyor. Kesiciye sokarsan duman atar. Yüksek devirde duman atmasının sebebi fazla yakıttır. Buda Performans sağlar. Dumanlı yazılım olması 1.7 corsalar gibi heryerden simsiyah geçtiğimiz anlamına gelmiyor.

• izzmarit kullanıcısına yanıt
    Birde bunu seviyorlar bende buna tutuluyorum 🤦🏻‍♂️

• valla benim bildiğim beyaz dumanın anlamı turbonun yağ kaçırıp ısıdan dolayı yanan yağın dumanıdır.

sizin araç beyaz duman atarken yanık yağ kokusu alıyor musunuz?

Koku yoksa sorun yoktur herhalde.

Ya da kesiciye sokmadan sürün arabayı sadece kesicide duman atıyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortalama 2 bin km sonra enjektörleri elinize alınca anlarsınız sorunun sebebini diyeyim

• Yazılım yapan yer mekanik olarakta yaptığı yazılıma destek sağladı mı?
    AMG Novitec RUF Hardge gibi firmalar ile çalışmadıysan bildiğin merdiven altı firmadır.
    1.3 zaten az yaksın ama gitsin motorlu bir araç başka bir markada aynı motoru kullanıyorum. Ekonomi odaklı bir motor.
    Aynı motorun 95 bg versiyonu ile ne farklar var hiç baktınız mı? En basit 95 bg de oynar volant var. Peki turboya bir işlem yapıldı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.