Şimdi Ara

Clio 4 Klima Hakkında Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Aracım Clio 4 1.5 DCI Start/Stop Icon Manuel modeli. Yaklaşık 1 yıldır klimayı sadece ilk açtığımda ve kapattığımda ön konsolun oradan ''tak'' diye bir ses geliyor. Bu sorunun ne olduğunu anlamadım, aslında hiç de araştırıp sormamıştım. Fakat klimanın çalışmasında üflemesinde sıcak/soğuk ayarında hiçbir sorun yok. Buna ek olarak geçen hafta uzun yola gittim ve yeni bir ses daha gelmeye başladı. Bu ''tak'' sesi her açıp kapattığımda yaşanıyor fakat geçen haftadan bu yana sadece klimayı ilk açtığımda klima devreye girerken yine ön konsolun altından ''fısss'' tarzında 1-2 saniyeliğine bir ses geliyor ve sonrasında kayboluyor. Araç çalışırken motordan herhangi bir ses gelmiyor. Sadece ilk açtığımda bu tarz ses geliyor. Bu iki sesin sebebi nedir? Bilen veya fikri olan varsa çok sevinirim. Teşekkürler.




  • Merhabalar,

    Renault grubu araçlarda klimayı açtığınızda tık diye bir ses geliyor cam açıkken duyabilirsiniz fakat tak diye kuvvetli şekilde değil. Fıss sesi de sanıyorum kompresörden. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

    Saygı ve sevgilerimle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sorun olacağını zannetmiyorum bende de aynı araçtan var öyle yüksek bir tak değil ama tık diye bir şey aktive olma sesi mevcut.
    Bir de önerim aracınızı her zaman auto modda kullanın 24 dereceye alıp inanılmaz rahat ettiriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fıss sesi gayet normal clio ve symbol guruplarında gayet bariz duyuluyor bu sesler kompresör devreye girdiğinde bi kaç saniye yapar sonra ses kesilir soğutması da yerinde diyosun bi sıkıntı gözükmüyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O ses klima kompresörünün sesi ve klimanın gayet sağlıklı çalıştığını gösterir tüm araçlarda klimayı ilk açınca o ses gelir sadece bazı araçlarda içeriden duyulmaz asıl o ses gelmezse sıkıntı var demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.