Şimdi Ara

1.2 Puretech Triger Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracım 2020 Citroën C3 ve 70.000 km'de. 67.000 km'de servis bakımına girdi ve triger kayışını kontrol etmelerini söyledim. Bakım sonunda kayışı kontrol ettik bir sorun yok dediler.

Bilen arkadaşlara birkaç sorum olacak,

Başka bir usta 1.2 puretech motorda kayış kontrol edilemez içini açmak gerekir, açınca da kayış değiştirilir dedi. Bu doğru mudur?

Triger kayışı eskimesini sürüşten veya sesten anlamanın bir yolu var mı?

Güncel değişim ücreti hakkında bilgisi olan var mı?

Yardım eden dostlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvdfl -- 1 Mayıs 2025; 4:3:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yağ kapağını açınca zaten triger kayışı gözüküyor, nasıl kontrol edilmiyormuş. O ustaya bir daha gitmeyin bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 2020 model Opel grandland vardı 1,2 puretech 130. 55 bin km'de yetkili servise kontrol edin dedim ve garantiden değişim yaptılar. Yağ kapağını açınca kayışın ufak bir kısmı gözüküyor ve bende kılcal çatlaklar oluşmuştu zaten. Sizin araç 70bin'e gelmiş en kısa sürede değiştirmeniz lazım riske girmeye değmez. Triger kayışı motorun içinde yağlanarak döndüğü için sıcaktan bozuluyor ve fazla dayanmıyor. Kılcal çatlaklar da yağ sistemine karışıp yağ pompasını tıkama riski var. En kısa sürede değiştirmeniz şart. Güncel fiyatları bilmiyorum ama yakın zamanda bir konu vardı gene triger değişim ile ilgili oraya bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    triger seti değişimi clio 3 dci
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.