ekmek elden su gölden asosyal gençlik örnekleri neyazzıki bu tipler hayatlarında çok zor donemler geçirir
İnsan sıkılır la.Allaha şükür konsolum televizyonum bilgisayarım var ama evde en fazla 1 gün dayanabilirim
hergün aynı şekilde tek başına aynı yerleri dolaşmakta sıkıyor yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
O değil de banyo yapmama rekoru bendedir. 15 gün falan yapmadım sanırım. Saçlarım kalıplaşmıştı.
Ben 1 ay falan yapmadım la ne diyon sen. Meni gibi kokuyordum.
lise kaçın yazıydı tam hatırlamıyorum fena sarmıştık o ara.sabah 6da kalkardım gece 12de yatardım full online olurdum clan falan işleride vardı baya da sevilirdim oyunda.böyle böyle derken bütün yazımı(3 ay) ko'ya verdim annemler hadi yazlığa gidiyoruz derdi yok gelmiyorum derdim babamda bi kızardı falan böle... bir keresinde kız arkadaşımla buluşcaktım kıza kurduğum cümle aynen şu''aşkım evden çıkamam savaş var..clanımın bana ihtiyacı var üzgünüm.''sonrası malum tanıdık biri çıkmasa bari rezil olacaz
quote:
Orijinalden alıntı: B.C.G
evet knight kurbanları varmı başka
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost Knight
quote:
O değil de banyo yapmama rekoru bendedir. 15 gün falan yapmadım sanırım. Saçlarım kalıplaşmıştı.
Maksimum 2 gün sonra banyomu yaparım. 5-10 dk değil 30-45 dk arasında hep hızlı yıkananlara özenmişimdir.
Dışarı en fazla 1 gün çıkmadım,okul sonrasında iş,arkadaşlarla muhabbeti kesmediğim için. 1-2 ay dursam psikolojik bunalıma girerim,bünyem kaldırmaz.Aktvite olmadığı zaman Pazar günleri bile canım sıkılır (behzat hariç).
final dönemlerinden önceki haftada bir 4-5 gün evde kalmışlığım olmuştur ama fazlası da olmaz içi şişer insanın.
Bizim Sınıftaki Erkeklerin Çoğu Sosyal. Gel Gelelim Sınıfta, Dışarıda, Buluşmada, Heryerde Maç Yada Siyaset Konuşuyorlar Abi Sosyallik Buysa Kalsın. Bana Kalırsa Onlar Asosyal Sadece Futbol, Siyaset ,Kurtlar Vadisi Konuşuyorlar Yok Böyle Birşey
Hayatımda Futbolla Uzaktan Yakından Alakam Yok Siyaseti Pek Sevmem Tadında Bırakılmalı. Yokki Bizim Gibi Bilgisayardan Anlayan Online Oyun Oynayan Bir Arkadaş.
Sorarım Size Asosyal Olmayakta Napak Kanka??
quote:
Orijinalden alıntı: Cairne
Rekor bende bu konuda. 7 ay boyunca çok nadir ve kısa süreler dışında dışarı hiç çıkmadım. Dışarı çıktığın zaman bir yabanileşme oluyor.Kendi isteğimle de olmadı, asosyalliğin giderek ilerlemesi sonucu oldu.
aynen dışarı çıkınca insan yabancılıyor ben yürümeyi unuttum yolda nasıl yürünür bilmiyorum kollarımı kullanamıyorum yürürken ilerde çok zorlanacaz
quote:
Orijinalden alıntı: Ghost Knight
quote:
DH Pasaklılar Grubu
Yaz tatilinde her gün dışardaydım
bi ara 4 ay işsiz kalmıştım. sigara almak için ayda bir zar zor dışarı atıyodum kendimi. saç sakal birbirine girmiş vaziyette şapka ve güneş gözlüğüyle çıkıp sigara alıyodum sadece işe girdikten sonra kredi kartı yüzünden avukatla uğraşmak zorunda kalmıştım sonra. bi daha böyle bişey yapacak olursam. sigarayı koliyle alırım kredi kartını da kapatırım heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
1 gün evden çıkmadım mı kafayı yiyecek gibi oluyorum.
Aşırı sosyallik mi var acaba bende
aynen pazar günleri bile dışardayım.
Dün kızla beraberdiim .. vücudmun her noktası ağrıyo :D
Sosyallik iyidir beh :D
(5 sene önceki ben = Knight online - sabah 10 da yat akşam 8 de kalk tek öğün ekmek arası patates kızartması..)
bi an aklıma çanakkale yemek listesi geldi
Olum manyak mısınız lailerde torunlarına çok feci knigt oynardım feci çarlarım vardı mı dicen bence yardır halk eğitim kurslarına git hemcinlerinle tanış(insan) kaynaş dolaş
kafayı mı yediniz lan 7 ay ne 1 ay ne?? yuh ulan yuhh
2002 de sağ ayağımda iki kemik kırılmıştı bütün yaz alçıda mecburen yatmıştım.
o vakitten sonra hafta sonları 2 gün çıkmazsam belki çıkmam o da belki ama.. Pc olmazsa hayatta o kadarda duramam. Bir de üni. öğrencisiym. Kendime has ev tuttum kendi kafama göre takılıyorum ohhh ama dışarı çıkmak lazım gençliği yaşamak lazım.
Saat 13 te eve geldim bugun.. Yarın final sınavı var ama şuan çok sıkıldım duvarlar üzerime üzerime geliyor. Bi gidip yıkanacam kendime geleyim. Hem pc ye uzun süre bakınca kafa göz kalmıyor sanki kafana 50 kilo yük bağlamışlar gibi oluyo.
Kısacası hayatınızdan pc yi çıkarın 7 ay ne lan!! Yazık günah gençliğinize
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Babacan bilgisayar bağlanmışım can sıkıntısı arkadaşlara şunu yapalım bunu yapalım diyoruz yok diyorlar daha ne deyim evdeyim hafif kilo alıyorum sorun değil ama sorun olacak gibi dışarı çıkıyım diyorum eminim gezip gelcem elime birşey geçmeyecek bende bilgisayarda oturuyorum 1.5 ay oldu evden çıkmadım ekmek vs almaya gitmiş olabilirim
Ağır gelmesin, ilk bi pencereden bakın alıştır kendini sonra çık.
şaka
quote:
Orijinalden alıntı: _MetalGirL_
Bizim Sınıftaki Erkeklerin Çoğu Sosyal. Gel Gelelim Sınıfta, Dışarıda, Buluşmada, Heryerde Maç Yada Siyaset Konuşuyorlar Abi Sosyallik Buysa Kalsın. Bana Kalırsa Onlar Asosyal Sadece Futbol, Siyaset ,Kurtlar Vadisi Konuşuyorlar Yok Böyle Birşey
Hayatımda Futbolla Uzaktan Yakından Alakam Yok Siyaseti Pek Sevmem Tadında Bırakılmalı. Yokki Bizim Gibi Bilgisayardan Anlayan Online Oyun Oynayan Bir Arkadaş.
Sorarım Size Asosyal Olmayakta Napak Kanka??
Hocam aynen dediklerine birebir katılıyorum futboldan anlarım fakat dediğin gibi durmadan futbol konuşmak çok sıkıcı geliyor insana dediğin gibi donanımlardan,oyunlardan anlayan insanlar yok ki...