Şimdi Ara

1-2 Ay Evden Çıkmayan Sap Gibi Evde Kalan Varmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
5
Favori
19.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce 32-33 gün boyunca günde 16 saat World of Warcraft oynamışlğım var ,evden dısarı adımımı atmamıştım o kadar zaman sadece tuvalet mutfak ve odam arasında seyahat ettim , sonunda bunaldım sildim oyunu çıktım dısarı
  • Arkadaşlar bilgisayarlarınızdan kurtulmayı ciddi anlamda düşünün bence, benim böyle bir sorunum yokken bile bu alete bu kadar çok vakit harcadığım için üzülüyorum. Bilgisayarı satıp, daha çok kitap okuyup, gezip, dolaşmaya vermeyi istiyorum kendimi.
  • 1 aydır hiç çıkmadım dışarı oda sadece ayda 2 3 kere falan çıkmışımdır sınavları çalışıyorum paso hazırlık var yani ama sınavlar bittikten sonra iş bullmam gerekicek hep pc yüzünden oldu böle NE DOğru düzgün arkadaşım kaldı nede dışarda rahat hareket edebiliyorum iyice asosyalliğin dibine vurduk..

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

hergün aynı şekilde tek başına aynı yerleri dolaşmakta sıkıyor yahu.
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • Yeni sistemi ilk aldığımda 3 ay ekmek almaya bile çıkmadım.Okulun ilk günü sabah bi çıktım dışarda elim ayağıma dolandı gözümü açamıyodum güneşten.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • 2 ay kadar çıkmamışlığım var.Sadece 60 günde en kötü 5 günü çıkmışımdır,o da ekmek,yiyecek vs. almak için.Yani 55 gün evdeydim.İnsan bunalıyor diyenler,insan kendi kalesinde,krallığında nasıl bunalır ? Aklına bir sürü fikir,eylem geliyor,yapıyorsun.

Evde bozuk elektronik aletler var,takım çantasını kaptığım gibi tamir ediyorum,kurcalıyorum.Karikatür çizmek,kimyasal deney yapmak vs. akla gelmeyen bir sürü şey yapabiliyor insan,dışarı çıkınca kendini yalnız,sanki içinde bir boşluk varmış gibi hissediyorsun.
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • Balkonda pusuya yattım en güzel manzarayı alabilmek için

1-2 Ay Evden Çıkmayan Sap Gibi Evde Kalan Varmı?
  • quote:

haftada bir çıkarım Eskişehir gibi bir yerde sap gezmek çok koyuyor adama. Onu geçtim her tnaıştığın kızın sevgilisi olduğunu öğrenince oda iki kat koyuyor. dışarda işim ne diyor insan

gördüğün her güzel kızın sevgilisi vardır murphy kanunları hesabı

Orijinalden alıntı: baharat

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

O değil de banyo yapmama rekoru bendedir.
    15 gün falan yapmadım sanırım. Saçlarım kalıplaşmıştı.

Ben 1 ay falan yapmadım la ne diyon sen. Meni gibi kokuyordum.

DH Pasaklılar Grubu

Yanlış anlaşılmasın benim kolum alçıdaydı o yüzden yapamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Yeter ulan
    />

quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

haftada bir çıkarım Eskişehir gibi bir yerde sap gezmek çok koyuyor adama. Onu geçtim her tnaıştığın kızın sevgilisi olduğunu öğrenince oda iki kat koyuyor. dışarda işim ne diyor insan

gördüğün her güzel kızın sevgilisi vardır murphy kanunları hesabı

Vallaha öyle ya

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• ViCt0R
    Eklediğin manzaralı resmi iyi yakalamışsın,güzelmiş.

Orijinalden alıntı: Preso

ViCt0R
    Eklediğin manzaralı resmi iyi yakalamışsın,güzelmiş.

Eyvallah usta n73 saolsun

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Bu 2-3 ay çıkmadın diyen arkadaşlar yemek falan nası alıyor aç aç mı oturuyor evde 2-3 ay

aile denen bisi yok herhalde sizde

ekmek elden su golden geldigi zamanlardi ole oturdugumuz yillar.
    insan ariyor suanda o anlari

Orijinalden alıntı: lovemedo

Okulu bıraktığım dönem 3 veya 4 ay olması lazım, sadece sigara ve içecek bişeyler almaya çıkıyodum dışarı. Annem de melek gibi insanmış şimdi düşününce evde bi mağara adamı beslemiş. Ağır çöküntüdeydim o aralar haplarla ayakta kalıyodum hayatımı forumlara sözlüklere adamıştım resmen. Ama yabancılaşmadır şudur budur olmadı ondan sonra insan içine çıkınca toparladım birden. Şu an yine moka sarıyo gibi görünüyo ya her neyse.. Tadı vardı yalnız gülümseyerek hatırlarım.

Aynen ailemi bu yüzden çok seviyorum
    Foruma en çok takıldığım dönemler önceki rekorumdaydı o zamanlar 1400lere gelmiştim işte

• evdeyim,dışarsı da iyi hani

Evde mutlaka bi iş olması lazım yoksa insan duramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy90 -- 18 Mayıs 2011; 2:07:34 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.