Şimdi Ara

Focus 2 Triger Değişimi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, makyajlı kasa Focus 2 de triger değişim periyodu kaç km yada kaç yıldır?

Aracım 81.000 km de ve 5 yaşına yaklaşıyor. Biryerde 90.000 km ya da 4 yıl diye okudum da, 4 yıl biraz erken gibi geldi bana.

Değiştiren arkadaşlar ortalama fiyat bilgisi de verebilir mi?

Teşekkürler.

NOT: 1.6 TDCI 90PS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_yavuz -- 29 Mayıs 2015; 9:25:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konu güzel aslında canlansa iyi olur.
  • Örnek almayın ancak 2006 model focus 1.6 tdci aracımın trigerini 85.000 km de bu hafta ilk kez degistirdim. Çıkan v kayışı çatlaklar içindeyken trigerde ciddi bir deformasyon yoktu, devirdaim sızdırmaya başlamıştı. Bu arada aracı 0 km aldigimi ekleyeyim. Maliyet malzeme ve işçilik dahil 700 TL. Yağ ve filtre bakim + 3 litre kırmızı kaliteli antifriz dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanik -- 30 Nisan 2016; 8:41:24 >
  • Benim focus 90000 oldu ben de aynı durumdayım. 2009 model servise gitmeye korkuyorum. Şimdiye kadar hep servise gittim, Yağı suyu flitreleri Hariç hiçbirşeyi değiştirilmedi. Trigeri Avrupa'da 120. Binde değiştiriyorlarmış. Bir yıl daha kullansam birşey olur mu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l.a.c.i.w.e.r.t -- 28 Mayıs 2016; 20:48:40 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.