Şimdi Ara

1.2 Puretech 2. ve 3. Viteste 4000 Devirden Sonra Bağırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracim 1.2 puretech 83 beygir 2020 citroen c3 manuel.

Youtube'daki 0-100 km videolarini izliyorum, adamlar neredeyse 1. Viteste bile rahatlikla 5000 deviri goruyor. Benim aracimda 2. ve 3. Viteste (bazen 4'te de) 4000 devir ve sonrasinda patlayacakmis gibi bagiriyor. Bi iki kere denedim 5000'e cikti bu viteslerde ama motor patlayacak sandim, oyle bagirdi. Bu normal midir? Yoksa aracimin bir problemi mi var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecoveringPrescription -- 20 Mart 2025; 19:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motor soğukken koruma varsa 3000-4000 deviri geçmeyen modeller var.

Diğer türlü motor sıcakken yapıyorsa bir sorun var demektir, aklıma ilk gelen baskı balata.

• Motor sicakken de yapiyor.

Daha once bujilerden dolayi motor ariza lambasi yakmadan once bir sure de cekisten dusmustu ciddi derecede. Simdi o sorun yok ama acaba motor kendini hala o sorun varmis gibi korumaya almis olabilir mi? Yazilimsal bir sey olabilir mi?

Baski balatayi 10 bin km once degistim. 62 binde arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecoveringPrescription -- 20 Mart 2025; 19:45:8 >
  • Baski balata sonrasin da ,ayni şeyi yaşadin mi.?Sonradan mi oldu onu hatirlaman bilmen lazim ozaman ve öncesinde de varsa başka sorun vardir.Yok sonradan ıldu diyorsan baski balata kaynaklidir belki aracin bagirmasi viteslerde vs baski balata biliyoruz tüm araçlar da.

• Millet ne çekti be bu 1.2 puretech Motordan ..!

Sayfalarca yazı yazıldı Roman olacak kadar ama Stellantis grubu okur yazar değil zır cahil sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.