1.2 motor palio'lar hakkında neler düşünüyorsunuz.... 1.2 ve 1.4 motorlu diğer taşıtlar ile kıyasladığımızda ne gibi farklar gözünüze çarpıyor.. arabanın eksikleri veya artıları neler..keşke bunuda olsaydı veya bunuda olmasaydı dediğiniz ilginizi çeken neler var.. -------- 100 km yi fazla yüklenmeden ş.içi veya dışı karışık.. ne kadar benzin harcar (ytl) sizce.. -------- motor gücü hakkında ne düşünüyorsunuz?? -------- ne gibi eksikleri var... -------- ne kadar hız a kadar ulaşabilir? -------- bu araba sizce kimlere göre ideal... -------- herkes tabiki dizel arabası olsun,rahat rahat benzin masrafını düşünmeden gönlümce zevkini çıkara çıkara gezeyim ister ama şimdi.bizim isteklerimiz doğrultusunda dizel araba sahibi olmamız veya benim olmam mümkün değil..benzinli bir araba alacağım..palio tarzı küçük bir araba istiyorum..palio diğerlerine göre baskın çıktı şimdilik....benzinli arabanında mümkün olduğu kadar az yakması gerek.. ------yani az yaksın..araba diye düşünüyorum... arkadaşlar -----yakıt +performans +2.el piyasası+ görünüş+yedek parça konusunda araba hakkında düşünceleriniz.. veya başka arabalar...sizce... ..............................ŞİMDİDEN SAĞOLUN....................................
bendede 1.2 EL AC var cok memnunum cekişi yol tutusu yakıtı denizlide şehir içinde ayda 550 km yapıyorum aydan aya fulluyorum su an 115 ytl doluyor tek şikayetim oglumun oyuncaklarını ve bagaja sıgdıramamam diğer özellikleriyle arbadan memnunum tavsiye ederim
1.2 palio kaç lira?
hayırlı günler.
Hocam sanırım palio için 11-13 arası bir fiyat almışsındır. Ben sana bu fiyata clio hb tavsiye ederim. donanım olarak 2 airbag klima standart çoğunda. Birde palio yol tutuş açısından başarısız bir araç. Clio da çok iyi yol tutmasada en azından palio ya göre çok daha iyidir
ARKADAŞIM MERHABALAR.. 2005 1,2 16V PALİO YU 2 YILDIR KULLANIYORUM ŞEHİRLER ARASI 6LT SEHİR İÇİ YAKLAŞIK 7 LT.İLE 8 LT ARASI DEĞİŞİYOR SAKİN KULLANIMLARDA.AMA DERSEN Kİ BEN PERFORMANSLI KULLANICAM O ZAMAN DA BENZİN İBRESİNİN GÖZLE GÖRÜLÜR BİR BİÇİMDE DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRÜRSÜN.SON HIZI HAFİF MEYİLLİ YERLERDE 200 Ü GÖRÜRSÜN DÜZDE 185 TE KALIYOR.MOTOR OLARAK SINIFINA GÖRE BAYA ATAK GAZ PEDALINA TEPKİLERİ HIZLI.ŞEHİRLER ARASI KULLANIMLARDA FULL DEPOYLA 110 U AŞMADIĞIN SÜRECE YANİ 80 İLE 110 ARASINDA GEZİNİRSEN 800 KM Yİ ÇOK RAHAT GEÇİYORSUN...ŞEHİR İÇİNDE İSE 700 LERE ULAŞIYORSUN (BENİM BULUNDUĞUM YERDE ŞEHİR İÇİ TRAFİK SAKİN ÇOK DUR KALIN OLMUYOR) YEDEK PARÇASI VE SERVİSİ UCUZ.EN ÖNEMLİSİ TÜRKİYE ÇAPINDA YAYGIN.ARACIM SUAN 58000 KM DE VE SADECE PERİYODİK BAKIMLARIN DIŞINDA 1 SEFER SERVİSE GİTTİM. BUNLAR ARTILARI..
EKSİLERİ FORMDA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ YOL TUTUŞU AVRUPALI ARABALARA GÖRE ZAYIF AMA LİMİTLERİNİ ZORLAMADIĞINDA BİR PROBLEM YAŞAMAZSIN. ARKADA BRAZ YER PROBLEMİ VAR DAR BİR YAPIYA SAHİP VE BAGAJI ÇOK KÜÇÜK.
FİYATI HAKKINDA BİR BİLGİM YOK AMA TÜRKİYE ŞARTLARINDA UYGUN BİR ÇEKİRDEK AİLE ARABASI BENİMLE BERABER BU ARACI ALAN ARKADAŞLARIMDA GAYET MEMNUN.