Şimdi Ara

1-2 Ay Evden Çıkmayan Sap Gibi Evde Kalan Varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
5
Favori
19.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene sadece iki defa dışarı çıktım. bunun biri dündü. arkadaşlarla gezmek için. diğer günler dershane ve okul arasında mekik çekmekle geçti.
  • Üst üste 2 gün evden çıkmasam patlarım maks. 2 gün dayanabildim.
  • 7 sene önce knight oynarken, 6ay evden bakkala dahi çıkmadığımı bilirim. saat 09:00 yatış, 13:00 kalkış, 18 saat knight ..çaymış yemekmiş hepsini oyun oynarken yapardım pc başında wc ler zaten 20saniye sürerdi

mallığın doruk noktasındaymışız o zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 16 Mayıs 2011; 10:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

7 sene önce knight oynarken, 6ay evden bakkala dahi çıkmadığımı bilirim. saat 09:00 yatış, 13:00 kalkış, 18 saat knight ..çaymış yemekmiş hepsini oyun oynarken yapardım pc başında wc ler zaten 20saniye sürerdi

• gecen sene lise bitti yazin tum gun boyunca pc basinda idim hic cikmazdim 3 ay filan anca 1 kac gun ekmek almaya gittim
  • quote:

7 sene önce knight oynarken, 6ay evden bakkala dahi çıkmadığımı bilirim. saat 09:00 yatış, 13:00 kalkış, 18 saat knight ..çaymış yemekmiş hepsini oyun oynarken yapardım pc başında wc ler zaten 20saniye sürerdi

O aralar sen tamamen gerçek hayattan bağlantıyı kesmişsin

• 1 gün evden çıkmadım mı kafayı yiyecek gibi oluyorum.

Aşırı sosyallik mi var acaba bende
  • Ben bi kere Kırşehir'e gittimde gitmez olaydım, sıkıntıdan patladım evde bilgisayar falanda yoktu, şehri yürüyerek gezdim zaten çok küçük bi şehir, boşver yani çıkıp ne yapcan çıksanda dışarda canın sıkılır kanımca evde otur mis gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

1 gün evden çıkmadım mı kafayı yiyecek gibi oluyorum.

Aşırı sosyallik mi var acaba bende

aynen pazar günleri bile dışardayım.

Dün kızla beraberdiim .. vücudmun her noktası ağrıyo :D

Sosyallik iyidir beh :D

(5 sene önceki ben = Knight online - sabah 10 da yat akşam 8 de kalk tek öğün ekmek arası patates kızartması..)
  • askerden geldikten sonra 1 ay evden çıkmamıştım...
  • evet knight kurbanları varmı başka
  • quote:

evet knight kurbanları varmı başka

Eskiden bende knight çıydım ama sosyal knight çıydım sosyal hayatımdan ödün vermezdim oyüzden hiç doğru düzgün bi char.ım olmamıştı Günde en fazla 3-4 saat oynardım daha fazlası suçlu hissettirirdi kendimi asosyal gibi hissederdim
  • Masallah ne cok cikmayan varmis.
    Buzdolabindan bir farki kalmaz insanin ya
  • ohaa adam yürümeyi unutur ya. 1 gün kalsam evde bunalırım.
  • haftada bir çıkarım Eskişehir gibi bir yerde sap gezmek çok koyuyor adama. Onu geçtim her tnaıştığın kızın sevgilisi olduğunu öğrenince oda iki kat koyuyor. dışarda işim ne diyor insan
  • 1 ay çıkmamıştım kolum kırıldığında millet sakat gibi bakıyodu
  • Bileğim kırıldığında 5 hafta falan çıkmadım
    Ama şuan basketbol sayesinde her gün çıkıyorum nerdeyse. Bir salona giderken çıkıyorum bide outdoorda oynamak için.
  • "Ağabey" im hayvanı... Adam üniyi bırakıp sınava bi daha girdi (Çok çalıştı ama gerçekten ) 430-440 falan bekliyordu. (denemelerde herzaman bu kadar hatta daha fazla alıyormuş) 388 gelince kafayı bozdu. "Zaten iyi geçmedi, sıçtık! Olm ben bucaya dönemem lan! Sırf buca yüzünden bırakıyodum lan okulu! Eğer güzel bi yere gidemezsem sınıf tekrarı yapıcam okulu bitirmeye yakın, hem de kafayı bozucam orda kesin..." Falan diyip savdı kendini. Benim bile biraz umudum varken üni için, 388 aldı diye adamın dünyası karardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

haftada bir çıkarım Eskişehir gibi bir yerde sap gezmek çok koyuyor adama. Onu geçtim her tnaıştığın kızın sevgilisi olduğunu öğrenince oda iki kat koyuyor. dışarda işim ne diyor insan

avatarda ki sen misin sensen nasıl çıkmak istemezler senle

yem.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Purgatory_

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

haftada bir çıkarım Eskişehir gibi bir yerde sap gezmek çok koyuyor adama. Onu geçtim her tnaıştığın kızın sevgilisi olduğunu öğrenince oda iki kat koyuyor. dışarda işim ne diyor insan

avatarda ki sen misin sensen nasıl çıkmak istemezler senle

yem.gif

sence herhangi bir güzel bayan'ı avatar olarak tayin etmiş olamaz mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.