Şimdi Ara

1-2 Ay Evden Çıkmayan Sap Gibi Evde Kalan Varmı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
19.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür evden çıkmadım ve delirmek üzereyim sadece 2 kere markete gittim bişeyler almaya. Ders çalışıyorum, Bad Company 2 oynuyorum, Facebook, Donanım Haber, Twitter...
  • 3gün dünyaya dönmediğim oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

hergün aynı şekilde tek başına aynı yerleri dolaşmakta sıkıyor yahu.

Usta yaşın kaçtı bilmiyorum ama, pazar günleri piiz konserine giderdik biz paso. Sap kalsak bile giderdik. Eskişehirde hayat rölantiye de değişik bir şekilde giriyor. Barlarda, kafelerde, diskolar da bune be? Kız olsun, olmasın fark etmiyordu bana son günlerde hep alışıldık şeyler. ''İnsan müzikten, bardan sıkılır mı yahu?'' derdim ben Bursadayken. Eskişehirde sıkılıyorsun abi, o barlar sokağı, 222 vb. yerler ilk geldiğinde cennete düşmüş gibi hissettiriyor ama 6 ay falan limiti var, sonrası bayıyor. Tam zamanında baydı beni okul bitti, seneye evede çıkıcam, bende kralı olmaz, cömez dönemini atlattım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

karne gunuydu lıse yıllarım karne aldım bı baktım cok oyun oynadıgımdan cok dersten kalmıstım gıttım kafamı 0 a verdırdım yaklasık 4 ay ekmek almak dahıl evden cıkmadım aç kalsam cebımde para olsa yıne cıkmadım kendımı hayvan olarak hıssetmeye baslamıstım

yuh
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

3 gündür evden çıkmadım ve delirmek üzereyim sadece 2 kere markete gittim bişeyler almaya. Ders çalışıyorum, Bad Company 2 oynuyorum, Facebook, Donanım Haber, Twitter...

Evden çıkmamanın 4. günündeyim. Yarında çıkmayı planlamıyorum..

Orijinalden alıntı: Cenk

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

hergün aynı şekilde tek başına aynı yerleri dolaşmakta sıkıyor yahu.

Usta yaşın kaçtı bilmiyorum ama, pazar günleri piiz konserine giderdik biz paso. Sap kalsak bile giderdik. Eskişehirde hayat rölantiye de değişik bir şekilde giriyor. Barlarda, kafelerde, diskolar da bune be? Kız olsun, olmasın fark etmiyordu bana son günlerde hep alışıldık şeyler. ''İnsan müzikten, bardan sıkılır mı yahu?'' derdim ben Bursadayken. Eskişehirde sıkılıyorsun abi, o barlar sokağı, 222 vb. yerler ilk geldiğinde cennete düşmüş gibi hissettiriyor ama 6 ay falan limiti var, sonrası bayıyor. Tam zamanında baydı beni okul bitti, seneye evede çıkıcam, bende kralı olmaz, cömez dönemini atlattım artık.

Yaş 25 ya vallaha haftasonu üniversitede seminerdeydim. Ders dinlemeyi okadar özlemişmki vallaha insan içine girdim içim açıldı yahu 2 gündür evdeyim yine acayip sıkıldım ve bunaldım

Yani sürekli dışarda takılıp çevrende bi ton arkadaşının olmasıda sıkıyor adamı, hiç arkadaşının olmamasıda sıkıyor dengei tutturmak lazım. Bi ara da baya yoğundum, sürekli telefonum çalardı falan filan habire bir yere giderdik. Yemine derim bıkmıştım ya. İnsanlarla laf anlatmak bişiler yapmak sıkıyordu. İnce düşünen biri olduğum için bide , aman ayıp olmasın etmesin derken çoğu şeyde de zararlı çıkan ben oluyordum Az ve öz arkadaşının olması ya da tek başına olman iyi oluo yinede aman boşver yahu

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• asosyallik iydir candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 26 Haziran 2011; 22:54:22 >

Cümleler doğrudur sen doğru isen, doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Yunus Emre
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

sınırsız internet verin 6 ay evden çıkmam

• Oha millete bak bi insan olduğunuzu hatırlayın ya hergün çıkmayın tamam en azından gün aşırı çıkın birkaç saat asosyalim arkadaşım yok diyorsanızda çıkın yürüyüş yapın 1 saat yürümekten kimse yorulup ölmez

Orijinalden alıntı: inceuclusarj

sınırsız internet verin 6 ay evden çıkmam

Sınırsızı bağlatmadan önce bende öyle diyordum, şimdi inderecek birşey bulamıyorum. Filmleri indirdim indirdim izleyemedim. İzlenecek çok film var

Beşiktaş Olmak Böyle Bir Şey!
  • yazın 1 ay cıkmamışım
  • geçen sene amca oğlu ve bende 50 lira vardı toplam 100 lira.annem,babam yazın bilgisayara oturmama(7/24) karışmazdı.amca oğluyla kipa'ya gitmistik.çitoz,kola,püskevit,tatlılar,çikolatalar,dondurmalar,köfteler,hazır patatesler,pizzalar.... aklınıza ne gelirse almıştık.yaklaşık 75 liralık alışveriş yapmıştık kipa'dan.25 lira kalmıştı.kipa'dan bize alkollü içeçek satmayacaklarını bildiğimiz için mahalledeki tekeldende 5 tane 10'luk votka almıştık.sonra yaklaşık 5 hafta yanlış hatırlamıyorsam dışarı hiç çıkmadık.bi film indiriyoduk,filmi izlerken başka film indiriyorduk.yada bi oyun indiriyorduk,oyunu bitirene kadar 4-5 tane oyun iniyodu.tabiki hard disk sıkıntı olmasın diye izlediğimiz,bitirdiğimiz filmleri oyunları siliyoduk.bakkal almaya bile çıkmamıştık be.ne günlerdi.annem bayılmasın diye odaya sokmuyorduk.yerler cips,votha,halı leş gibi.ben o zaman tek üzüldüğüm şey 5 hafta boyunca kız atamadık eve ama güzeldi ya,izlediğim korku filmleri acayip sarıyodu her gece bi korku filmi

şimdi sorarsanız 7 gündür evden çıkmıyorum nette kesildi kaçak giriyorum şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErgenGenc -- 27 Haziran 2011; 21:08:01 >

• Bundan 3-4 sene önce Yaz tatili hariç knight yüzünden evden hiç çıkmadığımı bilirim gerçekten çok kötü birşey eve hapisolmak ve arkadaşlarınıda kaybediorsun tabiki bu sürede.

Orijinalden alıntı: aksoy90

Vay ve ne sabır varmış sizde ya.
    Geçen 5 e kadar durabildim evde resmen patladım
    en son dayamadım güneşli metroya gittim

Evde mutlaka bi iş olması lazım yoksa insan duramıyor.

metro olsa bizde çıkalım binelim burası anadolu yakası burda sadece 2.6 km tramvay var ayrıca ben çıkmıyınca geceleri bisiklete biniyom6 ayda bir varupa ülkelerine gidiyom çok sıkıcı bir ülkede yaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyurt -- 2 Temmuz 2011; 19:40:36 >
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.